嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

未試過偽街

未試過偽街

今年40歲,因為唔係一個人住,從未試過偽街,但又很想試,: \  g7 d; g4 L1 o0 a9 ?6 _
有一個想法,等天氣冇咁熱的時候,帶d女裝衣物到較遠離島的酒店租住一日,
" @* j1 g' S0 [% i1 Z5 X( R% [然後cd後岀去行,咁就可以享受做女人行街的感覺,又唔怕撞到熟人,感覺會自由d冇咁拘束6 q+ G: R  l4 {- d' [$ s. F

. u" l2 |$ n3 K5 r& J" [# S" \& M) w, j[ 本帖最後由 soyi 於 2021-8-11 16:32 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
soyi

引用:
原帖由 soyi 於 2021-8-11 16:28 發表   
$ l0 `5 e9 L) F3 V- _- e$ I' F今年40歲,因為唔係一個人住,從未試過偽街,但又很想試,
- i* K4 `7 j+ _有一個想法,等天氣冇咁熱的時候,帶d女裝衣物到較遠離島的酒店租住一日,& R' H* c1 n  J* m
然後cd後岀去行,咁就可以享受做女人行街的感覺,又唔怕撞到熟人,感覺會 ...
+ y1 @2 {5 s; ]  ^1 A6 U
講真。。出門口果下最難

回復 2# cherrie 的帖子

試過幾多次?
soyi

带上口罩和墨镜,根本不会有人想到这个美女是你呀

除左離島...黃金海岸都係唔錯既選擇* R: _, J( J% j; M0 g5 ]2 R
1 . 酒店大堂出入口, Lift位同Reception距離遠...唔易引起人注意
& A6 p3 S' ^8 j% @. Z0 a% Q7 M2 . 附近好小居民
) _; i  I7 `% K$ K& u# @) X3 . 附近環境都係比較黑 , 街燈較小
3 D0 s- x. Y9 L+ C+ O5 w
* ]: m) Q) J- bFYI

偽街係會不能自拔。1 Q: ?+ \/ f1 o# t! `# R5 D
數碼港也不錯的。

引用:
原帖由 soyi 於 2021-8-11 16:44 發表   & M1 e0 R2 m8 p# K, b, z8 k: |$ n
試過幾多次?
* q* p7 b' L4 y' o; U! C4 X
10次左右

回復 4# mooncakeshanyue 的帖子

哈哈,好彩戴口罩😆
soyi

回復 5# Nanase 的帖子

而家疫情,出出入入酒店時,會唔會有職員問長問短?
soyi

回復 6# applebaby 的帖子

你經常偽街?記唔記得第一次感覺如何,順晤順利?
soyi

可以考慮帶衣服到有冷氣廁所換

引用:
原帖由 Nanase 於 2021-8-11 17:26 發表   
+ c! i  U; q6 U/ A9 e8 V除左離島...黃金海岸都係唔錯既選擇
) w) Q/ Z6 b1 `1 . 酒店大堂出入口, Lift位同Reception距離遠...唔易引起人注意8 `+ W$ {. x3 O! O1 D
2 . 附近好小居民
. Z, C2 n$ ~) z8 r3 . 附近環境都係比較黑 , 街燈較小
. {; r) N4 s( N% S
( H0 ~5 C/ D* ~& ?" Y1 g+ Y! sFYI
$ o% s2 R* ^5 D6 O; J, K* G: a% w
  3: 做賊咩

引用:
原帖由 soyi 於 2021-8-11 20:23 發表   + [3 v+ j  k3 Z6 ^
而家疫情,出出入入酒店時,會唔會有職員問長問短?
" W; j6 M2 H4 q5 Q- h- x  d! R8 d
8 m: @$ h  J/ s' p" _. a
唔會 , 進入時有電腦體溫測量 , 完無人手操控 , 無尷尬

引用:
原帖由 under1 於 2021-8-11 21:14 發表   : @" y* Z4 v7 ^3 Q

! |2 ?4 i. j2 S' p; a3 b- P  3: 做賊咩
2 P; S1 c+ ?! T" N. o

1 m6 D( _/ m! q; L9 v; V* U% |什麼思想既人遷會諗到什麼...你懂的
4 E( g( h% r/ F5 k7 U7 g. o$ g
& E9 @' H+ @0 P% O1 q/ J

出門口果下最難.........
. |+ O6 M3 p) @! y$ _黃金海岸都係唔錯既選擇

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2021-8-11 22:58 發表   
. M6 n; R- n9 Q; m出門口果下最難.........
- H' g' P% j" S! a& G' a黃金海岸都係唔錯既選擇
: V& u+ u: v6 }9 M" w/ N3 d- d住果邊就係既。。

cdfamily 有合租地方, cd唔洗等staycation 啦, 言歸正傳我之前都去過中環staycation, 由於reception 在一樓, 地下大堂沒人看管, cd 出入一流, 酒店名不在此公開了, 有興趣可pm我
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

回復 11# maymay55699 的帖子

我想好舒服咁响一個地方cd,唔想咁求其
soyi

回復 13# Nanase 的帖子

但離島酒店好似好少有一人房間租。你係上網book定打電話book?
soyi

回復 15# heidiqueen 的帖子

想去梅窩銀礦灣酒店
soyi