嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

未試過偽街

未試過偽街

今年40歲,因為唔係一個人住,從未試過偽街,但又很想試,
& M2 ~9 ?2 t7 t% i/ X有一個想法,等天氣冇咁熱的時候,帶d女裝衣物到較遠離島的酒店租住一日,/ K  Y5 N6 [' v5 [: Q& W
然後cd後岀去行,咁就可以享受做女人行街的感覺,又唔怕撞到熟人,感覺會自由d冇咁拘束* P+ V6 E  y- h3 q
- l' y+ M; g' I& E& o& R# x& Y
覺得好的就按一下感謝吧~~
soyi

引用:
原帖由 soyi 於 2021-8-11 16:28 發表   . `4 S( G4 S- E; d: o
今年40歲,因為唔係一個人住,從未試過偽街,但又很想試,1 g/ Q. _3 S2 p. L; I4 l7 G" J' e
有一個想法,等天氣冇咁熱的時候,帶d女裝衣物到較遠離島的酒店租住一日,: T: U' s. \4 n6 G
然後cd後岀去行,咁就可以享受做女人行街的感覺,又唔怕撞到熟人,感覺會 ...
6 r) f8 Q# r. _  M
講真。。出門口果下最難

回復 2# cherrie 的帖子

試過幾多次?
soyi

带上口罩和墨镜,根本不会有人想到这个美女是你呀

除左離島...黃金海岸都係唔錯既選擇
( A/ ^9 p- Q4 F1 . 酒店大堂出入口, Lift位同Reception距離遠...唔易引起人注意
8 `! \. k7 N  f2 b7 i  z7 E+ [- M  ^2 . 附近好小居民
. d  L3 Z9 h4 G0 p1 P& ]3 . 附近環境都係比較黑 , 街燈較小
+ l9 M! i8 ?) z- s- @& O& K$ ?6 k3 C1 n5 m1 H  e, R; H" g% k
FYI

偽街係會不能自拔。
" |7 ^( z, T+ n4 o/ x數碼港也不錯的。

引用:
原帖由 soyi 於 2021-8-11 16:44 發表   
  {; F7 _4 A/ F2 v試過幾多次?
+ ~* Z, p8 P+ G
10次左右

回復 4# mooncakeshanyue 的帖子

哈哈,好彩戴口罩😆
soyi

回復 5# Nanase 的帖子

而家疫情,出出入入酒店時,會唔會有職員問長問短?
soyi

回復 6# applebaby 的帖子

你經常偽街?記唔記得第一次感覺如何,順晤順利?
soyi

可以考慮帶衣服到有冷氣廁所換

引用:
原帖由 Nanase 於 2021-8-11 17:26 發表   
& T& a& T: e' e, Z! n( t5 g除左離島...黃金海岸都係唔錯既選擇8 M& @0 r0 s5 O* w" |0 ^8 \
1 . 酒店大堂出入口, Lift位同Reception距離遠...唔易引起人注意
$ @1 Y" U% J0 R' A+ ?. |- Y8 U2 . 附近好小居民5 G" |* O/ {8 H7 J9 m
3 . 附近環境都係比較黑 , 街燈較小0 A0 Z, W  N3 J+ V/ F6 ~

, S3 x; F6 W7 K( VFYI
" C5 Q. v1 E! N& Q8 o* p' h
  3: 做賊咩

引用:
原帖由 soyi 於 2021-8-11 20:23 發表   
6 r* Q3 q* N7 O2 v) z而家疫情,出出入入酒店時,會唔會有職員問長問短?
4 ?! p( G+ j- Q' _6 x; Z" d2 r6 ?7 j3 p
唔會 , 進入時有電腦體溫測量 , 完無人手操控 , 無尷尬

引用:
原帖由 under1 於 2021-8-11 21:14 發表   1 V0 T* o: h8 g+ B  e
! i) c- a5 |+ t* \. b+ l+ E4 A
  3: 做賊咩
; n! C$ p- f* [5 ?% C

' Y: o; J. p4 ^$ Q7 t8 L  j4 n什麼思想既人遷會諗到什麼...你懂的
' m# [% p8 Q5 t+ d- U4 v* d( j" |5 N

出門口果下最難.........
" V/ w0 O0 F$ X5 [, k* F/ m黃金海岸都係唔錯既選擇

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2021-8-11 22:58 發表   
3 N& x* Y: {- W3 M, p8 t3 `( `3 |出門口果下最難.........* F+ s9 F3 U' H" c9 P$ I) W
黃金海岸都係唔錯既選擇
+ M/ F& [! J1 z& j/ A6 F# P# j1 h住果邊就係既。。

cdfamily 有合租地方, cd唔洗等staycation 啦, 言歸正傳我之前都去過中環staycation, 由於reception 在一樓, 地下大堂沒人看管, cd 出入一流, 酒店名不在此公開了, 有興趣可pm我
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

回復 11# maymay55699 的帖子

我想好舒服咁响一個地方cd,唔想咁求其
soyi

回復 13# Nanase 的帖子

但離島酒店好似好少有一人房間租。你係上網book定打電話book?
soyi

回復 15# heidiqueen 的帖子

想去梅窩銀礦灣酒店
soyi