嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幻想偽街比仔撩

幻想偽街比仔撩

成日幻想偽街時會有仔仔以為我係真女咁撩
覺得好的就按一下感謝吧~~

有喔 雖然多數外藉 本地都有但少啲∼

引用:
原帖由 darkmage 於 2021-4-30 16:18 發表   
* j# n' R) j- R' p: h有喔 雖然多數外藉 本地都有但少啲∼
' u: |& F" n4 [4 e8 _: Q南亞果啲嘛。。佢地好饑渴咁

唔係幻想) {, K! P- Z6 v/ i4 S' ~
我被仔撩過好多次* l$ ?3 T' |' ]) c8 M: s
只要過咗十二點
$ H! T& }: w* L" G. B9 P/ R8 p1 }就算唔著性感都一樣被仔撩

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-4-30 18:57 發表   
" u2 s& z" j5 E3 y, u: z# u8 ^唔係幻想8 L7 t; v$ i$ X) s/ ]# g
我被仔撩過好多次* W- h$ D7 P. b& l% `4 p
只要過咗十二點- W+ [& r) u) p; [0 ?
就算唔著性感都一樣被仔撩
3 I. r( B0 Q  t# l" D6 E
邊區?定係姊妹打扮好得咋……

引用:
原帖由 cherrie 於 2021-4-30 16:30 發表   * i7 ?! q; f. F, y+ L- Y
2 A5 N9 `0 z: c' \" Q0 a
南亞果啲嘛。。佢地好饑渴咁
6 @4 W7 \4 F8 U4 x- r

5 a, H" t7 c0 N% d1 _# x那些當然唔計啦

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-4-30 18:57 發表   % N7 c. ?5 R# t$ G( n9 m# j: H
唔係幻想
. g- \" Q& t* F! w: u! j+ x& g我被仔撩過好多次
6 M1 `4 s& o4 t  R5 G只要過咗十二點
, O- ]0 M& j$ B9 J就算唔著性感都一樣被仔撩
0 A( }3 q+ P0 N6 E$ j3 a
9 a, G0 i% u* \! Z* E8 l+ c7 T0 F
秘書小姐,
' O: N% @; v7 C% v7 H9 d( Z- K心靈空虛,
( O" }# {$ Q/ f$ w岀街搵仔?
8 ~" V" D! i% Y' R: w  h$ G/ b, n: m* y' I' r
^_^
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-5-1 17:47 發表   
4 z; ~  F. P8 J( ~0 d
9 H# v, M. {$ D- d. u# w7 c
+ i1 L; j3 j8 ]/ b* v3 q! E; b& V秘書小姐,
3 L6 F( _9 D2 o. Z6 t7 |心靈空虛,
0 x& C1 G' E3 \0 G& e$ _岀街搵仔?3 M2 g' i5 g2 z% z" n  ~* j
# c9 a  f% p5 Y" G
^_^
% B9 I4 J: D: c9 A. k% S! D
) Z; Z5 T6 F) F' R9 M2 A講緊未使戴口罩時代
% r5 S! F+ e6 Q, t  r1 C8 e/ W自從疫情開始個個戴住口罩
" b% Y4 N  v, a3 u7 A5 m夜晚又無人' T$ a0 X) C, t5 n4 ]+ p
边有人撩

引用:
原帖由 cherrie 於 2021-4-30 16:11 發表   * Z& }9 F2 H7 _5 L3 ?
成日幻想偽街時會有仔仔以為我係真女咁撩
+ y& w2 H8 P+ R, F9 e1 }' ]+ ]' D0 c5 P
可以引证自己吸引力

回復 1# cherrie 的帖子

CD後被仔撩,應該都係大部分CD想要的效果,以示自己CD得出色呢!

姊妹打扮好得!!
& \/ n/ _( n+ p( A. q3 r

剛才晚上10點多在九巴5C, 坐在一個CD旁邊

引用:
原帖由 stephen_hk 於 2021-5-1 23:40 發表   % x, A* G& ?/ P# e6 `1 a+ P
$ N7 n- u# X, C5 f1 L: x6 l3 W; X' A: ~! Q$ {
做乜唔撩佢?

佢好快落車, 同堆好多野; e/ r0 j& |8 j
( d" w, a# }8 [2 \& C+ R

邊區?定係姊妹打扮好得咋……

引用:
原帖由 stephen_hk 於 2021-5-1 23:40 發表   $ J  A: \, C9 n
/ b/ u* V# A- u8 r
咁精彩。。。

引用:
原帖由 stephen_hk 於 2021-5-3 12:10 發表   
# k# k, E) }. O# A佢好快落車, 同堆好多野
0 X4 w* o, b; L( A* e2 g, L* k& ?- p9 p4 i
正好,幫手,3 ]; p  r# O0 \1 z7 c
再 認識她
8 d- F' v# g% D; g6 w# [' B# _* m- Y, k5 j9 L* Z
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

諗緊而家偽唔偽街好呢