嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Del~~~~~~~~~

Del~~~~~~~~~

Del~~~~~~~~~~~~~~~~~~
$ P  L! u* Z( Y$ f7 ~; `! X9 v4 U/ [
覺得好的就按一下感謝吧~~

有老婆都唔好好珍惜,可恥。

回復 1# Seekforcd 的帖子

Pm u please check

引用:
原帖由 june5167 於 2021-4-17 13:55 發表   
1 k! }2 f4 v7 v/ g) M* KPm u please check
0 v# [4 e% Q: m+ l7 V7 M/ o4 AAdded, let’s have a chat

已婚都玩~~???

走肥?
2 \# q& V: w% ?1 Q另外,請問有沒有年齡要求呢?

請問喜歡cd如何打扮

引用:
原帖由 suedemi 於 2021-4-18 00:10 發表   2 V! i. i; ^9 Q8 @
請問喜歡cd如何打扮
1 ^# e9 W" E" ^: |# f! E7 Z
一般貼身短裙,上衣比較透的,

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-4-17 23:48 發表   
" @- M2 p: t5 |/ ~  s走肥?; k" `1 G$ v, z$ x" o1 V) q6 \
另外,請問有沒有年齡要求呢?
' [8 N; I6 H' _+ h% l
年齡又無乜特別要求

引用:
原帖由 suedemi 於 2021-4-18 00:10 發表   
& }& j" N! ?& l  b0 m% p- K! K請問喜歡cd如何打扮
; o' b0 ]& G; W0 n可愛型會比較討好

有太太, 不要出軋.
7 C1 x; d0 N. L她會不高興

引用:
原帖由 joey221 於 2021-4-18 18:52 發表   ! o8 M" o* y0 [" R5 N, [' ^
有太太, 不要出軋.
; R2 s3 v3 I$ e$ X0 d% J$ s! C她會不高興
% J% W$ o" D4 Z* m4 t9 u/ r& a4 {
你情我願啦其實) _. ^$ r- @7 r( n* o0 A7 m
我都見有CD出po搵人夫

喜歡女生如何打扮?
喜歡女生如何打扮?

引用:
原帖由 ggininder 於 2021-4-19 19:04 發表   ; q4 e2 `) ]' @$ [. L. r
喜歡女生如何打扮?
( C5 u4 x% Z1 H- m) m可愛活潑( ?# B5 g+ q' ]: w5 P) v3 `' s; Y
直接型

呢幾日少左人應徵 都未搵到個好適合既

隔左一陣又上黎望下先

你好👋跟CD出街嗎?可以到你地方才化妝嗎?

引用:
原帖由 CindyLi1214 於 2021-5-4 10:40 發表   
6 E! z/ X4 @! O3 U你好👋跟CD出街嗎?可以到你地方才化妝嗎?
5 G/ ~, n6 b! V1 B可租酒店房 上房先扮

你好, 可以約埋你老婆出來嗎?

你好,可以的話
# m3 @+ H. I# ~8 QPm me傾