嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Del~~~~~~~~~

Del~~~~~~~~~

Del~~~~~~~~~~~~~~~~~~
; s3 s& K" [; E2 E$ B, ]
3 N2 _( t/ j) T[ 本帖最後由 Seekforcd 於 2021-5-29 11:43 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

有老婆都唔好好珍惜,可恥。

回復 1# Seekforcd 的帖子

Pm u please check

引用:
原帖由 june5167 於 2021-4-17 13:55 發表   
8 R  R8 `  I) M) ]6 KPm u please check
  V9 w6 r) G2 d5 sAdded, let’s have a chat

已婚都玩~~???

走肥?1 a- t0 L8 v  R- q
另外,請問有沒有年齡要求呢?

請問喜歡cd如何打扮

引用:
原帖由 suedemi 於 2021-4-18 00:10 發表   1 p, Z* L/ y) L- U) E+ H8 W) e" U
請問喜歡cd如何打扮
4 u. W# R3 a" i0 o# j一般貼身短裙,上衣比較透的,

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-4-17 23:48 發表   : o$ I8 h6 Q6 J# h; q) L5 G( ]# d
走肥?* s9 W) U5 g$ t9 |& }' b' z' u
另外,請問有沒有年齡要求呢?
/ M& Q7 L0 E2 Q8 B5 B年齡又無乜特別要求

引用:
原帖由 suedemi 於 2021-4-18 00:10 發表   % E$ }( S  [9 ]0 H/ Q
請問喜歡cd如何打扮
- a( R6 O( i* l" |# ?' ~
可愛型會比較討好

有太太, 不要出軋.
4 K2 J, w! Q$ c, c. `她會不高興

引用:
原帖由 joey221 於 2021-4-18 18:52 發表   
3 R8 ?: u# g! H; z$ m有太太, 不要出軋. * }9 I% T- {- A9 Y. ^+ ^
她會不高興
; N, Q$ c  m5 n6 Y/ S. Z你情我願啦其實
/ R+ g- I; O. a我都見有CD出po搵人夫

喜歡女生如何打扮?
喜歡女生如何打扮?

引用:
原帖由 ggininder 於 2021-4-19 19:04 發表   % D% M* M- E# r/ u8 S
喜歡女生如何打扮?
% ]6 u+ @2 i4 ]9 I- V
可愛活潑) i$ x% d2 K- N5 K
直接型

呢幾日少左人應徵 都未搵到個好適合既

隔左一陣又上黎望下先

你好👋跟CD出街嗎?可以到你地方才化妝嗎?

引用:
原帖由 CindyLi1214 於 2021-5-4 10:40 發表   ' Z0 ]1 u% V# v
你好👋跟CD出街嗎?可以到你地方才化妝嗎?
' r, e3 u. C* {! U3 v$ @
可租酒店房 上房先扮

你好, 可以約埋你老婆出來嗎?

你好,可以的話3 p! r& O2 a. a) p, i  G5 }: D
Pm me傾