嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

34歲直男想識個細粒CD發展長期關係

34歲直男想識個細粒CD發展長期關係

直男: ~7 ^: }* u4 j4 J& m' w# z2 ~4 B
34歲,168高,70kg0 V% }' {& W, b3 @1 d. r1 R1 r
住港島區
! ^% W" ?" d; J0 J  A9 q3 G) ~+ Y% d) W! Y  M: p( }6 \
想識返個細細粒既cd發展下% h- [0 @6 N' g1 X+ i
平時會係星期一至五既17:30前比較得閒1 I8 e* N! M1 N) M& @$ q0 L. L' p
其他時間可另夾$ w  O% A5 I4 t% n- I$ H* _
1 \$ X/ k! Y/ B! `3 Z3 J
有意pm contact比我大家認識夾下
覺得好的就按一下感謝吧~~

如果我年青時有同樣的post就好啦!

識到未啊?

要幾細粒?

回復 1# Seekforcd 的帖子

你好!我167/62,應該不是你口中的「細粒」類型囉!

TG:cdkinki

要細粒成點?

上下水先 無上黎好耐

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2021-10-3 22:14 發表   8 [& U5 @) o: T7 E. e- }2 \' I
直男
* f8 P2 g4 Q; O+ o. w34歲,168高,70kg
# Q4 Q  n* E! _8 ?住港島區
2 c$ L  i, _. \+ {& V
9 m# K% O+ V0 b1 j! S想識返個細細粒既cd發展下
: v/ d( F# Z% S平時會係星期一至五既17:30前比較得閒
8 ^) b  c6 }& X& L7 l) q其他時間可另夾
; \, P7 e& S- W! [
: C( O( L! U$ M% J. e0 u8 j有意pm contact比我大家認識夾下
: `8 N' i2 V3 }% X2 S0 ?5 w4 }& u% `2 e& b- H( q& y
你條件又唔係好, W8 G2 C+ n5 t( e" E4 X& v/ Y
憑乜野要揀細細粒% x5 S2 f7 ]& r& {2 }- W
有大隻佬帶假髮同你玩都偷笑啦
/ R: ?- }% D* q仲要D雞蟲時間
- @; G; B6 b8 \# p/ A你去叫雞算啦on9仔
.

29歲招到上34歲仲招緊 3 ?! K( d$ u4 X: [" \* x; T
3 y! z3 N: ~1 y
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
.

回復 10# hi0383 的帖子

会是同一位哥哥吗?好可爱呀!

引用:
原帖由 hi0383 於 2022-2-1 18:12 發表   & L( h: Y  [7 K: i' \7 U7 c! c
29歲招到上34歲仲招緊 $ R8 c1 b% B- a2 K* j

7 Y8 b0 c) l# p- Y/ J289566
) ]1 b5 y7 C8 c" g- q% R8 `
已經試左幾次啦所以! e& ?! ~4 f# w" w
有恆心

引用:
原帖由 hi0383 於 2022-2-1 17:44 發表   $ c9 U0 Q! L; m5 S% f

+ \& p0 B- Q' ^$ d" V3 H( D+ ~0 s1 I% K: g
你條件又唔係好
$ x) h! B& N" q9 v憑乜野要揀細細粒
& S4 n; ^- E  Q) X有大隻佬帶假髮同你玩都偷笑啦5 n: a1 b' x' z" Q. v
仲要D雞蟲時間. M' A+ x2 Z0 @
你去叫雞算啦on9仔
3 A6 |# `9 j% V9 L0 z7 e3 t* k

" X/ d5 \: `, A5 g事實上係招到9 t  Q! ^& G5 e1 D
不過你無品我唔會同你一般見識

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2022-2-4 14:51 發表   % k1 }) g" I+ M1 {, x6 {/ R
- L- y9 a. ]# D; z9 G  M4 E8 P

; o# X* X! H0 Z* B事實上係招到
4 c  }- J$ R( [% U2 v. C7 ^不過你無品我唔會同你一般見識
1 t! d) V! l- g' K" B5 d" x

& n/ V- g1 A0 ^你係掂既,一早同人KEEP住長期啦
.

Del.................7 J( S) n% m; m% y2 s3 @

) P$ ^: |% v, {" O  K3 y[ 本帖最後由 Nanase 於 2022-2-4 18:08 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 10# hi0383 的帖子

他成日想找CD ,你自己都一齊CD 一齊玩好過啦 直男,想了那麼多年不用再直啦,呢到直唔直冇人理