嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

34歲直男想識個細粒CD發展長期關係

34歲直男想識個細粒CD發展長期關係

直男  z; X1 D( G5 l$ c
34歲,168高,70kg
2 D/ Y. L2 p1 v3 W3 T2 E住港島區
7 L# W: [, z( {7 k/ F$ Z- Y  C! k& \! V( J8 J  l- P" B
想識返個細細粒既cd發展下
9 Z! z0 |. A1 }平時會係星期一至五既17:30前比較得閒; k) k9 w; i# g7 r8 }$ d
其他時間可另夾) M3 K0 ~" p1 `/ _

" p4 I+ M6 J  C3 P有意pm contact比我大家認識夾下
覺得好的就按一下感謝吧~~

如果我年青時有同樣的post就好啦!

識到未啊?

要幾細粒?

回復 1# Seekforcd 的帖子

你好!我167/62,應該不是你口中的「細粒」類型囉!

TG:cdkinki

要細粒成點?

上下水先 無上黎好耐

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2021-10-3 22:14 發表   # M, F5 }$ E* h! ~  y( w7 z
直男
6 O7 t4 w" V6 R4 ]34歲,168高,70kg
8 k* ]0 }# E5 [3 S/ G% R1 ?/ F住港島區! ~' T+ f! G  C0 o, p
: @5 |2 [" t( d) O6 y% e
想識返個細細粒既cd發展下% A5 O, q: X( N! R% D
平時會係星期一至五既17:30前比較得閒
* S* `, h# |- H6 o其他時間可另夾
, W% Z/ g, W5 P  E+ @* W4 u) h) m% n% j, g% F0 K7 ^& s
有意pm contact比我大家認識夾下
' z7 r0 n# \: a1 ^  v7 K

1 H5 M* z3 U9 G% S你條件又唔係好
* h6 r+ W' [+ u( [) u' I. T/ I憑乜野要揀細細粒) e) P" H+ s; \3 k0 w+ W
有大隻佬帶假髮同你玩都偷笑啦5 Q! U5 g/ F9 y0 }6 T
仲要D雞蟲時間
* ]& ~! n* ?! ~* i: _你去叫雞算啦on9仔
.

29歲招到上34歲仲招緊
0 F. [: X% |7 R8 }' \- P( O/ B8 R+ A* `) f6 n; `* k
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
.

回復 10# hi0383 的帖子

会是同一位哥哥吗?好可爱呀!

引用:
原帖由 hi0383 於 2022-2-1 18:12 發表   
& P: K1 B# ~: v7 }. |9 i+ c29歲招到上34歲仲招緊
4 }: w& A- Z7 a
& w0 e% p' b/ \* c' e! n  N. H# `% V289566
1 ?& t2 ]$ o! a3 X/ g5 I* P. n
已經試左幾次啦所以5 N2 W) `- r4 d# F/ Q2 F
有恆心

引用:
原帖由 hi0383 於 2022-2-1 17:44 發表   - t# T1 Y6 M% z" L: D
. |$ r, d; D2 ]. S$ f0 k4 R7 ^

0 h2 }( S$ @6 k. g* B2 ]你條件又唔係好
; Q/ w9 K5 \2 r. H/ Y憑乜野要揀細細粒
* u' [" }4 b# E- G% v# s1 ~有大隻佬帶假髮同你玩都偷笑啦; o2 A% @) q- Y( }
仲要D雞蟲時間
6 ]8 w" m* @* D2 e8 {* p你去叫雞算啦on9仔
  V8 p! S9 U8 r, O' [( }
& ?9 x: S# y( A+ O, M
事實上係招到  l0 V0 `1 l' ]
不過你無品我唔會同你一般見識

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2022-2-4 14:51 發表   ' a" f  b/ q4 f7 p

. y8 ]5 q4 K. r; A" F9 H4 d" H6 O0 S) g) Y
事實上係招到, X! W1 W* k. i2 \# n
不過你無品我唔會同你一般見識
0 ?5 T+ b- K; R# Z% E
9 s8 n3 |- X. c- G+ T) s" k
你係掂既,一早同人KEEP住長期啦
.

Del.................0 s& V  r$ L' _1 H  ]. d. {* S

2 Z' N* R- C) p, n  ~* y; }( }[ 本帖最後由 Nanase 於 2022-2-4 18:08 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 10# hi0383 的帖子

他成日想找CD ,你自己都一齊CD 一齊玩好過啦 直男,想了那麼多年不用再直啦,呢到直唔直冇人理