嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

被強迫插入既感覺

I want that feel too

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有冇相。推介下型号

求更多產品資訊 我都想好似咁玩

玩捆綁有其他刺激係更好' J8 t# q- F' t: m( v( z/ O% A
如果唔係綁完,之後無乜特別! x- h! d# R$ p% ?
本身鍾意 cd 椅子綑綁,用索帶綁
# o$ P( i! ]! P! `綁完想試下比人伸手入裙底或者除衫撩乳頭( _# r2 e0 \0 {( i: {. {
不過無 partner 只能靠幻想

其實妳係感動都喊就真

小妹都中意被強的感覺

都唔係好明。有冇片睇下

下次要偷換妳副手扣先

聽你介紹完,心動

我都想試下玩, 但屋企冇位放

很想知道是那一款

引用:
原帖由 sukicdhk 於 2021-2-28 18:54 發表   
& R8 }( R$ }: ?: W0 _% p& X8 a我係cd suki,我諗好多m既cd都想試下被強迫插入,最好係俾人用繩綁住反抗吾到果種.# h7 ?2 ?0 z9 d

& N" K4 ]! ^  ^" R# P" Q最近買左一部自動抽插機器,呢部機器本來就吾會識得強迫插入,但呢部野力量好大,只要m將自己同機器放響岩既位置,咁就可以做得到強迫 ...
7 ]. e' J; l  U  P# Q; U
0 K, I% u$ G7 |) C我的肉洞也是想一試

搞到咁麻煩,不如搵個男人啦

引用:
原帖由 sukicdhk 於 2021-2-28 18:54 發表   
1 T# \% H+ O7 m0 Q9 M1 [  g我係cd suki,我諗好多m既cd都想試下被強迫插入,最好係俾人用繩綁住反抗吾到果種.
- {( y, {' \, l4 G+ `9 Y+ x  S# D/ Q; A: \
最近買左一部自動抽插機器,呢部機器本來就吾會識得強迫插入,但呢部野力量好大,只要m將自己同機器放響岩既位置,咁就可以做得到強迫 ...
) `& H, [4 N' _# e
1 j7 ~- I: V. O- ]4 a6 E# v2 O呢個設定好正喎,通常都會就住假狗自插,無諗過強插喎 可惜無可能神不知鬼不覺咁偷運返屋企
! @+ i9 ~8 {8 I: y2 ]: |7 |# f% L% }# e/ Q: \

同被強姦有甚麼分別

引用:
原帖由 christina01 於 2022-6-7 14:22 發表   2 t* m! B: `5 `6 \2 n- \* @  Z
同被強姦有甚麼分別
; d7 P* h. ~% s+ L

1 v  z% }3 a6 i# j8 Ehmmm,係自己安排俾自己既假狗插,總好過俾其他人真係強姦好既,唯一係上左癮要比真人強姦就返唔到轉頭
: a3 o* _1 F3 X7 ^
5 r& M' O/ w: W" v$ ?! c[ 本帖最後由 kinkyb 於 2022-6-7 16:04 編輯 ]

好像很好玩,想试试

Any photo?