嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Del~~~~~~~~~

Del~~~~~~~~~

Del~~~~~~~~~~~~~~~~~~! q. t$ l5 ?  Y1 h' B# F

& z0 A- L6 d$ R3 L[ 本帖最後由 Seekforcd 於 2021-5-29 11:43 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

有老婆都唔好好珍惜,可恥。

回復 1# Seekforcd 的帖子

Pm u please check

引用:
原帖由 june5167 於 2021-4-17 13:55 發表   
! X" @. y# J0 h: LPm u please check
! s" s* h# I( {% @: F- o& ~. d6 kAdded, let’s have a chat

已婚都玩~~???

走肥?
7 ?5 Y$ i3 |  t$ d7 G) B另外,請問有沒有年齡要求呢?

請問喜歡cd如何打扮

引用:
原帖由 suedemi 於 2021-4-18 00:10 發表   ) a: J! I! M; Z' B, L
請問喜歡cd如何打扮
8 u6 [4 {0 o+ b/ y/ |
一般貼身短裙,上衣比較透的,

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-4-17 23:48 發表   0 n! e7 k, r% E+ r& U& M; l0 ~& O, N
走肥?
+ F- o- Q* O5 p; |( ~) z另外,請問有沒有年齡要求呢?
  T3 E" e! @$ {* O
年齡又無乜特別要求

引用:
原帖由 suedemi 於 2021-4-18 00:10 發表   " f  e) X  y& r( T$ Q! J& E
請問喜歡cd如何打扮
, t) L! `  v/ n7 J% d
可愛型會比較討好

有太太, 不要出軋. ; x# o% `6 ]$ z% M: v$ L
她會不高興

引用:
原帖由 joey221 於 2021-4-18 18:52 發表   
/ F# |! m1 U$ V* T5 z# ]有太太, 不要出軋. * `) F* W! M$ F) I* o# p
她會不高興
% c+ Y9 h6 k/ S6 W
你情我願啦其實6 g( j  s/ C  E
我都見有CD出po搵人夫

喜歡女生如何打扮?
喜歡女生如何打扮?

引用:
原帖由 ggininder 於 2021-4-19 19:04 發表   , L) E* |- U+ ^% ~' \  `" C' N
喜歡女生如何打扮?
0 o! m, d$ ^1 w+ e0 b& e& h可愛活潑
0 l+ h/ W8 D3 ^$ ^' b3 p直接型

呢幾日少左人應徵 都未搵到個好適合既

隔左一陣又上黎望下先

你好👋跟CD出街嗎?可以到你地方才化妝嗎?

引用:
原帖由 CindyLi1214 於 2021-5-4 10:40 發表   
* P4 W5 v' A" {# U+ k$ \你好👋跟CD出街嗎?可以到你地方才化妝嗎?
9 ], h' p) J/ z. P: E" v9 U- W
可租酒店房 上房先扮

你好, 可以約埋你老婆出來嗎?

你好,可以的話
( ~1 S$ Y5 ~( h3 b) hPm me傾