嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

朋友家中發現校服裙

朋友家中發現校服裙

某一日、我到朋友家中、去廁所時在洗衣袋發現兩條未洗嘅東華三院校服裙、應該係朋友個妹嘅🤤你哋估吓我會點做? 或者如果係你哋又會點做呢?* B9 y( W- c" B

& I" U$ S& d8 F5 s. l$ h1 v& o" m[ 本帖最後由 mimiwong 於 2021-4-1 14:18 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

著上身影相

i would first take photos and try it on ....:D
) `, i+ u2 j0 K+ IHave you got any photos?

估唔係問題,但係圖都冇張就唔係幾好
Whatsapp: 67676070 方便交流

啱著就拎返屋企
9 \% \' b  ]3 }+ ?4 J9 Y# `% P唔啱著就......
' f9 u: i6 w, D7 ^2 d6 _
3 y8 T: g: l0 l( \: F- ~$ {好啦講下笑啫7 z! Y* N: j& M1 T
買條一手都唔係咁難啫??

先著一下,
( M  f2 W, Z! H之後帶一條返去! v- |! B5 V' F+ V
2 |5 f; k( y$ x8 X& z) K2 o

回復 1# mimiwong 的帖子

點做都唔緊要,最緊要有相呢!

著上身影相/ X7 A- h( L$ Z3 U8 V

想當年, 我去我女友屋企果陣, 都有類似既情境出現過

引用:
原帖由 5632415 於 2021-4-1 18:29 發表   7 \5 H" ~, R- Z1 Y
估唔係問題,但係圖都冇張就唔係幾好
/ @6 q3 l7 U* R我用手機無法放唔到相上來呢7 @5 e4 T5 k% i( r' L+ _' I
有冇人教下手機點樣可以入相上去?) l6 _+ q3 u4 j# m5 u
$ M! `5 f) E' M3 h& ^

偷著下就好
% P' e8 Z0 u; T3 I* c" o偷既話好易知道係你拎左

引用:
原帖由 kof_1998 於 2021-4-2 01:41 發表   
: K* A8 Z% A1 W0 G: ]9 J想當年, 我去我女友屋企果陣, 都有類似既情境出現過
. r( |) O+ ?  E  x

/ Q" A8 E* h! ?$ I! ]$ `/ R1 I2 k現在呢?! M- z' m- b0 d% r3 b
; ~1 X$ w, a2 }
現在有冇穿上?5 a* L6 k: p$ g
) d) y& y* i' l7 Z% k
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 alpha2008 於 2021-4-3 01:47 發表     W  u, u0 V$ ~6 e; ]
偷著下就好: C  V6 S6 S6 E
偷既話好易知道係你拎左
1 y4 a1 z" l  q9 g( r
我試著咗一條上身、之後第二條就唔覺意整濕咗囉 當然唔可能偷走啦、咪一定知道係我、最多以後去多啲探下朋友🤤3 W- V( Y& f- M# W

; v; X1 T0 E1 Q( B- Y# o[ 本帖最後由 mimiwong 於 2021-4-4 11:58 編輯 ]

吊你老冇,相都冇張,系到9 UP,6uo

引用:
原帖由 mimiwong 於 2021-4-4 11:54 發表   , Q0 q0 W- R5 o9 u/ ]

# O' }2 {- d; T我試著咗一條上身、之後第二條就唔覺意整濕咗囉 當然唔可能偷走啦、咪一定知道係我、最多以後去多啲探下朋友🤤
9 u8 O2 E$ n4 p# O/ r0 y# W( u# ?! W; i
- {$ C. F- b. `$ n& a4 o! P
整濕,邊到?: P5 H" ~" B" p: j! E+ p" n- f

. u- Z, R. O7 o7 M(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-4-4 17:02 發表   6 @2 T, Y* I9 X0 E  n. W
, u8 p% `3 ?6 H) x1 s# {
4 C- ?4 h3 U& A0 j
整濕,邊到?
) d- E. I, M% q1 p
: C+ P* ?! I7 {% T7 G(o^^o)
# @$ g4 g  _. w
整濕咗條下裙中間位置囉

正係識係到講,圖都冇改,有圖有真相,食狗糞便

引用:
原帖由 yt011007 於 2021-4-5 23:19 發表   % B$ ]* P% M1 M+ F7 W
正係識係到講,圖都冇改,有圖有真相,食狗糞便
" p( \7 |% d' s3 k, m1 k𨳒你老母爛臭閪、你老母生你個含家產冇生個腦畀你、你唔撚信咪咪撚入嚟囉、你老母臭閪戇鳩白癡仔、搵返自己個腦先同人講嘢啦、𨳒你老母含家產

引用:
原帖由 mimiwong 於 2021-4-5 14:37 發表   ; c9 T  f4 y5 F; F. ^) X5 f

7 d' s3 x+ F. A+ t, y整濕咗條下裙中間位置囉
5 \$ w5 v+ I# N# q$ I
7 C8 y! _6 z5 q1 `, f
咁⋯⋯衝動
. p& k5 o1 X: a" R(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-4-6 15:03 發表   7 S. T/ k, u; Z/ l+ D
3 _$ b% @8 E' n" m

. ^  @# r# ]" h2 Y; _* Y: j咁⋯⋯衝動0 v# B' E$ `7 x3 {4 E; A- x
(o^^o)
1 a/ J( v9 U4 k% c
真係第一次咁樣遇人家嘅校服裙、實在太興奮忍唔住囉、同平時上網收二手感覺完全唔同$ R5 l2 _8 r  D% j5 A4 N

" u( @# B+ k5 M4 r3 ]2 I+ h[ 本帖最後由 mimiwong 於 2021-4-6 16:59 編輯 ]