嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

34歲直男想識個細粒CD發展長期關係

34歲直男想識個細粒CD發展長期關係

直男
; |/ u0 c- g& }: \34歲,168高,70kg
  N- X, H8 g7 T! s( u/ ]住港島區! h0 E* M" x% A% u: S* m
- [7 T" ^, O# }5 |
想識返個細細粒既cd發展下
/ `* S, }# m% B: [平時會係星期一至五既17:30前比較得閒
+ C# d; {: b& [! R( k其他時間可另夾
. n* _; h) `! y, {' W2 K9 P
- s1 Y4 o' C# W: S有意pm contact比我大家認識夾下
覺得好的就按一下感謝吧~~

如果我年青時有同樣的post就好啦!

識到未啊?

要幾細粒?

回復 1# Seekforcd 的帖子

你好!我167/62,應該不是你口中的「細粒」類型囉!

TG:cdkinki

要細粒成點?

上下水先 無上黎好耐

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2021-10-3 22:14 發表   + w8 h7 l6 D! f! c" I5 L' W
直男
  }+ L  }* S6 ^, T9 W! L34歲,168高,70kg' F7 r9 I+ ?( I5 r* x+ X/ L2 e" \7 m
住港島區
7 w1 n9 O' t9 B4 H
3 Y: [& G6 J% f0 j4 ]想識返個細細粒既cd發展下
- g5 j( R% o' n8 o6 w' O1 a平時會係星期一至五既17:30前比較得閒2 [7 {+ X4 Z+ E2 S! O- ~
其他時間可另夾, T0 ]; }! G% }1 G$ F

5 ]" _& h5 A6 J0 S  f& f: b有意pm contact比我大家認識夾下
! G; `, t* s3 \! H$ C" V" w! v
. Z. A" x2 i% s7 p
你條件又唔係好
4 I3 N; R5 v) @( g$ O憑乜野要揀細細粒
, X3 g8 o. A2 f. W有大隻佬帶假髮同你玩都偷笑啦8 f: z! r7 a% u- K$ t/ D
仲要D雞蟲時間
* S: G% m) r; f) ]) p. [( c你去叫雞算啦on9仔
.

29歲招到上34歲仲招緊 4 I+ [8 H8 J' ^4 b# a9 ^# _

& F; F  F- c/ |& }
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
.

回復 10# hi0383 的帖子

会是同一位哥哥吗?好可爱呀!

引用:
原帖由 hi0383 於 2022-2-1 18:12 發表   
) n# [* |/ \) m; n/ m29歲招到上34歲仲招緊
$ q: e  T6 b/ b) f0 \
. t/ c5 {9 G8 i289566
: p4 H/ z# w, t3 B5 t' Z已經試左幾次啦所以
% P9 f# C7 k  H" R/ x有恆心

引用:
原帖由 hi0383 於 2022-2-1 17:44 發表   
8 \% D9 x, v; M/ `6 w% V3 e7 t% X' J- _& m

$ w" Q2 x& j: k. |# }- A0 J. ]3 h你條件又唔係好
3 r2 Z. T0 _- T7 Y5 \/ u% h7 \- i憑乜野要揀細細粒+ s3 e: H) x4 Q, R- L9 e4 j
有大隻佬帶假髮同你玩都偷笑啦* h3 b$ C- q8 X+ H) X
仲要D雞蟲時間4 P) G" G5 k9 d) `2 {4 @6 {
你去叫雞算啦on9仔
/ ^( i/ @- p$ i7 a1 L" H
9 x5 B1 T$ X7 c  J事實上係招到
( g2 [6 M) D8 j3 `5 A' q$ E5 f2 F不過你無品我唔會同你一般見識

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2022-2-4 14:51 發表   9 D1 a- r/ M, ]  J8 W5 \4 N1 x

" `3 U3 }$ e8 o' @5 J. u/ |3 G* }! f7 R' [3 v
事實上係招到
! P8 ?3 r0 Z: x3 Y% s: E0 o/ h不過你無品我唔會同你一般見識
1 W5 |+ u2 k/ J8 R  u. |( V8 u7 B0 H% j0 T% L# q
你係掂既,一早同人KEEP住長期啦
.

Del.................9 M$ c  _5 W! ?( X) V0 o

' p$ [) J0 @+ I- {) f) P5 n[ 本帖最後由 Nanase 於 2022-2-4 18:08 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 10# hi0383 的帖子

他成日想找CD ,你自己都一齊CD 一齊玩好過啦 直男,想了那麼多年不用再直啦,呢到直唔直冇人理