嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

34歲直男想識個細粒CD發展長期關係

34歲直男想識個細粒CD發展長期關係

直男$ e& H  P# c; j+ y7 M# h
34歲,168高,70kg
6 i$ u* L4 f) z8 \$ C住港島區
+ W2 m+ X  Y, T9 p2 F& ~3 s" `, _4 C6 U
想識返個細細粒既cd發展下
1 L, y+ g' S" |. j平時會係星期一至五既17:30前比較得閒
. O5 B& S4 V/ k( W2 X) N其他時間可另夾! h7 Z& k1 [# q3 H  @$ B# Y. E
  U9 Q6 [) [, ?; r2 j
有意pm contact比我大家認識夾下
覺得好的就按一下感謝吧~~

如果我年青時有同樣的post就好啦!

識到未啊?

要幾細粒?

回復 1# Seekforcd 的帖子

你好!我167/62,應該不是你口中的「細粒」類型囉!

TG:cdkinki

要細粒成點?

上下水先 無上黎好耐

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2021-10-3 22:14 發表   
" m+ }3 b9 D& ?2 y直男
; W$ ]7 ?* I+ Q3 K6 [) P. `34歲,168高,70kg4 X/ r* o$ b7 p! f  V
住港島區2 m8 W- F2 `: n+ ], `

. Y  P; T8 d7 o/ W0 Z想識返個細細粒既cd發展下; c0 b% g7 x$ X+ D6 J
平時會係星期一至五既17:30前比較得閒
# }/ M! ~6 s7 k  q+ N0 k# q6 Q2 x: E其他時間可另夾
' W7 |# n/ A! K# W$ r  b8 O
1 u: A( [0 _4 Z9 H. Q" s有意pm contact比我大家認識夾下
9 T+ t: r% y# ^- M; q. u% f) ?8 e- \# a2 [$ [- X) j
你條件又唔係好% u) j" L# k1 h; w9 p3 ]0 a0 E
憑乜野要揀細細粒
6 x) ^7 f: O! B, `0 }有大隻佬帶假髮同你玩都偷笑啦. ^! `# W: ^# y& \* d
仲要D雞蟲時間' C+ T5 {3 F. }& R  G% M$ J) `" d
你去叫雞算啦on9仔
.

29歲招到上34歲仲招緊
; z  z7 l& Y6 g& s2 a2 J- r3 f0 L: u" b  C( \
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
.

回復 10# hi0383 的帖子

会是同一位哥哥吗?好可爱呀!

引用:
原帖由 hi0383 於 2022-2-1 18:12 發表   1 X/ g* O( s9 Q% d4 W  E' U" f
29歲招到上34歲仲招緊
! F4 y! l- k4 s5 F( S5 H; g
# G* _+ X' R) i; P. {' z9 {6 j9 e289566
2 }0 P* B& G$ j5 y
已經試左幾次啦所以
- ~9 `" H! H1 a有恆心

引用:
原帖由 hi0383 於 2022-2-1 17:44 發表   
, i! {! B* q( u0 h7 x9 A- D( i: y, @6 R& Y; g5 h9 N
0 \: {) ]( H/ `( s
你條件又唔係好& `# s" \3 w: a7 ?) c* I
憑乜野要揀細細粒
1 L: f# ]6 \2 ~% K$ ?  @( i有大隻佬帶假髮同你玩都偷笑啦
6 O8 I1 l3 C  |. M6 z8 |* W. s仲要D雞蟲時間* w- ?2 M: `5 x& K# o5 N
你去叫雞算啦on9仔
' T8 j; }5 s) o1 @0 n5 @5 V0 C) c
' N' O3 y( C2 W/ X, Y事實上係招到
7 H+ k& H2 v' w* L2 F9 ?/ v不過你無品我唔會同你一般見識

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2022-2-4 14:51 發表   
0 W, N$ [7 L, y) V" [
% O8 T6 W; W/ k1 `& b" y9 ?% w4 R" V0 l
事實上係招到
; E! d) m+ e. R& j( E不過你無品我唔會同你一般見識
( K) q9 {4 k2 C8 v( w' h" e' k1 a
+ i' Z2 A# r. t5 f
你係掂既,一早同人KEEP住長期啦
.

Del.................9 N- x% H# a2 \  s4 J

% R" n3 P" B# v[ 本帖最後由 Nanase 於 2022-2-4 18:08 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 10# hi0383 的帖子

他成日想找CD ,你自己都一齊CD 一齊玩好過啦 直男,想了那麼多年不用再直啦,呢到直唔直冇人理