嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

朋友家中發現校服裙

朋友家中發現校服裙

某一日、我到朋友家中、去廁所時在洗衣袋發現兩條未洗嘅東華三院校服裙、應該係朋友個妹嘅🤤你哋估吓我會點做? 或者如果係你哋又會點做呢?
: p8 g& b, x0 q4 H9 m& ~2 l! r+ w" ?1 k
覺得好的就按一下感謝吧~~

著上身影相

i would first take photos and try it on ....:D: f" J" B2 g  y
Have you got any photos?

估唔係問題,但係圖都冇張就唔係幾好
Whatsapp: 67676070 方便交流

啱著就拎返屋企
4 _. V0 y; h$ S! L( |0 r. ~唔啱著就......
6 c5 N5 t3 S: R2 N1 ]: y
8 Z& h- m8 n5 V# [8 b$ z5 i好啦講下笑啫" e  X, K7 f. O
買條一手都唔係咁難啫??

先著一下,
- r, B/ ]- e1 X6 i- j9 l# ?之後帶一條返去
1 J' _8 S" A( z6 }; Y6 A; \. D+ }+ a% \# k

回復 1# mimiwong 的帖子

點做都唔緊要,最緊要有相呢!

著上身影相
  o6 q/ ^( P. M7 E$ R" g) g8 n

想當年, 我去我女友屋企果陣, 都有類似既情境出現過

引用:
原帖由 5632415 於 2021-4-1 18:29 發表   + X  e) F/ O3 L( C9 p  r3 ~
估唔係問題,但係圖都冇張就唔係幾好
" y& X: j* Z0 ^$ o; A0 C
我用手機無法放唔到相上來呢
4 Q  }+ w( H. k. v有冇人教下手機點樣可以入相上去?
3 h) X& L! D+ a3 \, L) }% g) V0 L7 Y

偷著下就好
1 n: @$ A( ^0 b偷既話好易知道係你拎左

引用:
原帖由 kof_1998 於 2021-4-2 01:41 發表   
1 x" @; M% C$ e9 g' L5 x0 p1 Z- b想當年, 我去我女友屋企果陣, 都有類似既情境出現過
- F2 K2 a+ H3 }7 g' |! f7 |; ~- @
& _3 b6 U4 r2 k- |: |4 _
現在呢?/ ?! x: c6 s+ N, N0 @
+ {  @/ r3 H6 e' K* u
現在有冇穿上?
; q9 d  b% e. n/ h. G! T& @, G! C: x# r
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 alpha2008 於 2021-4-3 01:47 發表   8 u* @" n1 t' L1 k
偷著下就好. }4 a% u) l' _! \2 u
偷既話好易知道係你拎左
  ^8 w; g' f" u5 {. z% f1 p% C
我試著咗一條上身、之後第二條就唔覺意整濕咗囉 當然唔可能偷走啦、咪一定知道係我、最多以後去多啲探下朋友🤤
5 \& ]. v  S' w3 [5 k7 l$ t! q0 Q1 j1 I( J3 u  }

吊你老冇,相都冇張,系到9 UP,6uo

引用:
原帖由 mimiwong 於 2021-4-4 11:54 發表   
# L5 H$ A0 ~; u9 i
- b* I+ g1 I8 ]: N1 u  N我試著咗一條上身、之後第二條就唔覺意整濕咗囉 當然唔可能偷走啦、咪一定知道係我、最多以後去多啲探下朋友🤤
* v2 y# i+ }5 @: Y
  b8 w4 C/ A, T整濕,邊到?+ z- M" K' H. t  @
& I; i+ ^0 K8 t
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-4-4 17:02 發表   
; i! Q' z( D5 V! @) W! A; J- L/ \& t) r/ `

h: l( m  x/ x7 r整濕,邊到?
5 l/ A4 T( j: q6 R5 F1 a
9 _' {/ q8 u0 c, ~6 L6 g(o^^o)
9 f9 m! [! z* W- k1 I  f( k整濕咗條下裙中間位置囉

正係識係到講,圖都冇改,有圖有真相,食狗糞便

引用:
原帖由 yt011007 於 2021-4-5 23:19 發表   
: ^; _: c( O1 ^- J. a8 b正係識係到講,圖都冇改,有圖有真相,食狗糞便
. m2 z% z5 O. r6 n8 h# i𨳒你老母爛臭閪、你老母生你個含家產冇生個腦畀你、你唔撚信咪咪撚入嚟囉、你老母臭閪戇鳩白癡仔、搵返自己個腦先同人講嘢啦、𨳒你老母含家產

引用:
原帖由 mimiwong 於 2021-4-5 14:37 發表   # {" o. U1 a' W2 i; D
7 p: r* ?* H- N. e
整濕咗條下裙中間位置囉
6 _/ e- r  h( }" w! K
& o/ a+ M0 \! Z. s- t- W
咁⋯⋯衝動) n4 f  t. ~1 O' M9 z
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-4-6 15:03 發表   
4 K: [5 G; n$ o8 s% a9 B( L" z1 t( Q5 l
7 G7 D/ n' |2 p" ]9 g1 f! P! i/ _
咁⋯⋯衝動0 p/ l- A! r. f% @: \8 p' f7 ]' @
(o^^o)
+ T7 s3 ?2 e& m5 A3 g; L  }真係第一次咁樣遇人家嘅校服裙、實在太興奮忍唔住囉、同平時上網收二手感覺完全唔同6 n' O) @; |- x' j
! E3 m  y$ }6 B