嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Del~~~~~~~~~

Del~~~~~~~~~

Del~~~~~~~~~~~~~~~~~~% J3 a5 L/ N: v0 I1 l
9 O. ]/ t: ?! ]9 Q% Q1 z( P
覺得好的就按一下感謝吧~~

有老婆都唔好好珍惜,可恥。

回復 1# Seekforcd 的帖子

Pm u please check

引用:
原帖由 june5167 於 2021-4-17 13:55 發表   , ?% R/ S* ^/ a1 q
Pm u please check
$ H# r* s) v, r4 o# A' R* `) X
Added, let’s have a chat

已婚都玩~~???

走肥?
! }# v' u. P8 K2 V- g# I3 S/ L( x# ?另外,請問有沒有年齡要求呢?

請問喜歡cd如何打扮

引用:
原帖由 suedemi 於 2021-4-18 00:10 發表   
& v3 j7 D$ E2 N! s) S" i% q請問喜歡cd如何打扮
4 S1 R% ]! D9 J0 M; P* a( ]. Y一般貼身短裙,上衣比較透的,

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-4-17 23:48 發表   
# ]- W2 L: v8 @  _1 w走肥?" y4 d0 e3 P; O3 f
另外,請問有沒有年齡要求呢?
) w1 |" q' S2 M/ Y9 H$ {1 q% E
年齡又無乜特別要求

引用:
原帖由 suedemi 於 2021-4-18 00:10 發表   
& E  t& y1 |, l+ G請問喜歡cd如何打扮
) ]& w4 g- A1 N( m5 M1 y3 G9 c
可愛型會比較討好

有太太, 不要出軋.
; V$ D5 B( ?' d2 q. Z她會不高興

引用:
原帖由 joey221 於 2021-4-18 18:52 發表   , L9 ^- k5 Y  K5 b/ T8 X- a: D0 p
有太太, 不要出軋. " g6 w0 g5 k0 M: D5 ~3 f, x  _9 J
她會不高興
' z" S: ^7 g" x- J你情我願啦其實: O" [; U/ A6 x8 s0 t- Z0 w
我都見有CD出po搵人夫

喜歡女生如何打扮?
喜歡女生如何打扮?

引用:
原帖由 ggininder 於 2021-4-19 19:04 發表   
2 C8 X' L+ m6 C; X喜歡女生如何打扮?
8 U. J' i- d* G3 b3 r可愛活潑
. M, d* P$ \  h7 Q- X直接型

呢幾日少左人應徵 都未搵到個好適合既

隔左一陣又上黎望下先

你好👋跟CD出街嗎?可以到你地方才化妝嗎?

引用:
原帖由 CindyLi1214 於 2021-5-4 10:40 發表   , f' T- w) z7 m3 v
你好👋跟CD出街嗎?可以到你地方才化妝嗎?
) Y' s, X; y- J' X5 ~' c' c  d$ r
可租酒店房 上房先扮

你好, 可以約埋你老婆出來嗎?

你好,可以的話
1 {( p' i4 k4 dPm me傾