嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

朋友家中發現校服裙

朋友家中發現校服裙

某一日、我到朋友家中、去廁所時在洗衣袋發現兩條未洗嘅東華三院校服裙、應該係朋友個妹嘅🤤你哋估吓我會點做? 或者如果係你哋又會點做呢?
. I& }0 u" B! a( \0 L" Z' ?7 Z4 P+ W2 {5 m
覺得好的就按一下感謝吧~~

著上身影相

i would first take photos and try it on ....:D
. N/ a# _( f7 T/ E) M, hHave you got any photos?

估唔係問題,但係圖都冇張就唔係幾好
Whatsapp: 67676070 方便交流

啱著就拎返屋企 ' V9 |8 p- \+ }' x5 U2 _! ^' z1 v
唔啱著就......
" u' x3 h* I- C8 c, u) J, N- p
  }: R+ Q; O* y( v4 s好啦講下笑啫
9 i- S+ b$ X' D( J% A買條一手都唔係咁難啫??

先著一下,1 p+ \) b" ]5 W8 [8 `- b
之後帶一條返去
  t3 s6 Y- r6 W0 L6 [' G+ }! {( v
* K7 K+ a* ]9 G. g3 O[ 本帖最後由 uniformlover 於 2021-4-1 22:51 編輯 ]

回復 1# mimiwong 的帖子

點做都唔緊要,最緊要有相呢!

著上身影相
+ o- M) s* i1 q  I" j

想當年, 我去我女友屋企果陣, 都有類似既情境出現過

引用:
原帖由 5632415 於 2021-4-1 18:29 發表   7 n7 [  M( W. r+ B1 u# F% _
估唔係問題,但係圖都冇張就唔係幾好
: b& Y+ W* e9 Y2 M& c我用手機無法放唔到相上來呢# ^3 ?* X7 C( m$ u! d" N
有冇人教下手機點樣可以入相上去?' \% |* u7 v5 d: \) T& N

$ e; M0 _! u  k[ 本帖最後由 mimiwong 於 2021-4-2 14:55 編輯 ]

偷著下就好% y7 e7 G" N1 Z% t7 r( P
偷既話好易知道係你拎左

引用:
原帖由 kof_1998 於 2021-4-2 01:41 發表   
) ]: |! b' b- ]) w$ f$ J% g想當年, 我去我女友屋企果陣, 都有類似既情境出現過
7 ~# V; h) W9 @. Z+ R+ P
. b& }* h2 f  k0 |7 ~/ s" u- |
現在呢?
, v8 {$ I* \! h) Y0 X8 r6 M3 `5 ~9 c
現在有冇穿上?
5 G* v7 C  j4 k4 @+ ]: g5 s. q$ C( f, y2 O: h; ^9 |# z
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 alpha2008 於 2021-4-3 01:47 發表   
' V# M6 o/ q- m+ }+ b偷著下就好4 |. o; R# d2 i
偷既話好易知道係你拎左
# q7 d% q) n( ^; `2 h) o我試著咗一條上身、之後第二條就唔覺意整濕咗囉 當然唔可能偷走啦、咪一定知道係我、最多以後去多啲探下朋友🤤
7 H# j# t8 e, }0 `
  S# R" o+ z6 C" i[ 本帖最後由 mimiwong 於 2021-4-4 11:58 編輯 ]

吊你老冇,相都冇張,系到9 UP,6uo

引用:
原帖由 mimiwong 於 2021-4-4 11:54 發表   
. h* e  w! y& w, N% {3 i: b9 ~* B: A5 H; @. T" j- D% r
我試著咗一條上身、之後第二條就唔覺意整濕咗囉 當然唔可能偷走啦、咪一定知道係我、最多以後去多啲探下朋友🤤
/ e9 H( V2 {  Q, z
5 P, _1 ~2 |) n# C, [整濕,邊到?% `8 u6 h: L) d! z" O" |+ _

, J  {9 g) O$ D8 ~6 X(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-4-4 17:02 發表   
& j% k5 n, v, ~/ X& y9 k$ D5 x  U/ s; K% u" k$ M
% v. u6 Z# @# ^( J9 M
整濕,邊到?" C- |7 Z4 e% y6 X/ H

8 p# t2 h8 `. A6 q( t& w2 |; V(o^^o)
6 d& [4 D$ @* m+ ?整濕咗條下裙中間位置囉

正係識係到講,圖都冇改,有圖有真相,食狗糞便

引用:
原帖由 yt011007 於 2021-4-5 23:19 發表   
  I5 p8 X3 Z" [0 _7 R- ~, u正係識係到講,圖都冇改,有圖有真相,食狗糞便
' k8 e1 `8 ~( R4 g6 x0 ?
𨳒你老母爛臭閪、你老母生你個含家產冇生個腦畀你、你唔撚信咪咪撚入嚟囉、你老母臭閪戇鳩白癡仔、搵返自己個腦先同人講嘢啦、𨳒你老母含家產

引用:
原帖由 mimiwong 於 2021-4-5 14:37 發表   
0 U% U8 K, b7 A6 K8 o
' G4 Y$ m# i+ k! L7 {  g整濕咗條下裙中間位置囉
& b" a: Z; `: H& P; O% j+ ]& C* N. V7 v  J
咁⋯⋯衝動
1 ^: [' I7 }! _; V, U(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-4-6 15:03 發表   + l0 }" q2 g/ |
' v7 V& s; j- u0 S* q7 f4 [

2 j( N) {" f* `/ l) i咁⋯⋯衝動- A0 S+ _. |& O+ b( H
(o^^o)
! T) A: J* E2 p3 Z( a' b& V* Z- Y真係第一次咁樣遇人家嘅校服裙、實在太興奮忍唔住囉、同平時上網收二手感覺完全唔同
; W. G  `' y; }) V0 W
2 T* x  _5 i5 ^# w! R' v[ 本帖最後由 mimiwong 於 2021-4-6 16:59 編輯 ]