嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

朋友家中發現校服裙

朋友家中發現校服裙

某一日、我到朋友家中、去廁所時在洗衣袋發現兩條未洗嘅東華三院校服裙、應該係朋友個妹嘅🤤你哋估吓我會點做? 或者如果係你哋又會點做呢?
, E/ X% @; R8 `5 _) \; w) W
. A$ n3 V6 u9 W[ 本帖最後由 mimiwong 於 2021-4-1 14:18 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

著上身影相

i would first take photos and try it on ....:D
% s- B" {) q  n; i# N/ P* T5 MHave you got any photos?

估唔係問題,但係圖都冇張就唔係幾好
Whatsapp: 67676070 方便交流

啱著就拎返屋企   ~$ U6 I" g0 f6 f/ V! S
唔啱著就......
6 E4 a, f& @. [3 g% }1 u9 [: N+ d7 O5 B1 u' ]9 T
好啦講下笑啫- K' o9 K+ n/ v9 ]' x5 T3 ?
買條一手都唔係咁難啫??

先著一下,
  ^7 Q. g, g- Y1 P之後帶一條返去
: u2 H0 E+ P- U* b0 ]& \6 F
. X; H# }8 G! j* Z0 c[ 本帖最後由 uniformlover 於 2021-4-1 22:51 編輯 ]

回復 1# mimiwong 的帖子

點做都唔緊要,最緊要有相呢!

著上身影相
* d+ U1 ?8 c9 z) y0 t% m9 N

想當年, 我去我女友屋企果陣, 都有類似既情境出現過

引用:
原帖由 5632415 於 2021-4-1 18:29 發表     l, b. F  e4 a' k7 \7 k' d% |3 h
估唔係問題,但係圖都冇張就唔係幾好
2 _, N( g( [" |我用手機無法放唔到相上來呢
. D9 {. C6 [, G0 Z2 q& ^$ T( s2 _0 V有冇人教下手機點樣可以入相上去?
+ r+ S) F* [$ L, x9 H. W; x: s5 ?% Q3 \; C4 @& I& L

偷著下就好' g2 @1 s; t* g* F
偷既話好易知道係你拎左

引用:
原帖由 kof_1998 於 2021-4-2 01:41 發表   ! R: p4 u% ~2 B0 [& }, W
想當年, 我去我女友屋企果陣, 都有類似既情境出現過
. g8 `0 e8 S0 ]8 J3 P7 u, p* ?1 o3 y3 a( u! m7 g" m/ E
現在呢?' [3 W. x' G  A2 }) C" P  l( `

8 j9 K# [1 y/ C3 g+ c' t$ I現在有冇穿上?
; M: h8 E) F* b. M! g* H7 l4 x
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 alpha2008 於 2021-4-3 01:47 發表   
0 {  w' s2 u% |+ s6 K0 ^偷著下就好( Z$ t* j0 C- }
偷既話好易知道係你拎左
! E1 {- e, w; `6 A4 S, q我試著咗一條上身、之後第二條就唔覺意整濕咗囉 當然唔可能偷走啦、咪一定知道係我、最多以後去多啲探下朋友🤤, `, h  |0 N$ P3 |6 D8 o

! z* I7 m" ?6 z' t& }[ 本帖最後由 mimiwong 於 2021-4-4 11:58 編輯 ]

吊你老冇,相都冇張,系到9 UP,6uo

引用:
原帖由 mimiwong 於 2021-4-4 11:54 發表   
+ c4 b% B5 a- }& u! v5 w& Z: `
0 j$ p+ y1 h0 w, h' H; H+ r我試著咗一條上身、之後第二條就唔覺意整濕咗囉 當然唔可能偷走啦、咪一定知道係我、最多以後去多啲探下朋友🤤
9 N2 o4 _4 O) ?  Z
* t/ K9 `: P: v- y9 |& Z9 f) |
整濕,邊到?9 ?- @9 h" k- V( ^2 w4 k
5 M) M) Z  L- O$ \0 b9 N& B; r
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-4-4 17:02 發表   3 s/ Q3 }3 i3 |+ U" C& O, J  S
4 B- F: T1 @: Z3 }" ^

! W+ ~; O. |5 x整濕,邊到?( _# w0 z& Y) R' n7 n
# S$ Z% T) s$ P$ N
(o^^o)
. b! X9 {/ f; O; K整濕咗條下裙中間位置囉

正係識係到講,圖都冇改,有圖有真相,食狗糞便

引用:
原帖由 yt011007 於 2021-4-5 23:19 發表   3 _$ Q7 w  W: q, V. v
正係識係到講,圖都冇改,有圖有真相,食狗糞便
" z" a( |5 ]: O* L$ H  s# z. X& ]
𨳒你老母爛臭閪、你老母生你個含家產冇生個腦畀你、你唔撚信咪咪撚入嚟囉、你老母臭閪戇鳩白癡仔、搵返自己個腦先同人講嘢啦、𨳒你老母含家產

引用:
原帖由 mimiwong 於 2021-4-5 14:37 發表   
" _8 ]2 C9 H. m$ R& r2 H# y. O( s; E% F
整濕咗條下裙中間位置囉
$ k* n. ^7 e( J* W9 P8 U2 i+ X) G4 s1 I8 o+ ^9 R8 P# v
咁⋯⋯衝動5 P6 f. E1 \. k  ~9 a: r% W6 u
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-4-6 15:03 發表   1 d2 e0 ]. l* n
8 [2 }4 Y0 W, \5 y
. P. l# a8 v9 U* b* Z
咁⋯⋯衝動& w; p: f7 `! f
(o^^o)
7 x) S% M! G5 Z; u) b* l5 n! s# n真係第一次咁樣遇人家嘅校服裙、實在太興奮忍唔住囉、同平時上網收二手感覺完全唔同  H/ A% W' c! v: O
# t, ?0 Z! H: Z2 C