嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

34歲直男想識個細粒CD發展長期關係

34歲直男想識個細粒CD發展長期關係

直男. f4 A1 v' X) t3 |
34歲,168高,70kg! v% @( u, e$ d: x7 S: ^2 j
住港島區
4 L6 J" f( X1 o3 J$ o8 f1 o' j2 q# g- H) F# e7 N
想識返個細細粒既cd發展下1 o# S& j/ _" T8 O1 a
平時會係星期一至五既17:30前比較得閒. i% W( v, r2 i3 X
其他時間可另夾
; P0 U3 O2 n' F- c# A
3 M& L3 m$ M5 K3 w有意pm contact比我大家認識夾下
覺得好的就按一下感謝吧~~

如果我年青時有同樣的post就好啦!

識到未啊?

要幾細粒?

回復 1# Seekforcd 的帖子

你好!我167/62,應該不是你口中的「細粒」類型囉!

TG:cdkinki

要細粒成點?

上下水先 無上黎好耐

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2021-10-3 22:14 發表   
6 H8 k, o+ I- F% a直男
2 X! c8 N  F2 H( J& t+ H" ^" I! p3 o34歲,168高,70kg7 |& y# A4 S! Y1 i3 l; R) u, F/ k
住港島區/ F9 a# w, C. ?/ d
; d) }+ j7 b( \
想識返個細細粒既cd發展下  Q3 f( ]0 G+ A! l
平時會係星期一至五既17:30前比較得閒
7 y5 g5 f  p" X6 [7 `其他時間可另夾/ a/ v) W  z% G/ t& M' K3 u
) q# x/ O( B8 p; e% Q
有意pm contact比我大家認識夾下
) V3 g& d1 s/ f5 L" }: s
* m& ~+ x+ n/ j: K5 r; {% Y
你條件又唔係好# u1 l  W$ V+ f: i! G1 d, l: x
憑乜野要揀細細粒
/ A2 Q$ \  D+ b3 b* s有大隻佬帶假髮同你玩都偷笑啦1 N4 q. `! m& F6 V# ]' a
仲要D雞蟲時間
& z5 L# Z3 v4 ^  }2 J你去叫雞算啦on9仔
.

29歲招到上34歲仲招緊 6 g( A9 o) k, d9 j3 L9 B0 f4 U

) B# y  F3 D0 E+ X/ a
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
.

回復 10# hi0383 的帖子

会是同一位哥哥吗?好可爱呀!

引用:
原帖由 hi0383 於 2022-2-1 18:12 發表   : Y. E& p0 Q" W/ o5 q
29歲招到上34歲仲招緊
1 T7 B6 M7 \0 l0 r3 ?2 k4 t6 l& d0 G3 m- u" A
  G9 f, s, D9 K  S: U7 j3 _
已經試左幾次啦所以5 `! |) \* x( j0 k3 g
有恆心

引用:
原帖由 hi0383 於 2022-2-1 17:44 發表   9 H/ Y7 d+ H+ b! f
6 {3 b; @5 M4 F* f! @' ]( _) t
" e* w0 w) z4 z  {
你條件又唔係好& V2 }; x8 Q6 K9 y2 {; k
憑乜野要揀細細粒
* r1 j7 o. S# Z8 X2 g7 ~/ Y0 ]有大隻佬帶假髮同你玩都偷笑啦
4 ^" ^& H' u2 n1 w仲要D雞蟲時間4 t3 z/ E9 t. b2 ~- z8 J$ G
你去叫雞算啦on9仔
5 y( b* d" X! g: u8 ~+ P
8 E0 ?- _0 M4 Q) a4 u, ?, P事實上係招到
* d, @. v, ]* Z) s+ Y3 e不過你無品我唔會同你一般見識

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2022-2-4 14:51 發表   
3 u6 H* A* h2 j+ z
  c- R6 W7 D2 Y. Y( y! b$ \0 a, ]* T: o
事實上係招到
. Y/ E+ {) D/ @0 y不過你無品我唔會同你一般見識
/ s. P8 N& R8 v9 t2 G% o: J7 {  V$ S8 D% m" m
你係掂既,一早同人KEEP住長期啦
.

Del.................
, l. j( d0 ~: |5 f6 }" O" G& f' ~" X: c5 p6 Z* G
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 10# hi0383 的帖子

他成日想找CD ,你自己都一齊CD 一齊玩好過啦 直男,想了那麼多年不用再直啦,呢到直唔直冇人理