嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

又在淘寶買了學生Bra

又在淘寶買了學生Bra

最近在淘寶又買了一些學生Bra,最喜歡還是左邊三個,其實都是同款,只是我把三個顏色都買了回來 ,原因是喜歡這是莫代爾面料,穿上去滑滑的很舒服# u5 T2 e, C4 x1 P: L9 g
右邊兩個...我忘了店家說偏小一碼,我還是按照自己平常的Size,買了80A,結果...就有點緊了) b  b! l3 {$ ^

8 z/ b7 b# B9 I你們也喜歡學生Bra嗎?想看看你們都收藏了甚麼款式的學生Bra
8 n' J) S. i0 [4 S; [: J2 K8 Y5 U  R/ `' Z  G) l6 G' Q9 h# e
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
學生 爸爸,
$ l, c* }8 a  t& ]0 R  b應該好軟9 d9 C1 {" {& Y7 k

5 m6 l. X3 C! S; f; n(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

學生唔準帶黑色Bra, 會透底俾老師罰

Very nice bra!!! It would be the best with school uniform !!

引用:
原帖由 misslady 於 2021-9-30 11:23 發表   
! J* z6 N: m" q( r學生 爸爸,
% D8 t2 o2 A0 A6 W; F# d) \5 B應該好軟
8 I3 m, j  a# [- H/ K3 N/ g* m! q" X" [% P$ O
(o^^o)
* a5 _& {  X! ]4 _$ Z) D1 y
係呀,好舒服㗎

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-9-30 11:53 發表   2 n( `  H! b" l$ @! g5 m$ T
學生唔準帶黑色Bra, 會透底俾老師罰
( e/ m9 |8 x' h+ ~; M' p/ V哈哈,我一早都唔係學生囉/ n2 L) Q5 b6 y( t* x
! Z2 m: i+ n+ z2 U
同埋有D校服係深色㗎嘛,深色校服裡頭著咩都唔怕啦

引用:
原帖由 bernadete9999 於 2021-9-30 12:39 發表   7 m' ^5 Y0 s, r" ^/ X; M' h
Very nice bra!!! It would be the best with school uniform !!
7 ^. d) c8 D( {3 NHaha but I don’t have school uniform, actually I just love teenage bra and panties

look so good

有穿上身的圖可以分享嗎

不錯!! 不錯!!& u0 z: c1 `5 T! Z
學生唔準帶黑色Bra , 會透底俾老師罰!!6 |5 w: o$ M7 l

很好,支持,謝謝分享!

白校裙透背真係最誘惑

引用:
原帖由 wong_1133 於 2021-9-30 21:20 發表   : u' N/ m0 c8 K% `7 v. d
有穿上身的圖可以分享嗎
: F. F2 I, ~( B5 |; J1 J5 Q- q
未來或者有機會

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2021-9-30 23:11 發表   ) m: Y5 u; g: A- [9 e, {
不錯!! 不錯!!
' A  ^1 l2 N  j1 O( W學生唔準帶黑色Bra , 會透底俾老師罰!!
7 a9 k6 t) D! e9 s$ f
3 u( z0 R0 B& [5 l* N

% T+ K$ g8 _' }$ ^. [. g我有印象以前見過有同學著黑色,不過因為校服裙係藍色,所以唔算好覺眼

引用:
原帖由 o_cambridge 於 2021-10-1 03:39 發表   6 H& {3 E3 e4 ]( J6 c9 A6 R6 f! u
白校裙透背真係最誘惑
9 T( |" u7 i& L( z+ [+ E7 f9 x3 h- S
# E$ \3 Y8 X9 j1 j9 S1 m5 r% X
以前返學嗰陣我都好鍾意睇女同學透背,簡直係每日返學最佳娛樂,可惜嗰陣校服裙唔係白色而係藍色,所以應該睇少咗好多美景

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2021-9-30 13:59 發表   
- z* p% p& p, {6 `  A5 }. N; n6 z( R
係呀,好舒服㗎
% `5 ^1 I4 P: t. G% W( X+ E% O* H  [$ E& t: ?
番學只可以白色,有d學校呢隻款都唔合格
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 user9527 於 2021-10-1 10:25 發表   2 h# s2 @+ u; u  Q3 I2 }4 g+ H& |
# N9 S2 D+ R1 V, G6 S& u

/ ^5 H" l1 ^- V0 x: o4 x- |番學只可以白色,有d學校呢隻款都唔合格
" N& D& A0 Q# I, i; I7 f  q

' z2 N& `! i0 P8 A6 K圖中所有款式都唔得?

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2021-10-1 10:32 發表   
- O- N3 ^  t3 N5 A, u, Z
( e6 y5 t, }/ @7 ~  n) I( R  M9 |6 q; G, f% R
圖中所有款式都唔得?
" g% E  a5 h2 \2 Y3 ?3 }  v) f; S
, E, h8 b( @4 u) M* F7 j好多都唔得,可以參考著我下圖的款式5 g, \( ~' Q7 E8 w7 a% }, l
有d學校講明唔可以著掛頸款,只可以長背心同呢d
4 {4 [$ Y( Y2 K/ G3 ?: h; Y- X; t, e' D" }2 V4 E* k7 T
我全部去批發買,以下款式係可以番學
/ Q( g9 V: w+ |7 n8 K& c7 y# Y$ ~) O4 R8 A) i- h. z
1.中小學背心同吊帶短背心 (小六/中一)新界區學校用/ t. L) I- F4 y7 m. N1 ~
2.運動背心同學生內衣 (中1/2著)九龍區學校用$ C# g' I  W7 i
; |3 P8 u. ^, s/ a
有意可以pm
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 user9527 於 2021-10-1 12:07 發表   # o' |/ Q3 X* L5 Y% s0 `  T3 ]
& K" T! V) m: e4 G
$ t* n0 s2 k. N* w
好多都唔得,可以參考著我下圖的款式
7 @# t# G9 L7 V* K% M  ~+ l" D有d學校講明唔可以著掛頸款,只可以長背心同呢d
! X) Z' w$ [  T$ I* c% x5 G3 `' w8 C* t1 S
我全部去批發買,以下款式係可以番學
9 g3 o0 U+ G8 g( t1 ?, A* [8 E
5 B5 R) m( V, Z9 F) M. }1.中小學背心同吊帶短背心 (小六/中一)新界區學校用. p1 I( y: N0 |' T  d# S- |
2.運動背心同學生內衣 (中1/2 ...
5 T" D0 S3 @4 Z; O4 @
% X" H9 h$ n/ q9 O! K
等我諗諗先,呢幾款都唔錯,多謝你
1 D0 b, L8 T" z
: c* E7 y) @( A2 T[ 本帖最後由 Johnlovebra 於 2021-10-1 17:34 編輯 ]

你喜歡女生如何打扮