嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想識全妝色色cd

想識全妝色色cd

我先自介
* `6 T$ |- y! P0 P  D, G3 q2x尾 160 45kg 幼腰 帶口罩會比人叫小姐(但我唔會cd)
) d3 ^; w4 j4 }) ^- o特別喜好:好多 tg傾
) y0 D# r2 v+ W) |( t6 |/ W5 i5 K- U" W
想識色色全妝cd  tg: a12671 (有相唔出樣)
- G) g8 ?2 H* V. s/ O5 |( Y+ y; [% r! ~; I  g" m6 Y+ S
直男唔洗加我 thanks: S9 [0 y8 p/ d
' d8 G7 m/ J. g4 `7 `
覺得好的就按一下感謝吧~~

喜歡如何打扮的色色全妝cd?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 aklo 於 2021-2-5 20:47 發表   # U6 \, {* k/ H: p" W$ s, c/ ^/ j
我先自介+ u1 A0 R; J6 \6 W) P; a* r9 R
2x尾 160 45kg 幼腰 帶口罩會比人叫小姐(但我唔會cd)
. L! T' i$ b. Z4 t! C特別喜好:好多 tg傾
. S& e( w# x, C& E
% H' [* y# p- A想識色色全妝cd  tg: a12671 (有相唔出樣)
7 J/ [( T  p1 q* H

# i. ~, d5 e: w  [7 {7 }" Y直男唔洗加我🙏🏻

你喜歡女生如何打扮?

喜歡女生如何打扮?
喜歡女生如何打扮?

這樣的色色全妝可不可以
* Q- o# e4 m) r( k  I. O
0 ?" F6 ?' o/ R% g. b$ f[ 本帖最後由 siumeci 於 2021-2-6 08:28 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

想色色全妝CD如何打扮?

一定要全妝? 半妝得唔得
5 E( M1 b7 J! ~% g1 ?7 k. I我鍾意我化左邊面定右邊面?

引用:
原帖由 aklo 於 2021-2-5 20:47 發表   
" u/ g* \; ?: }+ N我先自介
  \  ]% d: d3 c/ r1 e4 S2x尾 160 45kg 幼腰 帶口罩會比人叫小姐(但我唔會cd)2 F2 V  [0 }& X' r
特別喜好:好多 tg傾8 Y7 f+ n) a  ]" S' d$ @1 R, X2 {
# l' G( L, I6 u
想識色色全妝cd  tg: a12671 (有相唔出樣)
& q* F9 Y, N) u; P+ p
) I1 J0 U( g9 P直男唔洗加我 thanks
& z# R, X* G9 d( O" \
. n# t0 R' P6 U3 |( V你都好有條件, 點解唔CD?

引用:
原帖由 zz67098 於 2021-2-5 21:01 發表   3 [$ u  A& T, H
喜歡如何打扮的色色全妝cd?
5 M6 f6 K# M2 G0 K6 j" g點解個個都咁問

引用:
原帖由 Carsonboi 於 2021-2-7 02:45 發表   1 _6 H: H1 N7 Z6 ~. `# K4 A4 \

, m  `2 B3 @0 U$ n; {, }點解個個都咁問
9 i6 i0 Y8 V: I6 }- B
論壇經典留言
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

回復 1# aklo 的帖子

你這個外形,簡直尚佳的cd天賦條件呢

回復 6# siumeci 的帖子

妹妹好吸引