嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

求救,有冇淘寶假胸介紹

求救,有冇淘寶假胸介紹

有冇淘寶假胸介紹,買過一款放耐咗會出油, 每次用之前都要洗乾淨,油油的好難洗,好討厭, 各位有冇用過唔出油
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我有套背心唔想要? 你要嗎?5 o. _  j4 Q. F/ X4 B' r. d
my tg :n13579g

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2021-10-7 23:15 發表   % ~2 e2 N) V! F9 q" g% \+ E
我有套背心唔想要? 你要嗎?
. ~; i% ^5 s! S3 A: G my tg :n13579g
% w' \. N2 z; S
謝謝你,我打算買個新,同買個細啲size

淘寶search媛野
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

硅膠材質用過之後要塗爽身粉保養。

回復 1# FAI1 的帖子

每次洗完風乾後記得用爽身粉搽上

引用:
原帖由 tiffany0914 於 2021-10-8 00:35 發表   0 O' A. Y5 I' L; C% p0 ]& G2 U
淘寶search媛野
6 A5 J: T, e! p% t* N" g

' u% W6 \3 R" p& n: b: o3 x而家用緊就係媛野,膚色幾自然同有皮膚紋理,0 w" ?1 @3 Q1 ~* \# p
但放耐就會有層油,可能一年前舊款係咁,) {$ n2 H/ d9 e9 d  t
唔知新會唔會

引用:
原帖由 心若詩意 於 2021-10-8 02:44 發表   * z# N; P  V6 V6 D
硅膠材質用過之後要塗爽身粉保養。
1 a7 w- j7 K. ]; u4 F2 i$ A" f! c/ i7 D1 S* M; I0 O. K
有用夾身粉呀,好似醃肉咁茶滿佢

一般矽膠物料唔用一段時間都會出油, 或物料老化. 用完要注意清潔擦乾, 落粉同定期通風就可以.7 `8 ]7 Q0 ]) N& `- U5 W

4 V( m8 f: E% J. A; A, [1 x
引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 10:20 發表   9 v4 X) \4 `+ o

6 B, D8 K8 G! K' T
# n& T' n. ^5 L* V! W$ x而家用緊就係媛野,膚色幾自然同有皮膚紋理,
4 T( d2 k" O' [; D6 @; U6 w1 c但放耐就會有層油,可能一年前舊款係咁,5 r& g4 P9 ^2 J6 B" J
唔知新會唔會

引用:
原帖由 gila 於 2021-10-8 10:25 發表   
7 h9 c1 c0 Z  c/ k* t! u, E  f一般矽膠物料唔用一段時間都會出油, 或物料老化. 用完要注意清潔擦乾, 落粉同定期通風就可以.
- |  p1 Z, a6 o6 ]" O7 O, V
5 Z2 ~7 }" Q! P) v
6 m; `- {, V9 J5 \! Q

7 ^6 |2 U# O+ a+ f, V明白,即係唔好放太耐唔用,要經常帶住出去通下風

我都有一個沒有用半年. 開始變質了. 用埋今年都要報銷.

引用:
原帖由 gila 於 2021-10-8 12:04 發表   ; G2 S( C! e' G, O8 W
我都有一個沒有用半年. 開始變質了. 用埋今年都要報銷.
9 a; |: H8 u" d$ X+ C跟住你會買邊隻?

跟住升級轉形, 巨胸2.0 6 c" h$ T& C4 [9 X# W

' s" h4 R1 \" G* J對我來說,假胸唔會點帶出街,所以都比較少用。我仲有其他假胸,都夠用。+ X) [1 Z  U, b2 A: s8 B- B& t- m, [8 C

% S" o4 y- W  J. c
引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 12:32 發表   
; H+ G& f- y9 e/ f7 `/ n
( l2 P7 t% U( S  k* w' J跟住你會買邊隻?

不如你等雙11買,有平。

引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 10:23 發表   ) V0 D0 _: g; l( E

, X, |7 o/ \! S0 R1 w  c" V+ K4 {9 V
$ w% X: A5 G) b$ H有用夾身粉呀,好似醃肉咁茶滿佢
& g" i5 Y) Q' `/ y0 w% Z5 a0 X
請問裡面都要茶粉嗎?我都是好耐冇用,有的黑點.好像發霉咁,洗不掉,要買過新.想買 A或B罩級,好難買.多數是C.各位姐妹,有好介紹嗎
wechat---- FireredRose

有黑點即是已發霉, 那是霉菌已經在矽膠層生長繁殖. 出現黑點主要是穿著後沒有澈底清潔好所致. 汗中的細菌轉移至矽膠上繁殖. 必須進行殺菌和去真菌處理. 極其量只可多用幾次.
. g+ x3 S# ~- f/ b9 h
3 V0 t+ ?7 W3 T. t- ^& Q! h因為是緊貼皮膚的不透氣物料. 如果細菌和真菌 長期緊貼皮膚, 有機會會有皮膚炎. 這是比起貼身內衣更為嚴重. 若位置在胸脯位置, 最嚴重有機會出現腫瘤/乳癌.
) L5 G0 }! s! Y! D
! g1 _! I! Z4 X$ G' g1 H9 u6 n4 v
引用:
原帖由 maisie 於 2021-10-8 13:21 發表   , h9 s, C! Z1 \& b3 x
. k- K% `1 p! s" s, Z
請問裡面都要茶粉嗎?我都是好耐冇用,有的黑點.好像發霉咁,洗不掉,要買過新.想買 A或B罩級,好難買.多數是C.各位姐妹,有好介紹嗎
" R* H+ M" T: V% M; x0 R6 w& ]& u, u" S! R

引用:
原帖由 gila 於 2021-10-8 12:50 發表   
2 g2 }6 o# D- J  V; i" T8 O) x: D跟住升級轉形, 巨胸2.0
0 @; o' W' q, i5 Y8 e7 H
: A1 |% v7 h0 }0 d. [* w$ {對我來說,假胸唔會點帶出街,所以都比較少用。我仲有其他假胸,都夠用。
0 {0 v1 y5 b& F; _
! J$ C! h8 e: W5 v% s/ k% Q
% S- M9 t$ O, ?" U+ M. {5 D
6 C  V' A( k0 r3 n8 Q9 m) d/ P巨胸我也有,Gcup的超大,但出街就有困難,太唔自然,除非扮大肚- W. a8 T! u9 |! B
因為我決心要出街,所以今次要買一個自然啲細啲

忍唔住買左媛野b cup小號 不過要等30日

要等30日,咁好賣?

引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 10:20 發表   
7 v. h6 R4 m9 R/ O& d  u) b: H( F+ B$ w6 g
9 g3 T& v$ g6 i2 c
而家用緊就係媛野,膚色幾自然同有皮膚紋理,! O& R5 Q: ?' Z: J: J
但放耐就會有層油,可能一年前舊款係咁,
* m8 r( p) S* `5 y8 U! q. q唔知新會唔會
! c: D6 O! K$ W) Z
- i+ w3 S% a/ r! g+ L4 P: }/ T2 ]佢D野好似好貴