嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

求救,有冇淘寶假胸介紹

求救,有冇淘寶假胸介紹

有冇淘寶假胸介紹,買過一款放耐咗會出油, 每次用之前都要洗乾淨,油油的好難洗,好討厭, 各位有冇用過唔出油
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我有套背心唔想要? 你要嗎?" }& E: t5 @! y, |8 ~
my tg :n13579g

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2021-10-7 23:15 發表   5 f' w* S$ a2 B! E2 G' I- O* J& F
我有套背心唔想要? 你要嗎?
/ E- c% }! B3 ^% U" {$ b! d my tg :n13579g
/ o, R6 q, F* y" Q! M9 Q) J) z2 e7 h5 z
謝謝你,我打算買個新,同買個細啲size

淘寶search媛野
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

硅膠材質用過之後要塗爽身粉保養。

回復 1# FAI1 的帖子

每次洗完風乾後記得用爽身粉搽上

引用:
原帖由 tiffany0914 於 2021-10-8 00:35 發表   
. T9 p0 S% K" q9 p0 H淘寶search媛野
, g! }5 f8 k5 C
4 \0 n) s1 ]) E! p0 H  r
而家用緊就係媛野,膚色幾自然同有皮膚紋理,
$ v) H% J3 S& ~0 J% Z0 M$ W但放耐就會有層油,可能一年前舊款係咁,
& W5 V* y* t" P  L) F9 [" `唔知新會唔會

引用:
原帖由 心若詩意 於 2021-10-8 02:44 發表   $ M8 K# O( V; ~( Q
硅膠材質用過之後要塗爽身粉保養。
) f4 G4 a! O$ _' J4 D- M& S3 ~: K, n5 _- C5 y& w* O  b' [
有用夾身粉呀,好似醃肉咁茶滿佢

一般矽膠物料唔用一段時間都會出油, 或物料老化. 用完要注意清潔擦乾, 落粉同定期通風就可以.
( ^4 R( r/ M' i/ F, A' F5 |; y4 c, I9 P* H
引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 10:20 發表   
8 Z0 f/ C' b% v3 {$ Y6 B$ H2 L+ j2 |" ~1 v
" g( |& W( Z5 ]7 m3 B% T. i
而家用緊就係媛野,膚色幾自然同有皮膚紋理,
4 p8 a4 `/ J$ y. c6 t/ u但放耐就會有層油,可能一年前舊款係咁,
9 \& |" r- B" q( N% W2 O$ ]唔知新會唔會

引用:
原帖由 gila 於 2021-10-8 10:25 發表   - C6 y7 G0 n1 o% E7 g6 m: d4 w( L
一般矽膠物料唔用一段時間都會出油, 或物料老化. 用完要注意清潔擦乾, 落粉同定期通風就可以., D( ^; L/ w1 z7 H3 N+ A7 G
1 _  y, r6 n+ l7 c/ T; o7 n: h
  e2 o, m( l* `! a- B. r, {1 M
+ z# ?: X7 C0 N9 D明白,即係唔好放太耐唔用,要經常帶住出去通下風

我都有一個沒有用半年. 開始變質了. 用埋今年都要報銷.

引用:
原帖由 gila 於 2021-10-8 12:04 發表   & |* P- ^6 @1 R3 }* W, O
我都有一個沒有用半年. 開始變質了. 用埋今年都要報銷.
3 U- t  c& L5 V跟住你會買邊隻?

跟住升級轉形, 巨胸2.0 8 ^; m, ]3 N& D7 I( ]3 i& \
: p/ k& d; J; R) V8 M5 e
對我來說,假胸唔會點帶出街,所以都比較少用。我仲有其他假胸,都夠用。
- f- X8 Z$ d) e+ \- u7 L. w0 n9 x: D1 \% H  W
引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 12:32 發表   9 t1 |% S7 U4 p- C; S

; B2 h1 ~8 {2 r, l9 g$ B2 J2 n) I跟住你會買邊隻?

不如你等雙11買,有平。

引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 10:23 發表   % s" B( b$ W( ~. n5 }- t5 X
+ M+ k" B! I6 t
! D2 w; l3 Y% k. u8 K; j/ ~- N9 O/ Y
有用夾身粉呀,好似醃肉咁茶滿佢
  X% u4 l: L" u. n& ^( o請問裡面都要茶粉嗎?我都是好耐冇用,有的黑點.好像發霉咁,洗不掉,要買過新.想買 A或B罩級,好難買.多數是C.各位姐妹,有好介紹嗎
wechat---- FireredRose

有黑點即是已發霉, 那是霉菌已經在矽膠層生長繁殖. 出現黑點主要是穿著後沒有澈底清潔好所致. 汗中的細菌轉移至矽膠上繁殖. 必須進行殺菌和去真菌處理. 極其量只可多用幾次.! H( P. `( {) ]. r/ t  b4 y
7 z% {, n1 l9 t* t$ E2 H0 D
因為是緊貼皮膚的不透氣物料. 如果細菌和真菌 長期緊貼皮膚, 有機會會有皮膚炎. 這是比起貼身內衣更為嚴重. 若位置在胸脯位置, 最嚴重有機會出現腫瘤/乳癌.! M9 v+ P! O1 d9 i2 n

/ f% x1 T/ T  J8 y/ }0 U6 k. B
引用:
原帖由 maisie 於 2021-10-8 13:21 發表   - ]; |& `& L9 i! C2 n3 b4 H- M4 b
1 H3 B1 w5 }! {
請問裡面都要茶粉嗎?我都是好耐冇用,有的黑點.好像發霉咁,洗不掉,要買過新.想買 A或B罩級,好難買.多數是C.各位姐妹,有好介紹嗎
! r+ u) |- ^9 T  |

& b3 w' {. v+ i, ~! V[ 本帖最後由 gila 於 2021-10-8 14:04 編輯 ]

引用:
原帖由 gila 於 2021-10-8 12:50 發表   
( t! X1 D; l) `6 g# C9 e跟住升級轉形, 巨胸2.0
# ?& s( M6 l- g) I1 B) V2 I# ^" @
% W8 @/ H( S/ f6 H& H( m對我來說,假胸唔會點帶出街,所以都比較少用。我仲有其他假胸,都夠用。9 O0 q0 Q% c0 G5 b; ?) r0 }) w& S

1 V9 j/ K& E$ O: S% k' f
4 X; b" s. n! W
  Q+ `& W! Z2 E0 i) J' Q% l巨胸我也有,Gcup的超大,但出街就有困難,太唔自然,除非扮大肚* F+ }# a+ x2 c$ y% X# }9 R% O: `$ d
因為我決心要出街,所以今次要買一個自然啲細啲

忍唔住買左媛野b cup小號 不過要等30日

要等30日,咁好賣?

引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 10:20 發表   
/ ]" m( c4 _) Q! G3 G$ m7 U* e
( ]1 j$ a4 y( n# v, P' l- `6 W" A* \% e$ v; I/ P0 h9 k- d
而家用緊就係媛野,膚色幾自然同有皮膚紋理,. ^+ f4 l# ^& V$ w4 [) F% {
但放耐就會有層油,可能一年前舊款係咁,
" G1 w( V2 b8 W+ O唔知新會唔會
0 W4 k% C) g  z, f, ]
0 ]6 k8 K7 K% L" ?# o佢D野好似好貴