嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

34歲直男想識個細粒CD發展長期關係

34歲直男想識個細粒CD發展長期關係

直男" F, z4 z( K2 S! j
34歲,168高,70kg
( ?/ D/ `  ~% j* j$ w住港島區( L6 y- y& u* c5 e

4 V0 y/ J7 X! L9 }. G" \& }# \想識返個細細粒既cd發展下( m5 z: G& s: ^: o
平時會係星期一至五既17:30前比較得閒5 t/ Z' I! B; j1 e8 n
其他時間可另夾
9 F2 d( P! o2 b" [6 k0 U1 W; d. z
) o4 m% j$ \& s3 [5 X4 E/ F& E有意pm contact比我大家認識夾下
覺得好的就按一下感謝吧~~

如果我年青時有同樣的post就好啦!

識到未啊?

要幾細粒?

回復 1# Seekforcd 的帖子

你好!我167/62,應該不是你口中的「細粒」類型囉!

TG:cdkinki

要細粒成點?

上下水先 無上黎好耐

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2021-10-3 22:14 發表   . {4 {, O8 r' }" C2 n5 U& B
直男
& J! F: _& ^( e9 d34歲,168高,70kg
+ H2 b. E( i: R/ \8 {住港島區4 g) k# `* {% C

! D3 T5 j/ I, k+ w9 N6 m0 |想識返個細細粒既cd發展下
/ Q0 A: l* {: ^! [7 K7 O平時會係星期一至五既17:30前比較得閒
+ o; R9 A; Z( I# H0 y+ W其他時間可另夾
5 k' m  K. F0 {* B. @' w1 d5 `$ j) u5 T7 l' A
有意pm contact比我大家認識夾下
5 y3 D0 ?, @' S2 v' P1 k1 x" k( E9 |! ~6 D
你條件又唔係好
9 J, Y. Q% K/ h- p: G- J0 B  ]0 r9 n憑乜野要揀細細粒. S0 Z5 L. j! }* @/ l& S( [
有大隻佬帶假髮同你玩都偷笑啦
' z+ `: s' j& Z; D" f仲要D雞蟲時間1 z' {, r- L; n6 n1 p
你去叫雞算啦on9仔
.

29歲招到上34歲仲招緊 2 y( i' P* T0 S/ |. q+ f, ^/ p/ C
. S8 o6 R: ?" T* {
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
.

回復 10# hi0383 的帖子

会是同一位哥哥吗?好可爱呀!

引用:
原帖由 hi0383 於 2022-2-1 18:12 發表   . G. N: v- \9 O  q% b. @
29歲招到上34歲仲招緊
* k" S" o" R  \  ^$ `( q
' a3 z8 j% h2 |2 N3 R2 a  p4 A289566
7 I7 d; P( X6 O. n# B7 Q0 Z已經試左幾次啦所以% S! F1 H9 W$ S" C% r& c
有恆心

引用:
原帖由 hi0383 於 2022-2-1 17:44 發表   
1 q" \: o: r, _; p0 T+ {
5 {" R7 e0 y+ }6 b- X
  u, s- r% Q5 D+ I, E7 O  i4 {1 _/ ?" w你條件又唔係好
* ?- r- j; k1 h憑乜野要揀細細粒$ m7 ^! s6 o' N! k
有大隻佬帶假髮同你玩都偷笑啦* W, T, i: E2 E8 a4 Y* U
仲要D雞蟲時間6 v8 o  U. r0 @4 O2 _  x6 c# W+ a
你去叫雞算啦on9仔
) O4 f8 k  [! H) r8 ?6 s. B" O, T/ D1 K" {3 z$ \
事實上係招到
% [$ A8 c" o9 p! \6 b8 {1 U不過你無品我唔會同你一般見識

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2022-2-4 14:51 發表   
8 i! v' N! n6 K/ a9 Q' b) t+ R, t. x: H+ [
/ W! r2 D3 d, J. o8 U4 y
事實上係招到' P* H& a& r" a  r0 ~& b
不過你無品我唔會同你一般見識
7 a3 p1 W- R9 I; B. K' g
) p1 e1 l: E8 x4 V( {$ X* J( L& v
你係掂既,一早同人KEEP住長期啦
.

Del.................
% T0 V" m2 Q8 M# H5 U5 a. B. t0 ^3 l: d" i$ G0 e; y
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 10# hi0383 的帖子

他成日想找CD ,你自己都一齊CD 一齊玩好過啦 直男,想了那麼多年不用再直啦,呢到直唔直冇人理