嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Shein 115mm玫瑰金色一字帶高跟涼鞋[24P]

回復 1# samou 的帖子

十分高根
6 K6 P& T0 b$ b8 C. O. Q$ T8 `) g外出真行不了

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
let me see see

很好看的高跟鞋
7 j; f9 H% W  K9 O* `" _* y2 @請問是在那裡買的?

引用:
原帖由 yany1991 於 2021-10-22 13:44 發表   ( v3 R+ L5 L- J+ U& E, i
很好看的高跟鞋
  Q1 m$ E# K5 t6 ?請問是在那裡買的?
+ X4 B* S4 X- o& C5 T( x
# T* X2 b( c! s: k4 i+ d$ A淘寶

40碼能穿太幸福了 我一定要41碼 扼挽

引用:
原帖由 5438g 於 2021-10-22 22:15 發表   
/ x  H  T) u: ]2 J4 e) G" n& u# i3 i40碼能穿太幸福了 我一定要41碼 扼挽
3 Q# r9 D; f$ E! g7 V! s
7 j1 _* U8 u7 n如果係包鞋我穿41碼,涼鞋40碼就可以了

回復 24# samou 的帖子

請問有連結嗎?

引用:
原帖由 yany1991 於 2021-10-23 03:41 發表     K- S6 k9 g5 [4 L7 K; H1 `
請問有連結嗎?
* @: t( w3 H# u: ?
( v! a; `& ?% L# d
每個碼只有一對,已經售罄!

可惜

个金色好好睇。唔错

引用:
原帖由 samou 於 2021-10-22 22:50 發表   
6 g3 C  b% H) S* ?) E4 o1 `0 c2 s$ `3 S8 N9 n1 E- C

# ]& W. P" ]9 Q7 v5 R' c- T$ w如果係包鞋我穿41碼,涼鞋40碼就可以了
: r& H8 P* E, W6 E

6 H$ N0 T5 r3 {! z- k我都同你一樣著開40碼,如果係淘寶買入D鞋既話,
. G  R/ u7 S. c, Q
1 Z( ]6 ^1 u2 B) D: I40碼我著會有逼逼地、窄窄地感覺,需要買大一個碼先得,, E* P, v5 g% w

9 Q$ u; Y5 r  F1 a" I5 J只不過換著size係40名牌既話,就fit晒,/ A+ f" c/ R, }6 J; t! `
5 o9 Y( u, [+ s/ g2 D+ W5 h' j7 W$ g
不過自從買左一款名牌後,我已經漸漸遠離淘寶野或好少再需要佢
) ^" c) N8 ]& O5 S5 Y4 V) v+ @1 s9 l3 @
===========================題外話====================================
2 ]8 K' z1 y1 K' D% o# |( {1 C$ t& e
暫時我13款名牌高跟鞋,其中3款已絕版貨,點樣都唔會放售,留番自著自用1 M0 v: Q/ p# C6 S
/ P3 }8 y9 p0 W, d
同時我會默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)% C7 m4 P* z7 u

* R$ ~" D( d, l' I/ W[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-11-3 11:13 編輯 ]

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-11-2 13:45 發表   , A# F- t7 G, t4 V
, o3 ]  |6 I& G# }: Q

0 O, `% ^$ D+ u( S6 v" [我都同你一樣著開40碼,如果係淘寶買入D鞋既話,
6 o& K9 }: |! T+ J' U- K) a
# t* Y3 ?$ V: b& E9 u8 e# Z0 {40碼我著會有逼逼地、窄窄地感覺,需要買大一個碼先得,+ P& h' U% W, G2 j4 ~
# M! J$ P8 L# G1 ]! r
只不過換著size係40名牌既話,就fit晒,/ q0 k# w  E  S# X

5 b0 _! R  h8 e6 @不過自從買左一款名牌後,淘寶野已經漸漸遠離我或好少 ...
4 w# O  z. f- X- K; G
& r- b; K6 n$ i) U3 ^6 |
淘寶的碼通常比正式歐碼小,所以要大一碼!

引用:
原帖由 samou 於 2021-11-2 23:03 發表   2 J. \5 z! Z% j- d! B6 q
5 m- w4 C$ A. N5 \% ]$ e% X5 W

) _3 U' w6 Q) r) m淘寶的碼通常比正式歐碼小,所以要大一碼!
8 V  j, k3 ^! T9 I' d$ L

, D' q. X# _; h. h% N2 s7 T: G) |$ i
我已經漸漸遠離淘寶野,或好少再需要佢,
8 z: O7 x0 ?' d3 E
9 ~) E& v3 }1 N6 Y反而我默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)
4 v( G' ?/ B8 p2 Q
5 O1 a# E) y# t; n

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-11-3 11:08 發表   ' Z* \: D' y/ @) N; s, r

# C8 Q2 R0 U+ R# P: _5 I' x
7 [0 J$ t  V& E" w# s
; ~8 ?2 Z6 ]: e+ J& G我已經漸漸遠離淘寶野,或好少再需要佢,) k* A; k. q% c5 b
2 t- O- r; X5 h: q& x8 _
反而我默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)
7 R5 y# ~2 R2 l% o+ Q4 ~, c4 y7 w8 t
期待你的新目標!