嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

朋友家中發現校服裙

朋友家中發現校服裙

某一日、我到朋友家中、去廁所時在洗衣袋發現兩條未洗嘅東華三院校服裙、應該係朋友個妹嘅🤤你哋估吓我會點做? 或者如果係你哋又會點做呢?9 G5 V/ x2 n$ ?. f+ `+ h
8 u- |$ [) c  F/ N- ^; X4 d; L
覺得好的就按一下感謝吧~~

著上身影相

i would first take photos and try it on ....:D& i! w. M$ ^  _2 t' B
Have you got any photos?

估唔係問題,但係圖都冇張就唔係幾好
Whatsapp: 67676070 方便交流

啱著就拎返屋企 - l/ F" t: p; ~; G7 V
唔啱著就......
# r$ D* N2 {6 l# s, t$ L! |4 Z/ x0 B1 l
好啦講下笑啫- a: X$ m' F" ^/ r' M* Z
買條一手都唔係咁難啫??

先著一下,
# G( }( u, x! n; D! S' B之後帶一條返去
0 S$ H2 S' s5 `! A$ q) P" A: ]1 j, @4 i4 I6 \- w0 v$ z+ B6 w5 f) s; d

回復 1# mimiwong 的帖子

點做都唔緊要,最緊要有相呢!

著上身影相
& d. T8 u0 b+ T1 O8 O# C" r. T

想當年, 我去我女友屋企果陣, 都有類似既情境出現過

引用:
原帖由 5632415 於 2021-4-1 18:29 發表   
, T( C) x: ]& q估唔係問題,但係圖都冇張就唔係幾好
4 Z" D) F. D( Z. r# s4 c3 E我用手機無法放唔到相上來呢
: K* @9 f. z( D2 @3 w" z- [有冇人教下手機點樣可以入相上去?
& f- x; T3 F/ V* @; P
4 O% J8 U, Z8 H) ~1 c, z  u& ?6 d[ 本帖最後由 mimiwong 於 2021-4-2 14:55 編輯 ]

偷著下就好
% g1 d2 G/ n( R- c: L. m0 t* }偷既話好易知道係你拎左

引用:
原帖由 kof_1998 於 2021-4-2 01:41 發表   - i* V: i, g6 U# k& x! y  W
想當年, 我去我女友屋企果陣, 都有類似既情境出現過
7 {% {$ u$ c( _

6 C* m3 c, `! l6 R+ M' U# t6 e9 A6 d現在呢?
9 w. ]0 p4 v; S4 c* r
0 H* z9 a" ]8 O/ c5 t( g現在有冇穿上?
! \+ ?7 s; ]# u* f: @8 M; V
- c, D. @" u2 H' Q3 F1 t8 J! ](o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 alpha2008 於 2021-4-3 01:47 發表   + k. `# j9 F6 e% c
偷著下就好5 {( W0 r5 F, }# L
偷既話好易知道係你拎左
  W9 |1 K5 y8 Q- y( u) o! R) K我試著咗一條上身、之後第二條就唔覺意整濕咗囉 當然唔可能偷走啦、咪一定知道係我、最多以後去多啲探下朋友🤤
# n( w" e/ W+ R' Z6 n4 Q2 ~  n$ R9 x7 ~! O' j' k0 T  W

吊你老冇,相都冇張,系到9 UP,6uo

引用:
原帖由 mimiwong 於 2021-4-4 11:54 發表   
/ c: |5 H2 I9 Q: \6 t6 y
; L9 n' O+ d) N' \0 P2 R我試著咗一條上身、之後第二條就唔覺意整濕咗囉 當然唔可能偷走啦、咪一定知道係我、最多以後去多啲探下朋友🤤
" p- s  o4 u# }4 W) {; U! y1 ~
9 K) @& W+ R3 l, `整濕,邊到?. D/ _- Z& @  k3 A

& T: C, Q6 X( L. ](o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-4-4 17:02 發表   
0 f2 N: f4 N8 \3 B
9 z! E. H3 _: P4 Q
) c9 E, `& r% `( Z) u4 W整濕,邊到?2 g5 Q* F6 e+ M' G$ s2 [7 ~. Q6 R

- I$ @, w, w1 t. j6 k* v(o^^o)
" Z8 m7 I+ }# b" b8 J整濕咗條下裙中間位置囉

正係識係到講,圖都冇改,有圖有真相,食狗糞便

引用:
原帖由 yt011007 於 2021-4-5 23:19 發表   5 K! [1 ~$ O) v- `; `
正係識係到講,圖都冇改,有圖有真相,食狗糞便
7 H. z( A3 X; F) U- a4 e𨳒你老母爛臭閪、你老母生你個含家產冇生個腦畀你、你唔撚信咪咪撚入嚟囉、你老母臭閪戇鳩白癡仔、搵返自己個腦先同人講嘢啦、𨳒你老母含家產

引用:
原帖由 mimiwong 於 2021-4-5 14:37 發表   
6 e* F% `5 O3 X0 z4 {4 l; A- j" z' U
+ D6 ~8 H% g2 M& n* x2 j1 Q4 c整濕咗條下裙中間位置囉
: z* K& ?0 c# S2 U- _; e

- p9 b4 S7 o; b8 C8 d咁⋯⋯衝動) x  Q9 C* n- i5 U  ~1 c9 H7 f
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-4-6 15:03 發表   " X/ x5 K! A: D" {! {
) c8 v  A$ E. ^4 _- t, K% |
: E7 x9 F, ^# ~& e  s' U9 W- h* [4 h
咁⋯⋯衝動
5 A& z0 \' V; f5 V  w(o^^o)
. ]6 H( v$ J3 ]$ e! F  d真係第一次咁樣遇人家嘅校服裙、實在太興奮忍唔住囉、同平時上網收二手感覺完全唔同
' _+ f5 X! M9 c: J
% T: d5 ?  f+ y8 U% }0 T[ 本帖最後由 mimiwong 於 2021-4-6 16:59 編輯 ]