嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想識全妝色色cd

想識全妝色色cd

我先自介
  l4 T* V# k! [6 R: j1 `: \2x尾 160 45kg 幼腰 帶口罩會比人叫小姐(但我唔會cd)
+ c: J2 B6 i! ]! A3 ]特別喜好:好多 tg傾
, h0 N/ B, b" r9 P( e. C' r" V" V; v9 \* s3 Q
想識色色全妝cd  tg: a12671 (有相唔出樣)" m( _4 Z: E* E' b$ F, O; P8 l

I5 p* {5 m: `4 Z$ G' b( f  P直男唔洗加我 thanks
0 ^" M2 D% w* u; X7 S! T: _8 j% v, n, b( L( j
覺得好的就按一下感謝吧~~

喜歡如何打扮的色色全妝cd?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 aklo 於 2021-2-5 20:47 發表   
7 _: X$ p3 M. F. J- o$ U我先自介
. k! s& |- y% G5 G/ }2x尾 160 45kg 幼腰 帶口罩會比人叫小姐(但我唔會cd)/ E! _$ S+ W, W- F, B' J$ a
特別喜好:好多 tg傾
' M6 J& i) ^, J5 a; d3 V; r2 l- m2 K
5 O: r3 n' N$ C$ ~& V* U" H想識色色全妝cd  tg: a12671 (有相唔出樣)
" f: s6 v# @4 g( ?% L7 {1 ~' P
. f9 j6 x5 v; g1 ^: ^/ S直男唔洗加我🙏🏻

你喜歡女生如何打扮?

喜歡女生如何打扮?
喜歡女生如何打扮?

這樣的色色全妝可不可以$ Y& Q' M9 J& a. k9 V# w8 r

7 X0 ]( g" U& v! G3 Q[ 本帖最後由 siumeci 於 2021-2-6 08:28 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

想色色全妝CD如何打扮?

一定要全妝? 半妝得唔得+ f! r- \6 j0 R7 O
我鍾意我化左邊面定右邊面?

引用:
原帖由 aklo 於 2021-2-5 20:47 發表   " _+ L; `* e. B/ p/ G1 g4 e# G  E
我先自介
0 R( q* B: B4 w2x尾 160 45kg 幼腰 帶口罩會比人叫小姐(但我唔會cd)
9 p& E& c1 @, |3 {- {# v特別喜好:好多 tg傾
/ }1 F2 o  I8 m: s: G1 ~2 C  _- r* ~+ r* |' D
想識色色全妝cd  tg: a12671 (有相唔出樣)( Z  R4 P0 x* H- G/ R6 }5 |0 p

% n! |5 w4 K2 d& n3 X) w' p直男唔洗加我 thanks
/ y0 z& w/ @1 X6 p8 A; x
" t" ], g$ |1 q你都好有條件, 點解唔CD?

引用:
原帖由 zz67098 於 2021-2-5 21:01 發表   
  n# L2 e& w& W# w, y3 F, k8 R喜歡如何打扮的色色全妝cd?
5 w: Q4 \5 }4 _/ w% i點解個個都咁問

引用:
原帖由 Carsonboi 於 2021-2-7 02:45 發表   
: q/ D9 b# A9 i2 V# q0 o, J* {: ~+ h) [( r% c- R/ |4 U  N
點解個個都咁問
0 }4 q) N. ^2 n' ?! Y
論壇經典留言
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

回復 1# aklo 的帖子

你這個外形,簡直尚佳的cd天賦條件呢

回復 6# siumeci 的帖子

妹妹好吸引