嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

又在淘寶買了學生Bra

又在淘寶買了學生Bra

最近在淘寶又買了一些學生Bra,最喜歡還是左邊三個,其實都是同款,只是我把三個顏色都買了回來 ,原因是喜歡這是莫代爾面料,穿上去滑滑的很舒服& r) @0 C+ S. L! Z
右邊兩個...我忘了店家說偏小一碼,我還是按照自己平常的Size,買了80A,結果...就有點緊了
8 E: k7 X# k( f. o$ n% I/ S. `0 b* l: H$ _/ q
你們也喜歡學生Bra嗎?想看看你們都收藏了甚麼款式的學生Bra
! Z( l9 P+ U( B0 K% k( @0 p1 M0 D; P
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
學生 爸爸,3 o  O7 N* }, n6 k* @
應該好軟& N: o- z; K& ?) M: }' ]

X" z7 ^5 f3 o- u6 Y# }8 T(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

學生唔準帶黑色Bra, 會透底俾老師罰

Very nice bra!!! It would be the best with school uniform !!

引用:
原帖由 misslady 於 2021-9-30 11:23 發表   
1 a- ~' W+ J* M6 W1 F! j學生 爸爸,* s* p5 \) r$ t
應該好軟6 P' O& D, P: ^* ^

3 D* b0 Y" Y. J4 [(o^^o)
' d( U( \+ Z" ?- `* d% {7 h係呀,好舒服㗎

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-9-30 11:53 發表   . V- V) Z  ?# b! z) l
學生唔準帶黑色Bra, 會透底俾老師罰
  D& f/ N2 y( J6 ?' H
哈哈,我一早都唔係學生囉
! Y% G, z7 d3 B$ l! G! S7 s, ~9 `" a$ D
同埋有D校服係深色㗎嘛,深色校服裡頭著咩都唔怕啦

引用:
原帖由 bernadete9999 於 2021-9-30 12:39 發表   8 r) R. K. J6 F& I; Y1 K3 R. y
Very nice bra!!! It would be the best with school uniform !!
$ P0 d. Q" t% E3 yHaha but I don’t have school uniform, actually I just love teenage bra and panties

look so good

有穿上身的圖可以分享嗎

不錯!! 不錯!!
" q) V; Y8 U- z3 P學生唔準帶黑色Bra , 會透底俾老師罰!!
: O5 p# P6 H. [! k" S- c2 k# ~

很好,支持,謝謝分享!

白校裙透背真係最誘惑

引用:
原帖由 wong_1133 於 2021-9-30 21:20 發表   
7 \' E' j* K9 H$ b6 E有穿上身的圖可以分享嗎
% _1 M" T& D- y3 h
. ]$ y5 b6 e1 A! }未來或者有機會

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2021-9-30 23:11 發表   + U7 A, j4 {% p) m. [" x, ^; _( v2 M2 b
不錯!! 不錯!!5 R) O% p1 H( L" |2 Y9 i
學生唔準帶黑色Bra , 會透底俾老師罰!!
; v. ?1 z1 ^0 {8 B1 v* R
0 W$ `9 _! W4 j$ D5 ^$ l4 [6 l4 t5 y2 F% F$ t  r* L
我有印象以前見過有同學著黑色,不過因為校服裙係藍色,所以唔算好覺眼

引用:
原帖由 o_cambridge 於 2021-10-1 03:39 發表   + F" `9 G2 Z( W% g
白校裙透背真係最誘惑
2 L& x" ]% g. s7 T: D3 @( O; B1 w0 }+ d$ E' g7 V9 O
以前返學嗰陣我都好鍾意睇女同學透背,簡直係每日返學最佳娛樂,可惜嗰陣校服裙唔係白色而係藍色,所以應該睇少咗好多美景

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2021-9-30 13:59 發表   - J$ a: l. g4 f* E: H- E' {

5 p1 h6 F+ O1 C4 e係呀,好舒服㗎
6 x9 ]  |0 H1 A; w' U1 e0 G
2 W. D& Q* a, H! y  P番學只可以白色,有d學校呢隻款都唔合格
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 user9527 於 2021-10-1 10:25 發表   
$ |8 Y7 R; F" h) [! ?6 s, V* J" u8 U' v7 E3 a+ o
: S; K9 Y9 v$ M
番學只可以白色,有d學校呢隻款都唔合格
- l& S5 U1 S$ V! a- S; y: ^
, l/ o1 _/ C% m# a* E圖中所有款式都唔得?

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2021-10-1 10:32 發表   
* @) x, ]- G7 [5 i- n7 Y( O4 K
: s6 l2 s9 e$ q. Z
) k. d& ~3 W+ A; V- T, U8 Q圖中所有款式都唔得?
! C8 u; k: a# W0 d' I- l9 x" O
% N: m" w& ]' F/ f, w
好多都唔得,可以參考著我下圖的款式5 |- ?" S# W# i7 @$ s. a9 `( ?0 H
有d學校講明唔可以著掛頸款,只可以長背心同呢d( o$ i5 e- L  H4 P
( D% d! J* ^9 f, e0 B
我全部去批發買,以下款式係可以番學; ^; T3 \" m; v  ]4 o  Q. f$ {
# k, a0 N3 m+ \* T& ~
1.中小學背心同吊帶短背心 (小六/中一)新界區學校用
/ G7 E) D2 l& Z9 S1 }$ d2 y2.運動背心同學生內衣 (中1/2著)九龍區學校用
* _& b; A$ T3 a$ \9 K- S8 U, K; \! ?) E8 x
有意可以pm
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 user9527 於 2021-10-1 12:07 發表   
9 _& O# W' ~9 G3 {- J
9 N9 W- w$ |2 z! d+ h$ W; ]- m" C3 [4 s( R$ L7 @- `( x$ k
好多都唔得,可以參考著我下圖的款式" R2 J7 p0 F6 Y+ g! w5 }/ M: @" q: g
有d學校講明唔可以著掛頸款,只可以長背心同呢d
# H) S5 C. f2 Z& G# b& v/ N9 j' Z5 b! p# R6 l
我全部去批發買,以下款式係可以番學" _0 }, N- M5 C

& Z* ?2 K/ }( y# `$ Y1.中小學背心同吊帶短背心 (小六/中一)新界區學校用
8 C( w" P2 c# ?1 _; ?* i1 ^7 B2.運動背心同學生內衣 (中1/2 ...
( _4 ?; C% i2 }/ B7 u
* _0 g( d$ f- s8 |0 C等我諗諗先,呢幾款都唔錯,多謝你7 v; p* E- |4 b9 d8 w2 H9 T

' U  \1 P3 p% E" z[ 本帖最後由 Johnlovebra 於 2021-10-1 17:34 編輯 ]

你喜歡女生如何打扮