嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

求救,有冇淘寶假胸介紹

求救,有冇淘寶假胸介紹

有冇淘寶假胸介紹,買過一款放耐咗會出油, 每次用之前都要洗乾淨,油油的好難洗,好討厭, 各位有冇用過唔出油
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我有套背心唔想要? 你要嗎?
4 p  Z- N) e$ I& e" c1 z my tg :n13579g

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2021-10-7 23:15 發表   
5 Y- R: i6 s" T* o* i$ N' V我有套背心唔想要? 你要嗎?
, p( B9 `2 H; d1 ?- K my tg :n13579g
) o2 q5 D2 t+ R' K" ?6 M% {  n" I0 l
謝謝你,我打算買個新,同買個細啲size

淘寶search媛野
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

硅膠材質用過之後要塗爽身粉保養。

回復 1# FAI1 的帖子

每次洗完風乾後記得用爽身粉搽上

引用:
原帖由 tiffany0914 於 2021-10-8 00:35 發表   
$ u) W0 l# R/ [: R1 j4 B- Q淘寶search媛野
( O0 z+ P- |) W! @

; ?- f( L. u) f: Z而家用緊就係媛野,膚色幾自然同有皮膚紋理,
6 J4 o" b1 \3 E, j* _! i& U但放耐就會有層油,可能一年前舊款係咁,8 ~: ~2 L. s3 c' @  Y+ s
唔知新會唔會

引用:
原帖由 心若詩意 於 2021-10-8 02:44 發表   
. O0 `3 i5 `$ n5 e$ ^, X- q硅膠材質用過之後要塗爽身粉保養。
" L: |- y% e% A3 G8 U$ E5 O. u( y% H

, x2 ]. Y; I) t. S& d- S& C有用夾身粉呀,好似醃肉咁茶滿佢

一般矽膠物料唔用一段時間都會出油, 或物料老化. 用完要注意清潔擦乾, 落粉同定期通風就可以.
: F" y9 u5 O$ z8 k0 Q9 t6 {# S2 |
+ p* ?( q% f) _  I0 }
引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 10:20 發表   
8 S7 f0 l- n: h; I- l- z; S' k, U- B% V+ t4 @

) X" O! F  V" \4 r  {6 _1 p& z而家用緊就係媛野,膚色幾自然同有皮膚紋理,  q; f* |8 ?% Y+ v2 Y5 ^0 T0 t
但放耐就會有層油,可能一年前舊款係咁,8 j" Q1 q( r5 B
唔知新會唔會

引用:
原帖由 gila 於 2021-10-8 10:25 發表   
/ a/ o* k: k1 D) C# `! [一般矽膠物料唔用一段時間都會出油, 或物料老化. 用完要注意清潔擦乾, 落粉同定期通風就可以.
: f) @' }1 M( a& i) S" @' E+ H; _2 A$ J) V
* N+ L# n3 F) U7 z

$ A) Y- a; c/ F, Q5 l明白,即係唔好放太耐唔用,要經常帶住出去通下風

我都有一個沒有用半年. 開始變質了. 用埋今年都要報銷.

引用:
原帖由 gila 於 2021-10-8 12:04 發表   
; V* L. ^/ r% e$ r% M6 t4 E2 C4 E我都有一個沒有用半年. 開始變質了. 用埋今年都要報銷.
- Z$ c4 _+ f% O: l  P% W$ _6 {
跟住你會買邊隻?

跟住升級轉形, 巨胸2.0 * m# d0 q& n  u; v% R

2 J7 Z0 q! f4 g" Y9 {; e6 }. f* m/ o' a對我來說,假胸唔會點帶出街,所以都比較少用。我仲有其他假胸,都夠用。
2 a& k( M' s. P# R1 d1 E$ L
+ I; n8 R/ s/ }$ S! T- P
引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 12:32 發表   0 P5 l1 h. O5 T& L5 `' \1 V* e
# B' P5 i6 Q$ |/ u, ?9 p! t1 u+ W
跟住你會買邊隻?

不如你等雙11買,有平。

引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 10:23 發表   + }5 x7 Q2 F* V7 ?4 i/ Q! P
' G+ J5 w/ w2 m% L: e( X5 n
2 s* L% L" V8 A  L, L! E
有用夾身粉呀,好似醃肉咁茶滿佢
; n; X, r+ N1 r9 D8 x請問裡面都要茶粉嗎?我都是好耐冇用,有的黑點.好像發霉咁,洗不掉,要買過新.想買 A或B罩級,好難買.多數是C.各位姐妹,有好介紹嗎
wechat---- FireredRose

有黑點即是已發霉, 那是霉菌已經在矽膠層生長繁殖. 出現黑點主要是穿著後沒有澈底清潔好所致. 汗中的細菌轉移至矽膠上繁殖. 必須進行殺菌和去真菌處理. 極其量只可多用幾次.
* y2 Z$ l8 G, e# {- l% D% ?: l
* n( z& _, {. e) b3 `因為是緊貼皮膚的不透氣物料. 如果細菌和真菌 長期緊貼皮膚, 有機會會有皮膚炎. 這是比起貼身內衣更為嚴重. 若位置在胸脯位置, 最嚴重有機會出現腫瘤/乳癌.
1 t4 Z* R) k2 _: ?- Q8 f7 D' N/ ]
引用:
原帖由 maisie 於 2021-10-8 13:21 發表   1 ]- z  ?/ q! c) N, T5 h- S

) `, n' `. t" x2 `1 P1 P請問裡面都要茶粉嗎?我都是好耐冇用,有的黑點.好像發霉咁,洗不掉,要買過新.想買 A或B罩級,好難買.多數是C.各位姐妹,有好介紹嗎
# t/ N/ D6 w. r, e; o: n! M
) O; f" k$ H6 j) U4 `5 J: C2 W) C) j2 }[ 本帖最後由 gila 於 2021-10-8 14:04 編輯 ]

引用:
原帖由 gila 於 2021-10-8 12:50 發表   $ X7 P( K) p3 w
跟住升級轉形, 巨胸2.0
* c3 h. Y6 J/ `
. V6 S; i" ^3 ~- V) h5 K對我來說,假胸唔會點帶出街,所以都比較少用。我仲有其他假胸,都夠用。
$ J7 B  r! L9 w0 \, c5 y6 H; g# I4 K1 n1 s3 g+ g5 ]" x
  c& v, K( I& w6 S7 l' ~' e* c; E, w5 F4 {% w  v1 c' f
巨胸我也有,Gcup的超大,但出街就有困難,太唔自然,除非扮大肚1 P  U- K+ p* E( S; C0 m9 L$ L
因為我決心要出街,所以今次要買一個自然啲細啲

忍唔住買左媛野b cup小號 不過要等30日

要等30日,咁好賣?

引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 10:20 發表   1 P: Z' ^0 c& H" ?. V3 F$ ^  ?6 a
$ z2 l; c2 a# N+ U8 F: w* ~
" |% a: [, r# C9 \+ H! T9 B
而家用緊就係媛野,膚色幾自然同有皮膚紋理,
7 e9 d9 s7 }0 T, X. s3 Y但放耐就會有層油,可能一年前舊款係咁,  h5 w$ S% l) J1 z3 W" c1 Q
唔知新會唔會
' @6 V2 e% W; w( i- S; `! _; |4 \+ f- H
& x1 z) h3 K$ b2 d
佢D野好似好貴