嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幻想偽街比仔撩

幻想偽街比仔撩

成日幻想偽街時會有仔仔以為我係真女咁撩
覺得好的就按一下感謝吧~~

有喔 雖然多數外藉 本地都有但少啲∼

引用:
原帖由 darkmage 於 2021-4-30 16:18 發表   & Z+ p' o" u+ c6 R; i$ t5 E
有喔 雖然多數外藉 本地都有但少啲∼
0 k. {, U' q- V7 l! F6 h
南亞果啲嘛。。佢地好饑渴咁

唔係幻想) z8 c0 x  O4 t8 y8 X! f( E" Z
我被仔撩過好多次
" ~+ S1 u5 q- l3 ^; L5 G只要過咗十二點
' e6 N3 |2 u- `, ^! J& n1 R就算唔著性感都一樣被仔撩

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-4-30 18:57 發表   ( R) W8 U( u, Q
唔係幻想
: v' w; g3 _3 @4 R0 t! ?3 U4 u我被仔撩過好多次- \2 y4 u7 _6 y, T' o* l" L# W
只要過咗十二點
* s9 {9 R" d+ C/ {: O9 ]就算唔著性感都一樣被仔撩
  k0 c8 p; @& C1 }
邊區?定係姊妹打扮好得咋……

引用:
原帖由 cherrie 於 2021-4-30 16:30 發表   
3 X% E& E( |1 J4 _' p( _1 @  R' m8 `/ q
南亞果啲嘛。。佢地好饑渴咁
$ R" R5 y! [3 ^9 O! d3 d

7 B* G+ N/ P9 @) E/ o+ L& q那些當然唔計啦

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-4-30 18:57 發表   8 a& p% y; ]+ {2 g" d9 m5 J
唔係幻想5 i- N2 n) y0 ^3 r1 ?) W) `# Q
我被仔撩過好多次
' S$ r1 K" m- p5 p% n+ g只要過咗十二點* T9 H- ?3 C& t( R: B% V% A$ ~
就算唔著性感都一樣被仔撩
& D9 ~" ~1 g+ D  e6 A6 n& u; I# B$ r6 y6 M
秘書小姐,
4 Q6 X$ A5 e& B* \& s1 I心靈空虛,6 J  W8 H& \: X; ~" E  E
岀街搵仔?
" J, q9 q% k; ?  |+ g
! K) m5 Y3 X& o- S! Z! i^_^
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-5-1 17:47 發表   8 X, N, Q& b2 H$ X' A5 X

( r  c& l% |4 r7 {5 i0 Z- v1 ~+ V1 \$ p, a& [
秘書小姐,
/ W; g4 G3 t+ ~8 v% q$ k心靈空虛,
4 d" _+ h9 l7 q) J岀街搵仔?( r; W. T7 p$ @! ~
2 p7 t6 L' S5 Z/ o3 x+ m/ R
^_^
4 z8 Z  X: g- j& z/ t# T
8 g1 e" g6 X% W2 n講緊未使戴口罩時代7 O* ^( R  f* @% |' e
自從疫情開始個個戴住口罩
! k7 t+ R) x+ |  b  l& _夜晚又無人
/ p; f# f4 `# f边有人撩

引用:
原帖由 cherrie 於 2021-4-30 16:11 發表   
% t1 T$ [* P. X" X* a" H3 l成日幻想偽街時會有仔仔以為我係真女咁撩
: ]; Q' M7 {+ }. ^
1 k7 g5 N8 h* }3 P/ m可以引证自己吸引力

回復 1# cherrie 的帖子

CD後被仔撩,應該都係大部分CD想要的效果,以示自己CD得出色呢!

姊妹打扮好得!!5 _6 n, u, Z! j1 W' a! f

剛才晚上10點多在九巴5C, 坐在一個CD旁邊

引用:
原帖由 stephen_hk 於 2021-5-1 23:40 發表   . V" T( Y, D' ~9 r
! U6 b/ [9 A8 ^
9 b% v, T4 G' `6 k' W# |0 C6 C2 A
做乜唔撩佢?

佢好快落車, 同堆好多野
$ p4 w2 v5 U5 w* V8 c2 r. S1 J  c3 a- A1 v; ^! e& D

邊區?定係姊妹打扮好得咋……

引用:
原帖由 stephen_hk 於 2021-5-1 23:40 發表   & g% p" e" p7 \5 N
+ z5 P( D( J6 E+ ?+ A& I, a0 F
咁精彩。。。

引用:
原帖由 stephen_hk 於 2021-5-3 12:10 發表   
7 t4 k( E3 f$ ^4 ^佢好快落車, 同堆好多野
  ~4 T8 ?" F, B7 h& \7 q

: p% R! b/ a4 X6 i; Y+ ^; a5 S* G正好,幫手,# K% _: I  K$ ?" ]# h; J0 y& X
再 認識她# C% R6 x: C9 [4 ?- l% u
7 _2 b0 b( {, ]
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

諗緊而家偽唔偽街好呢