嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

朋友家中發現校服裙

朋友家中發現校服裙

某一日、我到朋友家中、去廁所時在洗衣袋發現兩條未洗嘅東華三院校服裙、應該係朋友個妹嘅🤤你哋估吓我會點做? 或者如果係你哋又會點做呢?
# m( S6 R. L; }0 C* f) i
: ^! ~$ L3 E  l" W( @( f[ 本帖最後由 mimiwong 於 2021-4-1 14:18 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

著上身影相

i would first take photos and try it on ....:D
2 W0 s& w3 A3 z1 V4 Q/ o1 j' {% \4 kHave you got any photos?

估唔係問題,但係圖都冇張就唔係幾好
Whatsapp: 67676070 方便交流

啱著就拎返屋企 % W! r6 E' N; q# A, ~
唔啱著就......
7 M0 F: v  O' t7 M: Y
* _9 ]8 C' R( O4 N$ N好啦講下笑啫7 h& Z. u' b7 P, M) R& d
買條一手都唔係咁難啫??

先著一下,5 O8 P" G- Q6 e4 c5 }( l0 D
之後帶一條返去. Q. J# h- x: o( N
2 J. u) ~$ n2 d9 m7 j

回復 1# mimiwong 的帖子

點做都唔緊要,最緊要有相呢!

著上身影相3 E  u) b' q8 L4 _+ O, P( t1 G$ @9 ^

想當年, 我去我女友屋企果陣, 都有類似既情境出現過

引用:
原帖由 5632415 於 2021-4-1 18:29 發表   
) \: J% A3 y' z/ x( T, a  M( E估唔係問題,但係圖都冇張就唔係幾好
7 r: \: W4 x1 k6 d/ w( E" `9 i
我用手機無法放唔到相上來呢+ A/ [0 R* `1 z, i: j
有冇人教下手機點樣可以入相上去?
6 S$ P% W6 |+ \( o9 K( T4 B
' T! q9 H% W6 {7 V) m0 f' W7 u[ 本帖最後由 mimiwong 於 2021-4-2 14:55 編輯 ]

偷著下就好# m) v( w  K2 w4 y' b* k
偷既話好易知道係你拎左

引用:
原帖由 kof_1998 於 2021-4-2 01:41 發表   9 z8 \" q% D: z$ p6 X" }/ W
想當年, 我去我女友屋企果陣, 都有類似既情境出現過
; N4 [# F8 o4 N. \) W5 w, D( P1 G. V
% M) X: L& k; d! ^現在呢?9 j0 t, L0 _* l7 W. M, ?
: D$ p3 O( {! g
現在有冇穿上?
4 a& M1 R! j; u3 |
) v& m; }8 V4 l9 m' k(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 alpha2008 於 2021-4-3 01:47 發表   * v, B3 S. [) W5 G4 }! }( F
偷著下就好
; O) ]5 N5 Q" s; c偷既話好易知道係你拎左
& E: k1 O4 c  n( P5 a
我試著咗一條上身、之後第二條就唔覺意整濕咗囉 當然唔可能偷走啦、咪一定知道係我、最多以後去多啲探下朋友🤤
4 @# }/ a' v; Q) ~7 `: @6 ~. s5 T6 O+ o. Z

吊你老冇,相都冇張,系到9 UP,6uo

引用:
原帖由 mimiwong 於 2021-4-4 11:54 發表   
; K9 W$ Z( ?9 f5 P+ `% E6 s; H( ?/ f; i$ [
我試著咗一條上身、之後第二條就唔覺意整濕咗囉 當然唔可能偷走啦、咪一定知道係我、最多以後去多啲探下朋友🤤
' r2 @7 M  |% [  a* f" j0 q  j6 H0 r
; u5 \% H% j7 I! b' {1 t! n% d* \. c整濕,邊到?
2 b7 q, q5 z! o) \( @6 X7 J6 C8 a" f# l; P
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-4-4 17:02 發表   
( ~  _2 _' w3 n5 L4 ~  Q+ r0 |" \  a) [' X. [8 r( j

0 b0 v/ B: F) V+ y整濕,邊到?+ \# z7 D2 G7 d# i* R

# p5 ^" l0 W9 t4 L5 u# n% u9 z(o^^o)
' r* M% r/ r1 @! X0 \* b/ {
整濕咗條下裙中間位置囉

正係識係到講,圖都冇改,有圖有真相,食狗糞便

引用:
原帖由 yt011007 於 2021-4-5 23:19 發表   
  D8 s* w% h7 z5 W正係識係到講,圖都冇改,有圖有真相,食狗糞便
" B* N% D. o# T9 w( l! q  W& Z𨳒你老母爛臭閪、你老母生你個含家產冇生個腦畀你、你唔撚信咪咪撚入嚟囉、你老母臭閪戇鳩白癡仔、搵返自己個腦先同人講嘢啦、𨳒你老母含家產

引用:
原帖由 mimiwong 於 2021-4-5 14:37 發表   
1 n, q/ Z; W& Z  }; x. E6 |0 p
  Q! u3 G- O( j1 T0 d9 ?2 ~& c7 N7 \& {整濕咗條下裙中間位置囉
! z0 U# a& \7 B5 h1 B+ d8 _  x1 `- O( `
) E8 d# [  G3 n, w5 A
咁⋯⋯衝動) }7 n5 ~. [) l# o: H; O
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-4-6 15:03 發表   4 O$ U' \9 ~- T6 r# O" a7 C
. Y* V3 x6 W3 I" d% N
5 B- Q. H5 r8 t2 B( r) V6 L6 B( Y
咁⋯⋯衝動; z6 E" Y! b) n2 C9 [
(o^^o)
' N$ e0 l0 U) P' J( f8 V6 D! X6 ~真係第一次咁樣遇人家嘅校服裙、實在太興奮忍唔住囉、同平時上網收二手感覺完全唔同/ ^' J" a% X9 c1 B  Y! Y7 q1 v$ B& Q

$ E# S7 Y/ t) ]; ][ 本帖最後由 mimiwong 於 2021-4-6 16:59 編輯 ]