嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

未試過偽街

未試過偽街

今年40歲,因為唔係一個人住,從未試過偽街,但又很想試,4 e- H' s! r# E& d* o
有一個想法,等天氣冇咁熱的時候,帶d女裝衣物到較遠離島的酒店租住一日,& K: U" H& K9 {: T3 Z- ?5 E
然後cd後岀去行,咁就可以享受做女人行街的感覺,又唔怕撞到熟人,感覺會自由d冇咁拘束' ^! |. W5 t" W! F$ |
! p$ _7 K: f7 I/ ^% E- t3 a6 ]* E/ s$ Z9 A
覺得好的就按一下感謝吧~~
soyi

引用:
原帖由 soyi 於 2021-8-11 16:28 發表   % w# I# h0 {1 N  l9 S
今年40歲,因為唔係一個人住,從未試過偽街,但又很想試,
9 R+ u# g3 D" _% O* @有一個想法,等天氣冇咁熱的時候,帶d女裝衣物到較遠離島的酒店租住一日,$ h3 N5 F! i; Q8 m( c
然後cd後岀去行,咁就可以享受做女人行街的感覺,又唔怕撞到熟人,感覺會 ...
4 U$ j- ^& `2 O" X. U, C6 S講真。。出門口果下最難

回復 2# cherrie 的帖子

試過幾多次?
soyi

带上口罩和墨镜,根本不会有人想到这个美女是你呀

除左離島...黃金海岸都係唔錯既選擇
+ y+ p+ H5 j9 m3 C1 . 酒店大堂出入口, Lift位同Reception距離遠...唔易引起人注意" `- m9 Z) k9 @+ k! T) Y
2 . 附近好小居民
' ]' \+ t9 j; m8 R" J$ n, K3 . 附近環境都係比較黑 , 街燈較小: U! P% S5 K/ d, [* J

+ z  n4 i% N) n1 nFYI

偽街係會不能自拔。, }9 L8 n/ W. J- W7 B& L3 b
數碼港也不錯的。

引用:
原帖由 soyi 於 2021-8-11 16:44 發表   
; G9 U0 c' P! K8 S6 w5 Y4 N0 c試過幾多次?
9 M) E2 e2 m$ U$ q, h% x
10次左右

回復 4# mooncakeshanyue 的帖子

哈哈,好彩戴口罩😆
soyi

回復 5# Nanase 的帖子

而家疫情,出出入入酒店時,會唔會有職員問長問短?
soyi

回復 6# applebaby 的帖子

你經常偽街?記唔記得第一次感覺如何,順晤順利?
soyi

可以考慮帶衣服到有冷氣廁所換

引用:
原帖由 Nanase 於 2021-8-11 17:26 發表   
& [9 ]6 ]5 u& u除左離島...黃金海岸都係唔錯既選擇$ Y. x. t; n& x. l8 t2 T; l
1 . 酒店大堂出入口, Lift位同Reception距離遠...唔易引起人注意4 R; n) ^8 I" k' |; l# e2 {9 e$ `* d2 M2 B1 ?
2 . 附近好小居民
6 [" {; ]1 c- j# C' c1 X3 . 附近環境都係比較黑 , 街燈較小# w0 _6 u% u2 A7 `2 s

% }0 q' W% Q, |' j2 xFYI
) j% B1 E  X7 a2 M+ z- O; g0 d
  3: 做賊咩

引用:
原帖由 soyi 於 2021-8-11 20:23 發表   : k' }( X9 l" b8 \+ H% s9 ]
而家疫情,出出入入酒店時,會唔會有職員問長問短?
" U4 p0 l; `0 S/ c
' O+ ]1 T4 N+ ^) H& @6 e唔會 , 進入時有電腦體溫測量 , 完無人手操控 , 無尷尬

引用:
原帖由 under1 於 2021-8-11 21:14 發表   3 T( y# E+ t9 a* \) n. A
$ e9 Q6 U5 W8 U+ h4 U
  3: 做賊咩
5 H  w/ H0 [/ w  v7 e! V' M$ T

) ]1 s( v9 J: y7 D: |5 \, L* O什麼思想既人遷會諗到什麼...你懂的+ x& d8 \- ]8 v5 a

. Q  ^: V+ N( P5 U# v* Y: ?- w0 D$ h

出門口果下最難.........
$ O/ _/ R; X' B: v8 [8 @( A# e5 i黃金海岸都係唔錯既選擇

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2021-8-11 22:58 發表   
/ J. A, z5 X: B2 v5 R出門口果下最難.........
1 Y" D+ ?- m4 z7 w8 X7 g; C2 m) t黃金海岸都係唔錯既選擇
8 w4 z! d8 [" N6 M/ {, d" _+ V0 o住果邊就係既。。

cdfamily 有合租地方, cd唔洗等staycation 啦, 言歸正傳我之前都去過中環staycation, 由於reception 在一樓, 地下大堂沒人看管, cd 出入一流, 酒店名不在此公開了, 有興趣可pm我
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

回復 11# maymay55699 的帖子

我想好舒服咁响一個地方cd,唔想咁求其
soyi

回復 13# Nanase 的帖子

但離島酒店好似好少有一人房間租。你係上網book定打電話book?
soyi

回復 15# heidiqueen 的帖子

想去梅窩銀礦灣酒店
soyi

最近訪問的版塊