嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

未試過偽街

未試過偽街

今年40歲,因為唔係一個人住,從未試過偽街,但又很想試,$ Z: W* `' A( P! o1 w9 x' u
有一個想法,等天氣冇咁熱的時候,帶d女裝衣物到較遠離島的酒店租住一日,
% P* y1 A0 Z. }+ e) K' E+ @然後cd後岀去行,咁就可以享受做女人行街的感覺,又唔怕撞到熟人,感覺會自由d冇咁拘束& i- }7 s# R% N8 b7 X; G" F4 L
- j! n8 B# R1 F% A! q! K' |& c2 Y
覺得好的就按一下感謝吧~~
soyi

引用:
原帖由 soyi 於 2021-8-11 16:28 發表   
  Q1 A( J. s, w今年40歲,因為唔係一個人住,從未試過偽街,但又很想試,
* T5 _8 b0 \; M3 \2 ?6 U有一個想法,等天氣冇咁熱的時候,帶d女裝衣物到較遠離島的酒店租住一日,
, l/ {0 l/ ?6 `( S& [$ ^$ W7 g然後cd後岀去行,咁就可以享受做女人行街的感覺,又唔怕撞到熟人,感覺會 ...
& d5 o/ j/ i5 a( v5 J0 M" M; ~講真。。出門口果下最難

回復 2# cherrie 的帖子

試過幾多次?
soyi

带上口罩和墨镜,根本不会有人想到这个美女是你呀

除左離島...黃金海岸都係唔錯既選擇
8 M& ?9 K* o% X& X1 . 酒店大堂出入口, Lift位同Reception距離遠...唔易引起人注意
4 j1 Y/ ?3 {( P0 J3 n" P. Z$ P$ o2 . 附近好小居民
+ J& S. B% J- Y" l3 . 附近環境都係比較黑 , 街燈較小
; R8 J% C3 C) D; T: ^( ^2 [0 b* z: E3 n0 E4 B) K
FYI

偽街係會不能自拔。
! J% m' o" H7 _. m: s數碼港也不錯的。

引用:
原帖由 soyi 於 2021-8-11 16:44 發表   
; R; a3 a$ a- B6 |* H1 J試過幾多次?
' @, J1 M" a, S7 Y/ T10次左右

回復 4# mooncakeshanyue 的帖子

哈哈,好彩戴口罩😆
soyi

回復 5# Nanase 的帖子

而家疫情,出出入入酒店時,會唔會有職員問長問短?
soyi

回復 6# applebaby 的帖子

你經常偽街?記唔記得第一次感覺如何,順晤順利?
soyi

可以考慮帶衣服到有冷氣廁所換

引用:
原帖由 Nanase 於 2021-8-11 17:26 發表   % Z0 g- E; k* {7 K$ F. z2 n
除左離島...黃金海岸都係唔錯既選擇
" |0 P% L) a7 L% [2 W1 . 酒店大堂出入口, Lift位同Reception距離遠...唔易引起人注意) K6 T0 r! s& R- T
2 . 附近好小居民8 q: U, l1 K5 E
3 . 附近環境都係比較黑 , 街燈較小
& i+ l+ E% r" X2 X' E
1 D/ e" D# {$ RFYI
  \1 N7 w; E# G6 Y3 z5 {  3: 做賊咩

引用:
原帖由 soyi 於 2021-8-11 20:23 發表   ; N+ l2 N$ p) G& Y7 [1 ~
而家疫情,出出入入酒店時,會唔會有職員問長問短?
( Z/ R; q" |0 j* Z5 C% @* t$ M( v' {1 M; ^3 N1 _: t* |2 q  M
唔會 , 進入時有電腦體溫測量 , 完無人手操控 , 無尷尬

引用:
原帖由 under1 於 2021-8-11 21:14 發表   ( w. N; p$ ?: k. B( x4 m
$ `5 `& M* B7 O1 Y* b- V0 }
  3: 做賊咩
+ Y2 E) v( U% r7 C1 P
  J3 h: X" |( R. }* `. }
什麼思想既人遷會諗到什麼...你懂的" L9 f- d  |, M2 H: @# L
& C0 \/ p+ \; B  R' D

出門口果下最難.........
* S  q1 n" u# B% J& m; X& b- W黃金海岸都係唔錯既選擇

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2021-8-11 22:58 發表   
7 l$ _! z9 I8 O8 z) o出門口果下最難.........
* T; T* a2 ^& T# I/ }黃金海岸都係唔錯既選擇
" m3 E4 W; O: Y" c  b% ~住果邊就係既。。

cdfamily 有合租地方, cd唔洗等staycation 啦, 言歸正傳我之前都去過中環staycation, 由於reception 在一樓, 地下大堂沒人看管, cd 出入一流, 酒店名不在此公開了, 有興趣可pm我
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

回復 11# maymay55699 的帖子

我想好舒服咁响一個地方cd,唔想咁求其
soyi

回復 13# Nanase 的帖子

但離島酒店好似好少有一人房間租。你係上網book定打電話book?
soyi

回復 15# heidiqueen 的帖子

想去梅窩銀礦灣酒店
soyi