嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

又在淘寶買了學生Bra

又在淘寶買了學生Bra

最近在淘寶又買了一些學生Bra,最喜歡還是左邊三個,其實都是同款,只是我把三個顏色都買了回來 ,原因是喜歡這是莫代爾面料,穿上去滑滑的很舒服
' o* U# r" i) m/ g5 D右邊兩個...我忘了店家說偏小一碼,我還是按照自己平常的Size,買了80A,結果...就有點緊了/ M' S3 z4 s8 B

& I. ?7 w0 C! d2 P3 E6 P4 y6 a9 ?+ F你們也喜歡學生Bra嗎?想看看你們都收藏了甚麼款式的學生Bra : \, L' t; Q& h( u( v! T
& p- \: n& s6 t% c1 K
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
學生 爸爸,
( }2 G4 I+ j, l: h5 e, e應該好軟, s. c/ T% E9 B# e- n+ A
3 D! Q. L4 q4 K$ g: O
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

學生唔準帶黑色Bra, 會透底俾老師罰

Very nice bra!!! It would be the best with school uniform !!

引用:
原帖由 misslady 於 2021-9-30 11:23 發表   % e5 ~  M$ ]/ g" j5 L0 f  t
學生 爸爸,9 D' m0 ^. w. \  Q6 |6 Q1 Y
應該好軟
, Y6 K$ M2 \* _5 ?4 _3 _. }% k
$ Y/ p4 K8 J% a4 J6 f& s5 m% A(o^^o)
3 S! O* U# e6 R: H  s8 _係呀,好舒服㗎

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-9-30 11:53 發表   . |; B0 z. D2 `" e4 O, r+ u
學生唔準帶黑色Bra, 會透底俾老師罰
3 z5 z+ Y& @  W. ~0 L$ k5 |哈哈,我一早都唔係學生囉- y9 r0 l, H2 u4 m0 J

6 _8 E* |4 c2 p) A& X3 c8 v同埋有D校服係深色㗎嘛,深色校服裡頭著咩都唔怕啦

引用:
原帖由 bernadete9999 於 2021-9-30 12:39 發表   / x( |9 s# I2 \- C3 \0 I
Very nice bra!!! It would be the best with school uniform !!
* I& f* ~. x" f7 L" x8 U9 o8 C  uHaha but I don’t have school uniform, actually I just love teenage bra and panties

look so good

有穿上身的圖可以分享嗎

不錯!! 不錯!!
6 o) t1 m! y$ T學生唔準帶黑色Bra , 會透底俾老師罰!!
2 R8 c/ P) M, {5 y. {2 I/ T* J

很好,支持,謝謝分享!

白校裙透背真係最誘惑

引用:
原帖由 wong_1133 於 2021-9-30 21:20 發表   " h- p8 l2 L6 p* [$ {6 v! _
有穿上身的圖可以分享嗎
  W/ o( K9 F5 L) A( i  L

5 h6 G4 K+ _. Q# {+ Z% g未來或者有機會

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2021-9-30 23:11 發表   
- F: f* C& J8 \+ A' T- t3 `! ]不錯!! 不錯!!; V' r- k, T2 J1 B' \
學生唔準帶黑色Bra , 會透底俾老師罰!!
, V( Y0 \' a& D" I5 `6 y
* ?5 T. Q. k  D5 z  X
+ e8 @8 h" {2 d! ?我有印象以前見過有同學著黑色,不過因為校服裙係藍色,所以唔算好覺眼

引用:
原帖由 o_cambridge 於 2021-10-1 03:39 發表   
8 c% I+ `$ E# b4 t% i6 d# \白校裙透背真係最誘惑
% L$ c; y' N7 }' ]+ z$ ~' q" h% _' t" E5 ^
以前返學嗰陣我都好鍾意睇女同學透背,簡直係每日返學最佳娛樂,可惜嗰陣校服裙唔係白色而係藍色,所以應該睇少咗好多美景

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2021-9-30 13:59 發表   
" M- a  J/ i7 s5 e- ]
: _( y0 N, d3 Z係呀,好舒服㗎
- ?; P# ]8 i4 E4 k% N4 ~" j1 T3 G4 Y! |2 y& X
番學只可以白色,有d學校呢隻款都唔合格
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 user9527 於 2021-10-1 10:25 發表   % a7 P, c. ^+ [, j
; W9 t2 f% l: X% B, H) X: D( ~

4 ?1 c4 E  I3 |! K9 }, r: S番學只可以白色,有d學校呢隻款都唔合格
9 U8 B, W! [6 S. y4 b
6 Q" _$ {6 i  r1 Z  t, g
圖中所有款式都唔得?

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2021-10-1 10:32 發表   / U' ]7 `$ Q$ m1 I4 e% y

* R7 u4 `: L7 F6 e$ R0 |; G5 B, M
% M6 s' a3 I7 [- c: ^圖中所有款式都唔得?
1 r- V& D/ |4 p* g* u
! g: C2 w, ?8 R' E好多都唔得,可以參考著我下圖的款式8 S. s, j2 s) j
有d學校講明唔可以著掛頸款,只可以長背心同呢d# [2 X  @6 l$ {* L) e% R; f9 t

; a0 i! c  @" I4 E. f) g! z3 Q* J我全部去批發買,以下款式係可以番學; \  g5 V7 r) W* Q! Y; A

y. d0 _7 y) L" n' \& T( G% f( `1.中小學背心同吊帶短背心 (小六/中一)新界區學校用! P% M' O6 \$ @! n; w8 t% }; w
2.運動背心同學生內衣 (中1/2著)九龍區學校用
6 ^& l( Y  F& l0 {) O* C$ n
' S+ V& c! @* U有意可以pm
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 user9527 於 2021-10-1 12:07 發表   , j& E1 _( b1 E/ I
9 \, Z, x3 }# i8 Y

* C6 ?4 F& x, k& ~2 f好多都唔得,可以參考著我下圖的款式* E3 z: L( |/ _$ O2 d( f
有d學校講明唔可以著掛頸款,只可以長背心同呢d
2 k7 Q9 u# w4 k+ e( p) L' P  U7 M* [. o
我全部去批發買,以下款式係可以番學
: h$ `7 I) c1 N; _) M) l
0 c) G" q' Y! J5 a1.中小學背心同吊帶短背心 (小六/中一)新界區學校用6 n; J. r& R6 q6 \/ X- |7 n
2.運動背心同學生內衣 (中1/2 ...
4 W. u" |! U3 x, U6 h
6 j' R# A  z4 ^8 l8 n. _* b
等我諗諗先,呢幾款都唔錯,多謝你
6 g$ s# B$ R8 P8 P" N2 R2 T
3 U, ~6 g9 _6 A7 E[ 本帖最後由 Johnlovebra 於 2021-10-1 17:34 編輯 ]

你喜歡女生如何打扮