嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

34歲直男想識個細粒CD發展長期關係

34歲直男想識個細粒CD發展長期關係

直男
* ?' h6 e3 ^) A) S6 N( r34歲,168高,70kg3 ~! u, |% Z5 q
住港島區2 M& N1 F7 g) a& w3 ~

% w5 u- |$ P3 F9 z! m% I想識返個細細粒既cd發展下! ?; [4 ^! \1 G" }7 O4 p5 Q
平時會係星期一至五既17:30前比較得閒
, Y4 @5 V4 L- C! s其他時間可另夾0 h$ e' B: J6 X* b) E- Z
5 i* b0 S* g4 o5 g% c- N
有意pm contact比我大家認識夾下
覺得好的就按一下感謝吧~~

如果我年青時有同樣的post就好啦!

識到未啊?

要幾細粒?

回復 1# Seekforcd 的帖子

你好!我167/62,應該不是你口中的「細粒」類型囉!

TG:cdkinki

要細粒成點?

上下水先 無上黎好耐

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2021-10-3 22:14 發表   1 n0 Y* D+ r1 X) ^3 s0 s5 P
直男4 s4 W( |- w8 @3 A4 b5 A
34歲,168高,70kg
6 a+ v. r1 _% y住港島區
7 s6 N3 F$ u! h' ~# e
: R1 r; j6 i% }1 W% G想識返個細細粒既cd發展下. N  P% n$ Y# z* z; M# w
平時會係星期一至五既17:30前比較得閒
% k5 J, k! C0 t3 b/ k其他時間可另夾/ q  M: Q: P& V# Z5 o  P* K( I% x
: ?( U5 m, U/ t4 p* E
有意pm contact比我大家認識夾下
/ y% U8 c$ @5 l2 e' g# a, d' g
, X6 r* g, o9 |2 e6 O
你條件又唔係好& o) {7 b, f3 J2 ~7 y9 H$ j
憑乜野要揀細細粒
  E& L/ ~, K4 p7 j9 u0 |" L有大隻佬帶假髮同你玩都偷笑啦
. i+ s* q+ D6 ?9 o仲要D雞蟲時間
/ h5 `" j1 v2 `8 x- C你去叫雞算啦on9仔
.

29歲招到上34歲仲招緊 - o! X9 Y2 s5 Q! I, v: _
, E) V  S# H6 t( x
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
.

回復 10# hi0383 的帖子

会是同一位哥哥吗?好可爱呀!

引用:
原帖由 hi0383 於 2022-2-1 18:12 發表   
" u& X9 N) e! c2 ?- f1 q& m* U29歲招到上34歲仲招緊 3 d" o% \+ Y' E3 @' G

/ ?- B" Z. T" c: C% Y289566
# z3 u) a  r# r已經試左幾次啦所以
+ }4 p# @% `$ i! `* T有恆心

引用:
原帖由 hi0383 於 2022-2-1 17:44 發表   % F& y9 Y8 Y1 e# ?
  O, ]( v& N' \5 S

& n& ?7 O7 I- U2 e. {# h你條件又唔係好0 }9 y5 L! @  s9 J5 D' K6 N
憑乜野要揀細細粒) y1 O' r( s  J
有大隻佬帶假髮同你玩都偷笑啦% a6 u, |0 x! I: h5 c" [; `
仲要D雞蟲時間0 f3 k( s' N/ r  u8 _% m
你去叫雞算啦on9仔
4 E" c+ s% `0 G) K  n* q3 v
. ?+ N2 R8 z: z
事實上係招到8 p- b1 h1 m: N, P; _
不過你無品我唔會同你一般見識

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2022-2-4 14:51 發表   
# R( d6 m* g+ D* |; u" q) d
% N4 T0 @9 }$ F8 L1 A4 ^; A* v! j9 D/ S) Z" \7 x* r
事實上係招到, G  S; \) B# n1 e2 C
不過你無品我唔會同你一般見識
% u8 V: X8 J) _, P8 M6 N( P. ~

8 ^  N1 r* M9 E" L) l你係掂既,一早同人KEEP住長期啦
.

Del.................
) A7 v2 Q+ J* @# i( _, Q9 A
$ F" H- |8 {# C" R  z[ 本帖最後由 Nanase 於 2022-2-4 18:08 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 10# hi0383 的帖子

他成日想找CD ,你自己都一齊CD 一齊玩好過啦 直男,想了那麼多年不用再直啦,呢到直唔直冇人理