嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

34歲直男想識個細粒CD發展長期關係

34歲直男想識個細粒CD發展長期關係

直男. s. P& H& v$ b' H' [- ?% S
34歲,168高,70kg
  Q% z+ K$ U- a; }7 R- R! \住港島區
7 `7 p: D4 W, U$ u* Q" e5 u
! X7 i9 M$ [6 L: f想識返個細細粒既cd發展下" W& d, X1 d6 o: ]" C. {2 H
平時會係星期一至五既17:30前比較得閒
( x+ \% D: Y) N9 D- g8 x. k& H3 J其他時間可另夾0 o3 p% p8 ]5 k) o

6 S# _' p9 z% D5 }( c有意pm contact比我大家認識夾下
覺得好的就按一下感謝吧~~

如果我年青時有同樣的post就好啦!

識到未啊?

要幾細粒?

回復 1# Seekforcd 的帖子

你好!我167/62,應該不是你口中的「細粒」類型囉!

TG:cdkinki

要細粒成點?

上下水先 無上黎好耐

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2021-10-3 22:14 發表   6 W. y% ~- O5 u& _3 w/ d
直男- c4 ]1 m  ~/ v- \
34歲,168高,70kg5 B* r/ ?' e; w) Y8 s
住港島區+ P  D+ a6 O4 K- u; r
% }/ K6 ?" W& N2 ~- ~
想識返個細細粒既cd發展下
  C2 n6 ?, [( m' w; T, N) N平時會係星期一至五既17:30前比較得閒
  F2 c# L6 v6 g! x* r其他時間可另夾  E( L( W: @2 X/ F6 [' p" G
+ |9 O$ G/ c! L8 W6 e0 h9 v
有意pm contact比我大家認識夾下
" N; V3 k$ }8 L+ ?" G$ O# Q" M8 y4 i
$ Z* d% M- r, ?" t
你條件又唔係好7 p* N+ P6 |( N% d8 w1 {$ X. o- q
憑乜野要揀細細粒: \7 m, I" {' p5 _
有大隻佬帶假髮同你玩都偷笑啦8 X& a/ z. T. Q5 Q! k  X* k
仲要D雞蟲時間
+ d/ `3 ?: X, Z& y) L% `你去叫雞算啦on9仔
.

29歲招到上34歲仲招緊
! [% s5 d4 `, P! ^& L  Z
* e& J( T, F8 L! |2 ?4 L
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
.

回復 10# hi0383 的帖子

会是同一位哥哥吗?好可爱呀!

引用:
原帖由 hi0383 於 2022-2-1 18:12 發表   3 |4 y" r/ B6 T1 z6 I
29歲招到上34歲仲招緊
! D0 V+ I* n0 |# Q( p
; }5 y6 S/ J8 ^( z# p% H6 ?. S289566
3 ]- l( x: @' T% y5 G
已經試左幾次啦所以
. ~; Y8 w" h3 R+ a有恆心

引用:
原帖由 hi0383 於 2022-2-1 17:44 發表   , R& B: I3 [* F8 h4 z; v
0 K8 ?) q5 \) k5 A4 F7 W$ ?( x& ^
  X& c1 d4 ]! L' y" l- N4 y
你條件又唔係好) ?3 c( s# E# J8 P4 Q; `
憑乜野要揀細細粒
/ M5 O/ C: U% I4 @4 n4 U) ]有大隻佬帶假髮同你玩都偷笑啦/ n8 ^2 `. S, K
仲要D雞蟲時間
. K3 E$ n$ v7 W9 M, X1 J3 x* G% j你去叫雞算啦on9仔
0 K0 `- Q0 [/ T6 D. O  J1 q3 y3 Q, q5 H4 z5 @$ `2 M
事實上係招到
: F& I& Q# |: R不過你無品我唔會同你一般見識

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2022-2-4 14:51 發表   
: t9 P; @2 E6 f. n( Q8 `8 F1 t  c; {, _) n
" t7 `# {9 h. I$ g
事實上係招到
+ Q( v5 [0 M3 l6 t% ?0 R不過你無品我唔會同你一般見識
& V7 l& a- p, i) I

3 o! y6 `, H9 N$ N" r你係掂既,一早同人KEEP住長期啦
.

Del.................
6 g* n- w" u5 |# y, h% o3 v6 x# ]4 Y
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 10# hi0383 的帖子

他成日想找CD ,你自己都一齊CD 一齊玩好過啦 直男,想了那麼多年不用再直啦,呢到直唔直冇人理