嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

未試過偽街

未試過偽街

今年40歲,因為唔係一個人住,從未試過偽街,但又很想試,$ t: r1 J0 x+ ]) a8 u6 x
有一個想法,等天氣冇咁熱的時候,帶d女裝衣物到較遠離島的酒店租住一日,
0 A, u8 C6 f% ?, D, I然後cd後岀去行,咁就可以享受做女人行街的感覺,又唔怕撞到熟人,感覺會自由d冇咁拘束0 p* ?7 P# b" e! z
% w8 o. U1 n. x+ x0 S7 C
覺得好的就按一下感謝吧~~
soyi

引用:
原帖由 soyi 於 2021-8-11 16:28 發表   
. r! j/ S( H9 s3 s, e% @! H今年40歲,因為唔係一個人住,從未試過偽街,但又很想試,
; \0 v0 K) [$ h8 k" m/ q! E; A7 L有一個想法,等天氣冇咁熱的時候,帶d女裝衣物到較遠離島的酒店租住一日,
7 @; M! Q$ M8 s; f2 L然後cd後岀去行,咁就可以享受做女人行街的感覺,又唔怕撞到熟人,感覺會 ...
& C2 H( T. u2 W& z6 c; Q: ]
講真。。出門口果下最難

回復 2# cherrie 的帖子

試過幾多次?
soyi

带上口罩和墨镜,根本不会有人想到这个美女是你呀

除左離島...黃金海岸都係唔錯既選擇/ A# I8 l4 X) n5 b! W* X
1 . 酒店大堂出入口, Lift位同Reception距離遠...唔易引起人注意; ~2 r0 n) P8 k! f( u( v8 H
2 . 附近好小居民/ e. u/ T- }, L5 [3 @2 ^/ O
3 . 附近環境都係比較黑 , 街燈較小: E% x% g: l3 b
. `' X8 c+ I" g4 z
FYI

偽街係會不能自拔。
4 a. i- V6 ?& r& z2 W  u數碼港也不錯的。

引用:
原帖由 soyi 於 2021-8-11 16:44 發表   
  g. N/ R9 \' f試過幾多次?
8 t$ ^0 h+ h+ U2 G
10次左右

回復 4# mooncakeshanyue 的帖子

哈哈,好彩戴口罩😆
soyi

回復 5# Nanase 的帖子

而家疫情,出出入入酒店時,會唔會有職員問長問短?
soyi

回復 6# applebaby 的帖子

你經常偽街?記唔記得第一次感覺如何,順晤順利?
soyi

可以考慮帶衣服到有冷氣廁所換

引用:
原帖由 Nanase 於 2021-8-11 17:26 發表   6 `* k7 H, m" m7 G( w4 Q% x/ D6 ^
除左離島...黃金海岸都係唔錯既選擇0 `% ~' h$ L9 m+ G, k! Z( e
1 . 酒店大堂出入口, Lift位同Reception距離遠...唔易引起人注意
5 S; G# D! }% D0 B" p/ j' X2 . 附近好小居民1 k9 e, \8 x6 k+ n
3 . 附近環境都係比較黑 , 街燈較小
2 s( J8 }( d- B2 }0 l/ X3 Y
+ Z9 A; p+ |$ SFYI
5 E. i7 b5 X3 i# e% v1 d) T7 g  3: 做賊咩

引用:
原帖由 soyi 於 2021-8-11 20:23 發表   
) c; W! {. K1 K- k% D' ~而家疫情,出出入入酒店時,會唔會有職員問長問短?
/ P9 g, ^5 L- S4 n) R* Z
! K9 n3 a) B% s0 P) A  a唔會 , 進入時有電腦體溫測量 , 完無人手操控 , 無尷尬

引用:
原帖由 under1 於 2021-8-11 21:14 發表   
& g5 ^2 e2 s: Y
+ x# r- X/ |2 t  \2 V4 k  3: 做賊咩
- O# r" d* p0 |5 u+ J4 {3 t1 j
; d0 ~) V  o2 s; K
什麼思想既人遷會諗到什麼...你懂的! H0 _( g  X9 a0 x+ ?1 i# q0 ~$ Y
: R. u" K3 z- j2 `$ M! K6 t

出門口果下最難.........7 j( I5 Y. ~0 M( `- O) R% w  W
黃金海岸都係唔錯既選擇

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2021-8-11 22:58 發表   ) m  J! o% J5 d7 a
出門口果下最難.........) [3 [; R# i9 @& h& T8 e# J. y
黃金海岸都係唔錯既選擇
) K/ b. H3 ^3 _% t% f& ], S
住果邊就係既。。

cdfamily 有合租地方, cd唔洗等staycation 啦, 言歸正傳我之前都去過中環staycation, 由於reception 在一樓, 地下大堂沒人看管, cd 出入一流, 酒店名不在此公開了, 有興趣可pm我
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

回復 11# maymay55699 的帖子

我想好舒服咁响一個地方cd,唔想咁求其
soyi

回復 13# Nanase 的帖子

但離島酒店好似好少有一人房間租。你係上網book定打電話book?
soyi

回復 15# heidiqueen 的帖子

想去梅窩銀礦灣酒店
soyi