嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

貼d女僕相

貼d女僕相

早兩日分享過係香港kig既經驗
3 u8 r6 t8 h! Z* B9 x+ M- Xstudio燈光同戶外晒住真係唔係講少# S' k$ {, ?2 j% x3 o; G7 t) X
傳送門:http://hkcd.tv/thread-78792-1-1.html ; M/ ]& w: N8 D
多人關注再po
3 u! p* Q- h3 H$ L
& v2 u8 o1 Q, q9 C4 A6 q[ 本帖最後由 tina.w 於 2021-5-19 17:10 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

Very Cute!
Yukina 雪娜

看相,
, b( C: h. Y3 ]5 u7 @個”皮” 是半身的?( V% k; q- a. C1 }
因見手,都吾似女仔纖細!1 W% F: h1 {$ ]  j: ^; Z2 `

" E; Q" i$ J, g2 @. z$ M推文,想看相2 q* V' B$ u- X, p2 x/ O# P
# g$ |9 l" ~4 I/ Z
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-5-19 18:02 發表   ; C9 U3 Y1 ~. u8 O) R
看相,
7 n! n' G: I' w7 i( y個”皮” 是半身的?
" \4 S' H+ o; T: y因見手,都吾似女仔纖細!( b! u/ W- f. {6 u- b
( `6 W* A& ~& c5 m1 w) Z! P: `2 L# J
推文,想看相
8 o6 r# \- P8 Y$ T8 g$ F) K9 i+ n! M, X( a9 h: e4 d) k
(o^^o)
: Q6 h/ T, N$ S
, |; l7 V( Z8 C8 X: h
因為件皮有dd厚, 撐大左隻手
: x: d# i( h( |1 `同埋執過d相想整細個頭突出對手既kig皮- f9 M6 s. E2 w2 U7 P7 l6 h' U
1 n& E8 K$ }' |5 M
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

引用:
原帖由 tina.w 於 2021-5-19 19:15 發表   
5 ~" D% z+ w. t( G
+ }! d  y5 L# \8 m( I6 Z+ c9 J
$ ~& U2 p* v+ D* d; W$ U: w' H因為件皮有dd厚, 撐大左隻手) H3 R- i8 B* ^% ~
同埋執過d相想整細個頭突出對手既kig皮
- q6 H7 a% W  _4 B
! k; \' J$ ?( |所以,其實件皮,只有頭,去到頸?
4 ]; |" u& ?& E0 r6 ~  D  C# A8 {( V* N+ P/ ^
最後那張,好誘惑。
享受 一分一秒的 CD

回復 5# misslady 的帖子

唔係啊0 i  y! g9 a- @, S+ c
件皮全身架2mm款加厚款耐刮
: N2 n. p8 m3 V! X可能咁所以特別熱   |- i& O* @* `7 k
我係著左zentai先敢擺d誘惑post : r# Z, I, K3 H  q& `. y5 O
平時都係著得密實
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

引用:
原帖由 tina.w 於 2021-5-19 20:13 發表   
. \' m+ u7 f; f# S$ I+ O9 _% a唔係啊, k! x/ m  H* k3 b
件皮全身架2mm款加厚款耐刮
$ R6 r$ W  u1 @/ T0 `可能咁所以特別熱 , O5 B" x0 C/ n3 X, `  D$ [8 M3 ^- B
我係著左zentai先敢擺d誘惑post
1 z: ]6 v* D0 @2 d  H7 r平時都係著得密實
( u8 n+ y: {( b

3 T0 F. a0 @. E心,身,吾一樣。
/ t% H$ R; {6 I% J, t+ w4 y看大腿,可能穿了cc,感覺好自然。$ c( i! \$ a" F  [( a2 M# ~
" Y9 U( q' ]4 `" ^1 K
問,男生穿這皮,只 2mm ,下體會不會,遮到?4 O9 b4 L9 ~) Z

9 o7 O5 w2 o% F. F(o^^o)
; L0 `# ^; D. {# P
) O  h- t6 \& N* N- h, V[ 本帖最後由 misslady 於 2021-5-19 20:19 編輯 ]
享受 一分一秒的 CD

回復 7# misslady 的帖子

男仔唔知啊
* @. X( ]+ e/ t( Y" R你地自己試下
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

Very nice!

引用:
原帖由 tina.w 於 2021-5-19 20:35 發表   
$ h# P2 S4 ?& n5 A男仔唔知啊 & ~* ?, W. x6 x
你地自己試下
* Y4 g8 c) q5 _# X( o9 A7 p, u1 T

% ]- D% X5 ^7 B! z+ T( K9 r4 r
9 l! a- O0 H  `0 S- r# L3 c咁熱,又焗,
; @; |6 i  C- c- D我吾會
0 F/ w# V& q+ j, }(o^^o)+ Y* ~! `; N$ i$ X- m

: @3 w6 q# M0 E[ 本帖最後由 misslady 於 2021-5-19 22:17 編輯 ]
享受 一分一秒的 CD

不錯!! 不錯!!

戴呢類長手套是否需要查左爽身粉先?
, [0 V% H+ O  G  u* ?& M+ M通常做一次show總共要戴幾多小時?) i/ I" N/ a  S* X, \+ k
會唔會太焗出晒汗?

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-5-21 16:19 發表   
8 I- o) b, w1 O/ V8 o2 e' W戴呢類長手套是否需要查左爽身粉先?
' N7 r3 Q; D: C7 {7 o2 p2 x通常做一次show總共要戴幾多小時?
$ s: K, U9 _% U! _& T4 X' i1 G( V: }會唔會太焗出晒汗?
" z  E+ j/ m" x# `# o! t
唔洗搽爽身粉架7 _8 T+ w" r# P% U. N
通常zentai或者kig皮d料係好滑等你容易套晒成個人入去5 O$ b+ y3 l6 o9 W3 S' V
呢次book studio係3hrs包晒所有過程+ C1 e& l( q; q( o# i
換衫呀休息呀咁# g. P* g3 R* \; O* B- f0 b. A
出汗就唔洗講啦,一定會
* ?6 ^6 K. o" ]0 B. n! K盡量唔濕透件皮就得,因為會影得唔靚
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

咁好正啊0 k3 R" H  X, t  s+ b
搞到我也心癢癢的很想試
9 P& j. ?! ~5 o

雖然影照可以影到好好睇, 不過記得好似好貴, 清潔保養又好麻煩, 但值得!

不錯!! 不錯!!
  X1 i7 S7 h4 _" ]( F; s7 ]( F5 u' d

kig真的好棒!

很美啊!亦都係一次很愉快的體驗吧!- b# t1 j) y' ^

6 y. D9 c' g  K3 ]4 QBook Studio價錢貴嗎?謝謝!
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314