嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

朋友家中發現校服裙

朋友家中發現校服裙

某一日、我到朋友家中、去廁所時在洗衣袋發現兩條未洗嘅東華三院校服裙、應該係朋友個妹嘅🤤你哋估吓我會點做? 或者如果係你哋又會點做呢?
" m5 c8 ^* F! u3 ?4 @
4 P, U2 a* B. E4 {[ 本帖最後由 mimiwong 於 2021-4-1 14:18 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

著上身影相

i would first take photos and try it on ....:D: h: r% C, P9 W; z: ]* j% y
Have you got any photos?

估唔係問題,但係圖都冇張就唔係幾好
Whatsapp: 67676070 方便交流

啱著就拎返屋企
5 D, V' b+ V) W) O7 f唔啱著就......   \4 Y5 _6 |5 u  C

: a4 X* u$ C1 B- P1 d3 @. @$ L好啦講下笑啫
) T, P. H7 ~  w% J; h; D$ a# n買條一手都唔係咁難啫??

先著一下,
; [$ K% N9 _4 {" g/ N之後帶一條返去& v) h2 B3 t) ^- s  b
1 u: o. e! m+ {$ M4 K

回復 1# mimiwong 的帖子

點做都唔緊要,最緊要有相呢!

著上身影相' x/ R, X% f9 Z; W' l

想當年, 我去我女友屋企果陣, 都有類似既情境出現過

引用:
原帖由 5632415 於 2021-4-1 18:29 發表   * P8 Z9 R8 B; s' ]4 o+ l: _9 u! ?
估唔係問題,但係圖都冇張就唔係幾好
" f! G1 ?7 k; C! p2 s, z
我用手機無法放唔到相上來呢
, j  A0 P3 ^7 |# a有冇人教下手機點樣可以入相上去?
) L. @6 Q+ o% D' P4 l. i, G: F
) Q: k9 k8 H! J! I% r9 l: t# ~[ 本帖最後由 mimiwong 於 2021-4-2 14:55 編輯 ]

偷著下就好; H' L  J. S7 G5 @8 t
偷既話好易知道係你拎左

引用:
原帖由 kof_1998 於 2021-4-2 01:41 發表   " r' t+ `- {' i6 ^0 ]2 a
想當年, 我去我女友屋企果陣, 都有類似既情境出現過
2 u' ~' r8 S3 [* n* p/ U
3 U5 J4 A( [3 R2 ^( c9 E& \現在呢?. Q) P5 o6 v; c( N4 D' C9 S' i  l
0 k! f# ]/ R- f% N2 `$ A0 X
現在有冇穿上?
$ h6 O6 c$ n# i6 O1 d% m* }( |/ a1 Y2 s! `# E- C9 B) N
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 alpha2008 於 2021-4-3 01:47 發表   8 ~& s/ W3 g: G2 t* s$ x$ U
偷著下就好
  G5 q6 |2 B0 W) y2 p) n' ]偷既話好易知道係你拎左
! E9 H1 [9 C) X- z% t- j# k. o
我試著咗一條上身、之後第二條就唔覺意整濕咗囉 當然唔可能偷走啦、咪一定知道係我、最多以後去多啲探下朋友🤤+ @0 F: `$ ?3 x

6 y5 V. c; l6 i3 ^[ 本帖最後由 mimiwong 於 2021-4-4 11:58 編輯 ]

吊你老冇,相都冇張,系到9 UP,6uo

引用:
原帖由 mimiwong 於 2021-4-4 11:54 發表   . D, T" E  i+ v" n+ G5 \8 u3 N% o

2 {  K; y6 b9 r! q& |我試著咗一條上身、之後第二條就唔覺意整濕咗囉 當然唔可能偷走啦、咪一定知道係我、最多以後去多啲探下朋友🤤
& }3 ?# r8 [6 n+ P9 Y
' @, [, s6 [+ k; o, B整濕,邊到?6 I$ T# e% v8 t* L& m

/ v" j3 T1 |0 b+ V( ~- z(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-4-4 17:02 發表   ! E) a* Z  ?' K; t
* L; d9 [4 Q4 Y/ w& C9 n5 P
- e& U9 `- g' s
整濕,邊到?) q( ^# }* x, b- Z& P: ~; B% X* |1 A
# {/ e) q& ^& D3 t# A; |
(o^^o)
9 z- n. l1 u: F; V5 w6 }. ~6 L
整濕咗條下裙中間位置囉

正係識係到講,圖都冇改,有圖有真相,食狗糞便

引用:
原帖由 yt011007 於 2021-4-5 23:19 發表   
3 \2 F' B6 z, c1 {正係識係到講,圖都冇改,有圖有真相,食狗糞便
5 @+ \/ s$ X7 u$ l- D8 g: m
𨳒你老母爛臭閪、你老母生你個含家產冇生個腦畀你、你唔撚信咪咪撚入嚟囉、你老母臭閪戇鳩白癡仔、搵返自己個腦先同人講嘢啦、𨳒你老母含家產

引用:
原帖由 mimiwong 於 2021-4-5 14:37 發表   
# j) _# `5 [8 L7 j5 R1 Y3 ~$ `* s* w. a' j6 Q8 h0 n( Q
整濕咗條下裙中間位置囉
$ [! N3 {+ W3 p/ o# y4 M0 \3 d0 D  N9 I
/ k6 k$ u: J* r3 K" x
咁⋯⋯衝動+ N% I% l+ R5 c7 m" u
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-4-6 15:03 發表   2 A4 O3 y; k' t6 L- @9 \/ C& g2 q
$ y) |6 }( E: C& C
6 ~4 @1 @! P2 z3 c  U9 B* Y
咁⋯⋯衝動
: R) t: y" X) P(o^^o)
$ z- C! Y6 }9 |' t; A1 R" t
真係第一次咁樣遇人家嘅校服裙、實在太興奮忍唔住囉、同平時上網收二手感覺完全唔同" J$ G; {- T8 l

& I2 c. [/ |) l/ A- b: O. y+ ~[ 本帖最後由 mimiwong 於 2021-4-6 16:59 編輯 ]