嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

未試過偽街

未試過偽街

今年40歲,因為唔係一個人住,從未試過偽街,但又很想試,- D. @" T" h- H# x# D; \
有一個想法,等天氣冇咁熱的時候,帶d女裝衣物到較遠離島的酒店租住一日,$ R2 ?8 @- r2 k0 u
然後cd後岀去行,咁就可以享受做女人行街的感覺,又唔怕撞到熟人,感覺會自由d冇咁拘束: S. D6 k( Z$ |# I8 h5 L- O/ I! Z, c
# Z3 J3 o$ B# N' g( A, o7 M: B
覺得好的就按一下感謝吧~~
soyi

引用:
原帖由 soyi 於 2021-8-11 16:28 發表   
1 ]( T. u+ Y  k7 ]3 b' T今年40歲,因為唔係一個人住,從未試過偽街,但又很想試,
7 ^# n) _" t+ b, U6 ]0 G4 R有一個想法,等天氣冇咁熱的時候,帶d女裝衣物到較遠離島的酒店租住一日,
3 D& E: M  Z# P5 G9 ^( Q然後cd後岀去行,咁就可以享受做女人行街的感覺,又唔怕撞到熟人,感覺會 ...
. [* z8 w" H: z7 w7 D7 O& B
講真。。出門口果下最難

回復 2# cherrie 的帖子

試過幾多次?
soyi

带上口罩和墨镜,根本不会有人想到这个美女是你呀

除左離島...黃金海岸都係唔錯既選擇4 q9 K1 I3 v" Y2 p1 e2 O
1 . 酒店大堂出入口, Lift位同Reception距離遠...唔易引起人注意
! L- U! N$ |  \2 x7 ~2 . 附近好小居民
* l+ O+ {1 a+ s0 D' S3 . 附近環境都係比較黑 , 街燈較小
! d8 p+ K9 ~' T
9 w+ g/ [: @, _1 T* dFYI

偽街係會不能自拔。
, |6 A, D2 Z, v) D0 i' S1 h6 t數碼港也不錯的。

引用:
原帖由 soyi 於 2021-8-11 16:44 發表   1 V' L: p- a! `5 o5 Y( n- c
試過幾多次?
/ w; _( X5 Q8 X  Z- Z' }10次左右

回復 4# mooncakeshanyue 的帖子

哈哈,好彩戴口罩😆
soyi

回復 5# Nanase 的帖子

而家疫情,出出入入酒店時,會唔會有職員問長問短?
soyi

回復 6# applebaby 的帖子

你經常偽街?記唔記得第一次感覺如何,順晤順利?
soyi

可以考慮帶衣服到有冷氣廁所換

引用:
原帖由 Nanase 於 2021-8-11 17:26 發表   9 B6 n  U' |8 {. _) \
除左離島...黃金海岸都係唔錯既選擇* r- a! ~$ e4 ?/ p7 i3 G% d
1 . 酒店大堂出入口, Lift位同Reception距離遠...唔易引起人注意5 I) a0 C3 s* P$ m
2 . 附近好小居民
+ h  b4 A3 w+ w  J5 K3 . 附近環境都係比較黑 , 街燈較小
) a$ p8 D: v1 V3 |5 P" x4 Y6 t0 L' F$ p) h& Z4 s% Z
FYI
" C* x1 Q, H6 e3 l: X$ a
  3: 做賊咩

引用:
原帖由 soyi 於 2021-8-11 20:23 發表   . i6 f6 n. @; t' S$ A, J) b
而家疫情,出出入入酒店時,會唔會有職員問長問短?
0 g% `1 H4 b! y! M# F* a7 b9 J4 Y2 w  v- O) ^- }% y7 U
唔會 , 進入時有電腦體溫測量 , 完無人手操控 , 無尷尬

引用:
原帖由 under1 於 2021-8-11 21:14 發表   
- S* @! ^4 c# Z& e' V  w
& V$ k; p& J* `* M+ d" h  3: 做賊咩
# s0 Q. w# `- R4 S7 ?: u* _
$ L7 l$ ]( ^) W9 u什麼思想既人遷會諗到什麼...你懂的. r" w- \2 W- M+ e3 O3 q9 h
4 Q$ o( R! Q8 N+ ^* Z# D& C# G

出門口果下最難.........
# l7 g* c% V- U# y4 z黃金海岸都係唔錯既選擇

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2021-8-11 22:58 發表   . e+ t0 k! i! o7 Z# K) t4 e  N
出門口果下最難.........9 @: r# \' M9 |0 z& s
黃金海岸都係唔錯既選擇
! A# I3 e! A- N6 }
住果邊就係既。。

cdfamily 有合租地方, cd唔洗等staycation 啦, 言歸正傳我之前都去過中環staycation, 由於reception 在一樓, 地下大堂沒人看管, cd 出入一流, 酒店名不在此公開了, 有興趣可pm我
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

回復 11# maymay55699 的帖子

我想好舒服咁响一個地方cd,唔想咁求其
soyi

回復 13# Nanase 的帖子

但離島酒店好似好少有一人房間租。你係上網book定打電話book?
soyi

回復 15# heidiqueen 的帖子

想去梅窩銀礦灣酒店
soyi