嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

34歲直男想識個細粒CD發展長期關係

34歲直男想識個細粒CD發展長期關係

直男
2 W$ q! `0 O( h# a34歲,168高,70kg
+ \3 s4 p& u1 h8 D% q9 j住港島區; K: ?6 A3 {% Q0 P; w: {0 ]
3 c6 M6 r" ]1 T0 s& f
想識返個細細粒既cd發展下
1 m+ J& {& B! ?) ^平時會係星期一至五既17:30前比較得閒; N. E7 N$ i5 x
其他時間可另夾
2 L: t5 U6 g+ c( e
2 C2 H* P& `& F有意pm contact比我大家認識夾下
覺得好的就按一下感謝吧~~

如果我年青時有同樣的post就好啦!

識到未啊?

要幾細粒?

回復 1# Seekforcd 的帖子

你好!我167/62,應該不是你口中的「細粒」類型囉!

TG:cdkinki

要細粒成點?

上下水先 無上黎好耐

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2021-10-3 22:14 發表   
  Y3 C! D: ~  E/ ?0 \$ Y直男
3 n" z3 ^% m% h" b) S34歲,168高,70kg7 D3 K9 Y2 g6 d
住港島區
1 p6 C! }7 z0 v$ E. D2 S' X* U) B9 a1 W
想識返個細細粒既cd發展下
3 M  \$ P) m' z6 o平時會係星期一至五既17:30前比較得閒$ X* t; s7 w; r1 I, h' U+ _' K
其他時間可另夾6 K/ F* Z2 l6 o7 I' \$ P
3 m( W; d9 ^7 C! c  ~4 d
有意pm contact比我大家認識夾下
; b! K: d8 A' ], z

5 B0 R2 }2 I$ C, Q) G- g你條件又唔係好
( s! Z8 }/ d$ |( ?; `3 ^憑乜野要揀細細粒' F: N1 j4 u& D/ ?2 W
有大隻佬帶假髮同你玩都偷笑啦
3 Y: i  E( K3 ~8 y3 v( S0 Z仲要D雞蟲時間
# n( M+ t+ q. P1 P% k2 v) m2 N你去叫雞算啦on9仔
.

29歲招到上34歲仲招緊
! N4 Q+ ?; i4 S! j+ U
. E: y/ t. y6 Z4 N+ x
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
.

回復 10# hi0383 的帖子

会是同一位哥哥吗?好可爱呀!

引用:
原帖由 hi0383 於 2022-2-1 18:12 發表   
+ z( ^5 y; {# A8 }/ k" n29歲招到上34歲仲招緊
1 J( x( I1 v! i3 c' o
3 J; b- V+ u1 u7 e9 `7 q$ }289566
: C" J. K& P' _& S$ R* w. s7 o( }9 i  |
已經試左幾次啦所以$ r& t* [# k' H- u5 G/ a4 W. O
有恆心

引用:
原帖由 hi0383 於 2022-2-1 17:44 發表   
  F0 W# M! E- K, W4 g7 e' w- g- r$ D; _' |: B: W7 U% f
1 F5 d4 |2 Y* o/ u9 N8 s+ q" o
你條件又唔係好
! k) D8 c: N* r& Q( H3 s憑乜野要揀細細粒* l: A; J; j+ F
有大隻佬帶假髮同你玩都偷笑啦
) S( M+ M& W! w7 q7 N& e( {3 }仲要D雞蟲時間: H! [3 w" M) c1 `
你去叫雞算啦on9仔
  B& x0 W6 b* w5 s4 Q. W9 z, o8 ^' x6 p* G
( o! T0 `4 q# o$ n1 ]7 }' R- I9 D事實上係招到/ ~! X6 ?. ^, G  k  L% {( a2 H! ?
不過你無品我唔會同你一般見識

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2022-2-4 14:51 發表   . U9 O( c0 v/ }) Z3 y- Q- H

6 M* q( [4 c8 N, u5 Z% v, X. |( o4 S1 f) n0 {9 U0 Z6 C
事實上係招到" u+ s# T3 d, P6 R$ {% S5 E6 F
不過你無品我唔會同你一般見識
. a; ?8 F# l! }5 ?8 ]9 ]

/ y( i$ X2 V4 Y1 i9 H+ W# P- ]你係掂既,一早同人KEEP住長期啦
.

Del.................! M* N% G/ B5 g
" r  l( A" t9 W# H9 o$ j9 b) ^1 r8 `
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 10# hi0383 的帖子

他成日想找CD ,你自己都一齊CD 一齊玩好過啦 直男,想了那麼多年不用再直啦,呢到直唔直冇人理