嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Shein 115mm玫瑰金色一字帶高跟涼鞋[24P]

回復 1# samou 的帖子

十分高根6 R0 i* I& V7 i2 Q7 l# x7 O
外出真行不了

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
let me see see

很好看的高跟鞋
) i* \, {1 r7 Q$ Y! c) J' l" Y2 Y請問是在那裡買的?

引用:
原帖由 yany1991 於 2021-10-22 13:44 發表   # Q: F. X. V* |7 Z! a! [" B/ k
很好看的高跟鞋 - @& l/ v- o5 W! P( D& U% T  J
請問是在那裡買的?
  t% n/ d4 [! M3 g9 k
" B5 ?- Z4 k# g淘寶

40碼能穿太幸福了 我一定要41碼 扼挽

引用:
原帖由 5438g 於 2021-10-22 22:15 發表   & x/ b" z3 v* I# Q3 d
40碼能穿太幸福了 我一定要41碼 扼挽
3 {% ^- H6 N  X7 J* j* d; ?3 q. a
! p. ]/ `# ]9 k1 O; P$ C6 R* n; ~
如果係包鞋我穿41碼,涼鞋40碼就可以了

回復 24# samou 的帖子

請問有連結嗎?

引用:
原帖由 yany1991 於 2021-10-23 03:41 發表   * C0 m/ o+ B& X4 q
請問有連結嗎?
% k3 R/ u5 _  z1 I% T2 w; N* Z! N( h. Y  ?/ k
每個碼只有一對,已經售罄!

可惜

个金色好好睇。唔错

引用:
原帖由 samou 於 2021-10-22 22:50 發表   
# K2 [$ c! G* [) I8 y2 H
' y4 _! j" T* E5 A
! ^+ J) L- X& j如果係包鞋我穿41碼,涼鞋40碼就可以了
9 X/ G3 F8 @, j+ T5 ]2 F) z' k6 f

* ^9 l: d& |; [7 C( ~我都同你一樣著開40碼,如果係淘寶買入D鞋既話,& h& i. J4 Y, c) U' W: z. ~. m
9 @1 k, b% ^/ a) A
40碼我著會有逼逼地、窄窄地感覺,需要買大一個碼先得,( x% h; U: w: {1 F

- V5 X  L. I% p$ h$ M. e) g: t只不過換著size係40名牌既話,就fit晒,
' I( j, o* {% }. Y
1 G9 Q4 X  U3 K# ~% {3 ?不過自從買左一款名牌後,我已經漸漸遠離淘寶野或好少再需要佢* l3 q4 Z6 ?2 Y6 q" x
  b8 l7 b  w$ I2 \/ K
===========================題外話====================================7 A7 m2 `% s2 R0 t4 W' I

2 l" i  r* s1 n0 `3 B  Z" ?暫時我13款名牌高跟鞋,其中3款已絕版貨,點樣都唔會放售,留番自著自用
# ^+ X: O' O, i' P
" H* }& |# \1 T. j0 G& ?6 g' l同時我會默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)
! q: V3 _9 H! H/ B8 x+ I$ F( f5 _  z( f% a4 j2 E2 @: ^' f

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-11-2 13:45 發表   $ |. [/ O! P  U5 q: ~4 g1 m6 Q
8 E9 Y1 A0 `1 s$ k8 m2 D

, ~* P8 `' }/ w# v% U我都同你一樣著開40碼,如果係淘寶買入D鞋既話,; [! B- A/ o, w! E0 [' g1 l) x' A  Y
1 S& e0 g& H$ r) D
40碼我著會有逼逼地、窄窄地感覺,需要買大一個碼先得,8 b! D* r6 v9 j+ g3 w3 _/ K
9 P. ?8 y' P/ \/ O
只不過換著size係40名牌既話,就fit晒,
  z) u1 l6 u, y6 W) ~$ ?3 |0 F4 L
不過自從買左一款名牌後,淘寶野已經漸漸遠離我或好少 ...
6 v$ S, o+ t4 A: N7 Q3 u" |
6 P9 ]1 Y3 Q/ ~: [- y淘寶的碼通常比正式歐碼小,所以要大一碼!

引用:
原帖由 samou 於 2021-11-2 23:03 發表   
4 C/ X* T1 v0 a/ f: s
- s1 M  }3 L0 B0 Y( i
5 }; {4 \# {" x: N淘寶的碼通常比正式歐碼小,所以要大一碼!
7 u- G- r, v! |3 I8 O# s% c+ J3 O5 B5 n! t, u' l1 Y3 K3 `
; s# J2 h4 R% X- T. j! ]
我已經漸漸遠離淘寶野,或好少再需要佢,7 H2 M* a: j% A* @# B
; G6 V* V; H  Z; \( Y
反而我默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)

9 e- c. z$ ^$ Q# L& Z3 U  n* x: {  `2 B3 L

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-11-3 11:08 發表   
+ ~( Q7 T( q+ {/ J4 y, |1 s2 Q- L# T+ a

1 ~2 ?+ Z; q% [+ y
2 `- }$ p; y% D5 s6 ~% Q9 g我已經漸漸遠離淘寶野,或好少再需要佢,
7 F- t: o4 o6 t" a, u! b9 L6 \% _7 s. ^% p% Q9 v* I
反而我默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)
5 T" ?) E. \1 U: o0 Z
: q5 w0 q  c2 E; W/ f+ u- I7 Z
期待你的新目標!