嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Shein 115mm玫瑰金色一字帶高跟涼鞋[24P]

回復 1# samou 的帖子

十分高根+ j, w0 e; H! G! d3 y( Q
外出真行不了

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
let me see see

很好看的高跟鞋
+ Q+ z6 p; j; H( t  m- K請問是在那裡買的?

引用:
原帖由 yany1991 於 2021-10-22 13:44 發表   6 H# ?4 n  U* h. j
很好看的高跟鞋
- q6 z& M# A5 @* }. _3 R請問是在那裡買的?
" p7 v& i8 I3 g# l6 Q: F) s* L. N6 R8 b/ W0 F/ G: G
淘寶

40碼能穿太幸福了 我一定要41碼 扼挽

引用:
原帖由 5438g 於 2021-10-22 22:15 發表   
4 J0 i7 m" y  {" N. u40碼能穿太幸福了 我一定要41碼 扼挽
4 G! H1 H( n1 M+ I- H, a. a5 t, l: S1 I1 _) t
如果係包鞋我穿41碼,涼鞋40碼就可以了

回復 24# samou 的帖子

請問有連結嗎?

引用:
原帖由 yany1991 於 2021-10-23 03:41 發表   
; E! Y* k1 i8 E' e請問有連結嗎?
5 u9 d% w. W3 v4 E* o0 Z6 E% ^, R/ Q3 j& c0 l" {( V
每個碼只有一對,已經售罄!

可惜

个金色好好睇。唔错

引用:
原帖由 samou 於 2021-10-22 22:50 發表   + h0 B5 P/ `! M# a

' y& }. n, I. y) p* Z
. v5 P+ N3 S9 H0 V如果係包鞋我穿41碼,涼鞋40碼就可以了
9 i8 v/ Q4 U- L4 t- o& }6 B. y% O# r9 G9 A, d
我都同你一樣著開40碼,如果係淘寶買入D鞋既話,& N3 p- \3 L+ \3 n* i; a
) q5 B0 e6 A" N$ h: R( X4 B
40碼我著會有逼逼地、窄窄地感覺,需要買大一個碼先得,
4 v- r, G2 {7 F1 y; p* S5 j- M3 {: m0 R: l. p0 u3 q! P# i
只不過換著size係40名牌既話,就fit晒,
7 M" ^  U/ _# O2 l8 x) o3 y, w. O6 i! a
不過自從買左一款名牌後,我已經漸漸遠離淘寶野或好少再需要佢# r- [0 j# }# k1 A. D8 A

/ X9 m3 c$ P2 q& r===========================題外話====================================
$ M6 \- g) D. j. b
' O( s0 O6 f$ u6 i* }, y$ @/ |暫時我13款名牌高跟鞋,其中3款已絕版貨,點樣都唔會放售,留番自著自用; ^& ]" F% l, |8 C5 Q# C+ `

$ e6 L/ z) V9 t; X同時我會默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)) I  T( z4 r0 D6 Y' ]1 J

2 t0 F% q, @3 p0 d% j[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-11-3 11:13 編輯 ]

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-11-2 13:45 發表     |* w: \' r- N; y: i1 x0 ^

7 z3 u2 h2 i" E# I9 t3 A3 Z- D2 W0 g) p$ _( A4 H" ~. i
我都同你一樣著開40碼,如果係淘寶買入D鞋既話,$ ~& e& O! u: H3 {9 x
7 P( L6 X3 L3 D9 t  w) N" ]1 n
40碼我著會有逼逼地、窄窄地感覺,需要買大一個碼先得,
" Y0 u8 [6 z0 ]; P9 w2 @  P) m' p% |; Q
只不過換著size係40名牌既話,就fit晒,
4 }1 E/ k8 i. t0 @* _) y
" N$ |& w9 X. X不過自從買左一款名牌後,淘寶野已經漸漸遠離我或好少 ...
2 G2 l, K' K) A& V4 N% h0 T5 \# Y) b! N4 f7 a/ z; e  M( n* J" Q% Q
淘寶的碼通常比正式歐碼小,所以要大一碼!

引用:
原帖由 samou 於 2021-11-2 23:03 發表   
/ b" K+ M$ a: I- o6 b  e; ], V% m4 _" m; Q
# K1 T0 W: v* e" |/ O6 I5 d& }" f
淘寶的碼通常比正式歐碼小,所以要大一碼!
" G7 ]/ N7 ~1 m7 s) L# s

: r. A! N/ P: O& u) [2 d, e0 C) X' [) |9 e1 e+ Z) ]3 D
我已經漸漸遠離淘寶野,或好少再需要佢,
& M0 T: G# T, G+ z% \9 N
) d$ d) p0 ]7 e; ~反而我默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)
$ U: B: \" H/ C! p. z, H
, v# D( Y( r: j0 z% x) b

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-11-3 11:08 發表   
: U; n) ~; o7 @% W9 m9 _
( a& l4 V- Q! n: s+ @
  w8 F: R, s' n; L$ J9 Q; m  P. u5 G1 S9 v; r
我已經漸漸遠離淘寶野,或好少再需要佢,6 ~* E: t% f5 t( A( n2 v! p

5 v( {7 r/ L8 M# D2 Y3 Y/ l$ g反而我默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)
, Q5 ~. U: O8 {6 i. K; z+ K# {! }+ n( J. }) ?  ]3 f
期待你的新目標!