嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幻想偽街比仔撩

幻想偽街比仔撩

成日幻想偽街時會有仔仔以為我係真女咁撩
覺得好的就按一下感謝吧~~

有喔 雖然多數外藉 本地都有但少啲∼

引用:
原帖由 darkmage 於 2021-4-30 16:18 發表   
8 a/ y6 g; @& D1 [+ Y9 u有喔 雖然多數外藉 本地都有但少啲∼
- v3 T# T+ D1 T: b4 g
南亞果啲嘛。。佢地好饑渴咁

唔係幻想
/ B3 D* L. ~4 B4 x& D. T我被仔撩過好多次. s4 C% w, S5 B, N
只要過咗十二點8 Q+ U3 H3 `" P+ b8 R1 E
就算唔著性感都一樣被仔撩

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-4-30 18:57 發表   
2 U; H+ g1 l; O  Q' [唔係幻想% l& s; p3 _5 N; ?# \# d. E
我被仔撩過好多次
$ a, L& R5 C/ v% n: K2 m! n只要過咗十二點
9 O; k8 I- Y7 J2 K. G就算唔著性感都一樣被仔撩
: k) [0 a2 Z2 X5 A! E! m% }邊區?定係姊妹打扮好得咋……

引用:
原帖由 cherrie 於 2021-4-30 16:30 發表   0 i: N) {* K& U7 I. |
7 ~% ^* f& x" g# ]
南亞果啲嘛。。佢地好饑渴咁
% V. d( f) M, X. z; G9 W
& @' t7 i  O/ e7 |1 r/ m+ R& S那些當然唔計啦

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-4-30 18:57 發表   ! [: S  h, j  [$ m5 H# ?+ \8 [6 ^+ F
唔係幻想) z6 O. Q; P5 O) H+ l: e8 P* ]4 a" l
我被仔撩過好多次% T4 E9 {- l  ]8 M2 [
只要過咗十二點
- U0 ?, E, Y# L/ V9 X1 N就算唔著性感都一樣被仔撩
% l$ J% ^/ n' V& i3 P, o$ T
: X. D( ]( O( z2 K4 f' z秘書小姐,; K& L, T* s* j
心靈空虛,
) u( {; r, k* Y- X% L9 a7 R0 }岀街搵仔?" A0 q/ Y1 r5 \

w9 D) y% M" [2 \- v^_^
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-5-1 17:47 發表   & ^% _( R" Y' }, N& d# v2 t

) N. d% n8 O6 C1 ?2 w# L
+ {" O" V% t- n) V( r5 ~& p秘書小姐,
9 u$ Q1 T. L) ]0 a/ N; y5 q心靈空虛,
+ ]. Q! M1 S6 n) O0 I7 m% ]岀街搵仔?
7 |8 T7 k4 x3 t0 O3 `" E8 K5 _
) W3 {' j' }/ N& \2 t4 A1 |^_^
( n  Z( k* ~3 C) D) U& U# G& G, f8 w
講緊未使戴口罩時代
5 ]! |+ ?/ D1 w8 L$ v: ]自從疫情開始個個戴住口罩
0 R$ {4 A- L  |/ F: R- ^( N夜晚又無人
+ t4 W; a; [- @% F' \' H' d边有人撩

引用:
原帖由 cherrie 於 2021-4-30 16:11 發表   9 u$ ?6 }( u; W; S( X
成日幻想偽街時會有仔仔以為我係真女咁撩
6 |$ R8 C" `+ f" F" a- `  R1 [3 H! }5 c
  a; ~' u) O: w1 _; S
可以引证自己吸引力

回復 1# cherrie 的帖子

CD後被仔撩,應該都係大部分CD想要的效果,以示自己CD得出色呢!

姊妹打扮好得!!, B' |/ [2 h+ D( O3 X2 Y# j

剛才晚上10點多在九巴5C, 坐在一個CD旁邊

引用:
原帖由 stephen_hk 於 2021-5-1 23:40 發表   
& I/ x  r2 e1 O; B; L4 S; p8 \剛才晚上10點多在九巴5C, 坐在一個CD旁邊
& u  f8 E. h$ b; `! l/ H( D$ [- Q% z
做乜唔撩佢?

佢好快落車, 同堆好多野/ x. a/ ~8 p* D0 }5 P1 }! |  _+ X

% h8 S: b2 u# B/ z1 b[ 本帖最後由 stephen_hk 於 2021-5-3 12:15 編輯 ]

邊區?定係姊妹打扮好得咋……

引用:
原帖由 stephen_hk 於 2021-5-1 23:40 發表   
7 m* x3 d' R+ G8 I剛才晚上10點多在九巴5C, 坐在一個CD旁邊
0 _5 K0 k, J3 g5 E% X: {2 I咁精彩。。。

引用:
原帖由 stephen_hk 於 2021-5-3 12:10 發表   ; |5 G7 \" p3 Q0 K
佢好快落車, 同堆好多野
4 f( x1 P$ Z6 e1 S) J9 u
3 L9 ]+ W9 m& R: J
正好,幫手,
1 n# ?/ s2 r0 U6 p7 _9 f; t再 認識她
& @3 m# Q3 {. E4 v! s" E' ?* I! S- l
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

諗緊而家偽唔偽街好呢