嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幻想偽街比仔撩

幻想偽街比仔撩

成日幻想偽街時會有仔仔以為我係真女咁撩
覺得好的就按一下感謝吧~~

有喔 雖然多數外藉 本地都有但少啲∼

引用:
原帖由 darkmage 於 2021-4-30 16:18 發表   % r. B  W- L: M5 ?3 {0 z% H& \
有喔 雖然多數外藉 本地都有但少啲∼
' p" @2 S0 c0 q7 e" P, R. C
南亞果啲嘛。。佢地好饑渴咁

唔係幻想
9 D& B. ?3 R" L6 [: f- [+ ]我被仔撩過好多次
( n. D' J+ _. x) \* s$ J只要過咗十二點
" ~6 V+ D+ Y5 e就算唔著性感都一樣被仔撩

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-4-30 18:57 發表   $ K& Y7 ^7 v( O8 o$ B
唔係幻想$ F/ K% L) l& g  A
我被仔撩過好多次
; c  }# H6 T) y3 w" n' U& t只要過咗十二點
" k0 x" A# ]' S: W/ e就算唔著性感都一樣被仔撩
' T. q: L! X2 m7 a, X邊區?定係姊妹打扮好得咋……

引用:
原帖由 cherrie 於 2021-4-30 16:30 發表   4 o$ ~9 y& W. s: P" ]
/ y2 p4 r8 M; g' p3 ~
南亞果啲嘛。。佢地好饑渴咁
, ?9 U2 [! x2 w) K  a* R- g+ {; t& \* U4 Q  A
那些當然唔計啦

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-4-30 18:57 發表   
( Q3 q+ v- n! k& b" X; X* u' t唔係幻想
/ a( u5 m  V/ t2 J' D我被仔撩過好多次- O. f. n! n1 B6 p- W4 E) \
只要過咗十二點
( d3 y2 Q; Y8 V$ W就算唔著性感都一樣被仔撩
% @8 r6 i! ?1 i6 z- w" U6 v5 A8 [2 h9 a
秘書小姐,
4 ^! w; k: w$ y2 Z+ e% N) R" ^8 G心靈空虛,8 g9 W$ a/ p* @, a
岀街搵仔?
& K. |- x  h0 d$ o! @9 s
6 n, p, E8 n+ Z  }5 q+ G' C^_^
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-5-1 17:47 發表   
+ T+ R+ N0 L" B: n  @7 ]1 r
- Y$ f4 x  D1 J$ |0 w0 X; ^
/ G+ j* s- W' W秘書小姐,0 h; }: l- r" G% h( @/ n
心靈空虛,
$ i% C2 c7 S4 ?) \! s; g岀街搵仔?
2 n+ _5 {! t8 P9 d: f4 N4 w' M# J
^_^
6 w6 H/ k9 f+ i4 D% u, ^, A, Q- R% k; k& ~
講緊未使戴口罩時代
7 ?; x4 M7 p$ A) J$ [1 [' }! T3 }自從疫情開始個個戴住口罩; W% ?$ i4 T, [# i# Q& h2 ?
夜晚又無人
) z1 x0 d0 F) }# N# T, J边有人撩

引用:
原帖由 cherrie 於 2021-4-30 16:11 發表   7 y3 q3 I/ [1 S$ ?' ?
成日幻想偽街時會有仔仔以為我係真女咁撩
! |# N, ~2 V6 B# Y" M' S

( U3 s; Q6 A/ {- n2 r可以引证自己吸引力

回復 1# cherrie 的帖子

CD後被仔撩,應該都係大部分CD想要的效果,以示自己CD得出色呢!

姊妹打扮好得!!
: k% u  W1 y8 ]9 B4 |2 x

剛才晚上10點多在九巴5C, 坐在一個CD旁邊

引用:
原帖由 stephen_hk 於 2021-5-1 23:40 發表   
1 z# j; y) S. j4 h剛才晚上10點多在九巴5C, 坐在一個CD旁邊
" S, i5 s3 k) _5 n# F2 b) V! g# u
1 Q, Q4 e  Q) I9 x* n) t做乜唔撩佢?

佢好快落車, 同堆好多野
' H) C* t2 T& }9 n( e7 E4 o& \6 q  `: y9 S7 v1 W

邊區?定係姊妹打扮好得咋……

引用:
原帖由 stephen_hk 於 2021-5-1 23:40 發表   - t8 V' v0 M) O1 i( K% g7 {
剛才晚上10點多在九巴5C, 坐在一個CD旁邊
& b8 B) g" @* q% g! N
咁精彩。。。

引用:
原帖由 stephen_hk 於 2021-5-3 12:10 發表   ' V* [& ]2 W! n# ?
佢好快落車, 同堆好多野
- G. E' X. Z9 q0 e- o0 k6 o1 K. |: c; F
正好,幫手,* `3 t! T: B1 ?7 _8 o% |( k
再 認識她
* X, R+ r! ]8 ~' N& J) k/ s
+ H; {8 k& q; g3 J(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

諗緊而家偽唔偽街好呢