嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幻想偽街比仔撩

幻想偽街比仔撩

成日幻想偽街時會有仔仔以為我係真女咁撩
覺得好的就按一下感謝吧~~

有喔 雖然多數外藉 本地都有但少啲∼

引用:
原帖由 darkmage 於 2021-4-30 16:18 發表   " u8 V7 P, w7 `# i: Z- ~
有喔 雖然多數外藉 本地都有但少啲∼
" O- N) A4 P  }# o/ n% s* Q南亞果啲嘛。。佢地好饑渴咁

唔係幻想
, i( N% e9 B* s8 ~$ N& F5 O- {1 I# \我被仔撩過好多次& O( L! f1 j+ W% \  E8 @2 {
只要過咗十二點
" ^+ I* j- k$ W9 t% G就算唔著性感都一樣被仔撩

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-4-30 18:57 發表   
% F* p! y6 o" \唔係幻想1 J5 k# F4 V! ~, c0 ]2 a
我被仔撩過好多次
/ V# y" ]: j' X# G. k9 R只要過咗十二點! f' L! {2 V3 v) {* X
就算唔著性感都一樣被仔撩
& c5 [5 S( u) G9 G, ~' N+ y1 r邊區?定係姊妹打扮好得咋……

引用:
原帖由 cherrie 於 2021-4-30 16:30 發表   
  I  }6 `) o! i
% a8 M- ?' ~) N2 U* s' U4 q9 r! H南亞果啲嘛。。佢地好饑渴咁
0 c0 Z  ~- e. \% G" l  F/ `- L8 q( G1 {. w" P- a6 h
那些當然唔計啦

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-4-30 18:57 發表   
0 k3 U" ~' d8 g7 F  U: ^9 P唔係幻想$ B6 r6 }% C4 T$ t
我被仔撩過好多次2 v' N0 n: N/ e
只要過咗十二點
9 M& E5 Y2 a. M7 }, X1 `5 g$ [就算唔著性感都一樣被仔撩
" {% w/ C. k, z8 J+ `: ^8 u
' K" k& k; Q0 ^. b" l# M
秘書小姐,8 C! @7 O( ^3 f. B  \# X8 C
心靈空虛,
0 N( C0 q, }0 Y岀街搵仔?
! W* B. v3 W0 {* L/ h, @! `/ E
4 L+ ^$ X9 |( Q7 |- H3 _^_^
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-5-1 17:47 發表   
% j" ?0 z; A8 w+ g: D& @6 |2 Q# W6 h
' O& ^" I0 \& p4 y5 \  K
秘書小姐,$ l1 @1 i1 Z1 B. Y& k
心靈空虛,
6 B8 x' ~  T* C! K8 d+ K" B岀街搵仔?
, ]  q! T' I% \2 y  `+ ~) O  G3 z2 B" N  @" e2 O
^_^
! h2 X) o2 B+ D% ~2 n; l" r6 r' ]" X
講緊未使戴口罩時代
' P2 Q- _$ `( E9 z自從疫情開始個個戴住口罩
$ z5 R' w4 j& h- |夜晚又無人2 j3 L% \  p3 {2 {: K
边有人撩

引用:
原帖由 cherrie 於 2021-4-30 16:11 發表   
8 h5 n5 k5 s% m0 H( ^成日幻想偽街時會有仔仔以為我係真女咁撩
8 R  ^" K6 R3 h4 e: O4 v& d
/ x, ]2 i3 a/ X7 t0 `, E6 f可以引证自己吸引力

回復 1# cherrie 的帖子

CD後被仔撩,應該都係大部分CD想要的效果,以示自己CD得出色呢!

姊妹打扮好得!!# }* t4 s0 K- Q! @1 E2 y

剛才晚上10點多在九巴5C, 坐在一個CD旁邊

引用:
原帖由 stephen_hk 於 2021-5-1 23:40 發表   % |3 n8 ^9 r- q4 S, T( e) r+ E. ]
# C, n5 b  {4 j+ |& h
7 _& q* i" y. ^( a1 B; q9 U) o" X
做乜唔撩佢?

佢好快落車, 同堆好多野
  g8 i" V3 F$ p5 b
2 L9 \8 E( V* @& j# H[ 本帖最後由 stephen_hk 於 2021-5-3 12:15 編輯 ]

邊區?定係姊妹打扮好得咋……

引用:
原帖由 stephen_hk 於 2021-5-1 23:40 發表   , r5 o' B. ~7 W- Q4 c
; ^: {( W2 _/ S咁精彩。。。

引用:
原帖由 stephen_hk 於 2021-5-3 12:10 發表   ' I7 v' J; r# k0 O8 O
佢好快落車, 同堆好多野
$ N8 b; v4 ]/ y, V* [5 h4 J- h
+ z9 x3 e( W, v- [0 s6 `4 o
正好,幫手,
, D, Y# T" G* j" }再 認識她! k( W6 ~3 E3 N

- [9 f. x) @5 F9 u  D(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

諗緊而家偽唔偽街好呢