嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

34歲直男想識個細粒CD發展長期關係

34歲直男想識個細粒CD發展長期關係

直男: c3 B4 v+ Q) A6 L5 g5 n
34歲,168高,70kg
3 w/ F2 Y8 O% f: x住港島區
, w; ^0 Q, A7 ]6 ]4 T# H$ @2 K3 A% O4 v) S$ v1 T
想識返個細細粒既cd發展下
2 g/ t; i4 z0 v& C& p8 c平時會係星期一至五既17:30前比較得閒
5 n7 W1 s* |! @! W- y, T其他時間可另夾
' X- C1 {! ]5 I1 I
  B9 @& Q. B2 ^有意pm contact比我大家認識夾下
覺得好的就按一下感謝吧~~

如果我年青時有同樣的post就好啦!

識到未啊?

要幾細粒?

回復 1# Seekforcd 的帖子

你好!我167/62,應該不是你口中的「細粒」類型囉!

TG:cdkinki

要細粒成點?

上下水先 無上黎好耐

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2021-10-3 22:14 發表   
- m- |; y. B; G; k; q& m* c直男
' N. l4 h6 p, q) g8 B( B34歲,168高,70kg
# K* M  R% E6 n3 g住港島區
2 w6 i2 q' z0 g5 M+ `" T) z
# x) Q# I% a% i/ O  J7 l( f2 `想識返個細細粒既cd發展下8 d/ z  B$ a# f4 m
平時會係星期一至五既17:30前比較得閒
3 x: k  q: @$ c/ p0 j' m; l其他時間可另夾
2 Q, L. n) a" B* k/ |9 t" G* r. w# F+ M. z& z# D
有意pm contact比我大家認識夾下
9 g& |: {' x, o' l
5 L- e0 w6 [- F* R8 C你條件又唔係好8 ]3 h7 T5 q0 e3 X
憑乜野要揀細細粒' f' i4 ?% _9 R, T, k9 O6 h
有大隻佬帶假髮同你玩都偷笑啦
# r4 ?9 u# h- k. w5 }仲要D雞蟲時間
9 \% t& ]1 v( o/ j( ^# [你去叫雞算啦on9仔
.

29歲招到上34歲仲招緊 , t: `3 K! a. x5 \+ u

/ H5 a1 H- X6 R( d
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
.

回復 10# hi0383 的帖子

会是同一位哥哥吗?好可爱呀!

引用:
原帖由 hi0383 於 2022-2-1 18:12 發表   + T0 Z% c3 I$ r1 t' I
29歲招到上34歲仲招緊 1 M8 n3 _% U* W. Y! r: n6 u
' g  K; C0 D2 W; ]4 U) G2 b
' U8 ~% {1 O/ I已經試左幾次啦所以
' x3 Q8 g% a6 F+ V0 T1 A有恆心

引用:
原帖由 hi0383 於 2022-2-1 17:44 發表   5 }. I8 g! W" u: B
5 i/ \1 D2 h- N

( S9 R. I6 D  X4 F+ T" Z" q你條件又唔係好
! s: [2 f5 R- A' q0 q憑乜野要揀細細粒
( N3 p* g" L8 ?. }. k有大隻佬帶假髮同你玩都偷笑啦
6 @1 N# I3 D+ R6 {仲要D雞蟲時間
9 N  m( R0 f: D. N. i7 Z你去叫雞算啦on9仔
0 Q4 ]( E/ `2 I' d  v. g& p) `0 g9 x. O, e
事實上係招到/ X0 M: y' b& F5 G; y6 v9 U3 p
不過你無品我唔會同你一般見識

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2022-2-4 14:51 發表     e' A1 r* f6 ?$ C* g  ]0 A* W7 ^

. r. s1 s* {/ \; k% A
& U7 W: ], @% |+ s2 m事實上係招到
- r" Q9 l8 b( R, m0 n不過你無品我唔會同你一般見識
1 \' h9 O6 F' \
" l3 W; E) r" O# U7 v
你係掂既,一早同人KEEP住長期啦
.

Del.................6 N) d6 K( h+ E+ Q4 j. K2 a

; r& [* a& S: q, E[ 本帖最後由 Nanase 於 2022-2-4 18:08 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 10# hi0383 的帖子

他成日想找CD ,你自己都一齊CD 一齊玩好過啦 直男,想了那麼多年不用再直啦,呢到直唔直冇人理