嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Del~~~~~~~~~

Del~~~~~~~~~

Del~~~~~~~~~~~~~~~~~~
4 u& _* b0 a9 N5 ]0 t! E3 B( v: F. g
2 f! r* K* M& @7 b) b) p[ 本帖最後由 Seekforcd 於 2021-5-29 11:43 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

有老婆都唔好好珍惜,可恥。

回復 1# Seekforcd 的帖子

Pm u please check

引用:
原帖由 june5167 於 2021-4-17 13:55 發表   8 d7 t: F- ?( ?
Pm u please check
8 V" h) a- Y2 V& y# E& S# x& }* w9 w
Added, let’s have a chat

已婚都玩~~???

走肥?
  V! c5 l9 j2 @另外,請問有沒有年齡要求呢?

請問喜歡cd如何打扮

引用:
原帖由 suedemi 於 2021-4-18 00:10 發表   # ^$ o, w" f2 {( Q: C
請問喜歡cd如何打扮
. r' o& N: W* R- B# v2 Y5 W
一般貼身短裙,上衣比較透的,

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-4-17 23:48 發表   
5 X5 i1 {1 n* D: I3 g3 t走肥?
4 G2 B2 n( y! Y1 V, Z% c另外,請問有沒有年齡要求呢?
7 k) V0 k7 q# N7 s' o- P, ?年齡又無乜特別要求

引用:
原帖由 suedemi 於 2021-4-18 00:10 發表   & o0 F8 }. l3 m$ s9 O; B3 O, J
請問喜歡cd如何打扮
/ A( q# _- X, y( V可愛型會比較討好

有太太, 不要出軋. : J, j2 u, {+ s" ]. l) A7 i; w
她會不高興

引用:
原帖由 joey221 於 2021-4-18 18:52 發表     b) A  P) r; C: @( `* F+ \5 J) q* g
有太太, 不要出軋. % X1 C- F4 g/ G
她會不高興
' ?) a& b, l7 X0 y- q7 e你情我願啦其實
" \* q* X9 p" N5 l1 Q) g/ q; {我都見有CD出po搵人夫

喜歡女生如何打扮?
喜歡女生如何打扮?

引用:
原帖由 ggininder 於 2021-4-19 19:04 發表   * C4 p) j6 H& ?& j7 c3 R% A
喜歡女生如何打扮?
: U( E. a5 C3 r# ?4 ~: c可愛活潑
) c- o. Q  ^0 p5 c: {直接型

呢幾日少左人應徵 都未搵到個好適合既

隔左一陣又上黎望下先

你好👋跟CD出街嗎?可以到你地方才化妝嗎?

引用:
原帖由 CindyLi1214 於 2021-5-4 10:40 發表   $ ^4 q& W8 q/ Y+ g1 K; [
你好👋跟CD出街嗎?可以到你地方才化妝嗎?
: y/ W8 x) Z# s8 {& X+ j' l可租酒店房 上房先扮

你好, 可以約埋你老婆出來嗎?

你好,可以的話
' U# u7 ~- S+ B3 S2 l' v8 e2 VPm me傾