嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Shein 115mm玫瑰金色一字帶高跟涼鞋[24P]

回復 1# samou 的帖子

十分高根( ^* d2 u- P# ?$ F' Z" O
外出真行不了

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
let me see see

很好看的高跟鞋
# }7 t- J5 k( W3 c) m請問是在那裡買的?

引用:
原帖由 yany1991 於 2021-10-22 13:44 發表   6 {' b/ a# R! A" c- p
很好看的高跟鞋 5 G- Z4 S1 W" n/ w1 j; E) J% ?  R
請問是在那裡買的?
6 p" L, R2 |0 j. O

( m% E5 ?0 k2 k淘寶

40碼能穿太幸福了 我一定要41碼 扼挽

引用:
原帖由 5438g 於 2021-10-22 22:15 發表   8 R# v  G( G8 c; D( r
40碼能穿太幸福了 我一定要41碼 扼挽
& W4 a& A% K" i% ~
4 w& H; I" o# \. `* X3 \
如果係包鞋我穿41碼,涼鞋40碼就可以了

回復 24# samou 的帖子

請問有連結嗎?

引用:
原帖由 yany1991 於 2021-10-23 03:41 發表   8 K3 {! |8 d0 v- m
請問有連結嗎?
7 l; h3 O- y$ _" `7 Z- }
+ G* ~' k, ^1 z: _/ T
每個碼只有一對,已經售罄!

可惜

个金色好好睇。唔错

引用:
原帖由 samou 於 2021-10-22 22:50 發表   ! O, {0 i/ |! d

! c/ j% e2 h! F* C5 P
! s; C* _7 N9 p3 h7 U如果係包鞋我穿41碼,涼鞋40碼就可以了
1 v4 b  z+ I5 |4 t* k+ j. I1 [  e2 g- T0 Y7 f, M
我都同你一樣著開40碼,如果係淘寶買入D鞋既話,  P3 X( B% R  y  O- V6 P

+ H' v" c8 i4 V7 ^1 u' x9 z40碼我著會有逼逼地、窄窄地感覺,需要買大一個碼先得,
% N3 ]. O. m, x0 c) T, W4 e8 s0 {6 f5 b) J6 y
只不過換著size係40名牌既話,就fit晒,
8 `+ ]3 U. M( o1 Z, Z% R; o3 W& |& I4 t! b6 D) c, q$ y: F
不過自從買左一款名牌後,我已經漸漸遠離淘寶野或好少再需要佢
! Z" [0 C. ^! L, O: p
0 d# N- t% `4 r% t  _* V) ?0 Z, q  ]===========================題外話====================================$ s: I5 ]8 T; g+ N
/ d) Y3 T  I& F7 `1 f0 y8 `
暫時我13款名牌高跟鞋,其中3款已絕版貨,點樣都唔會放售,留番自著自用. {1 E2 Q: Q# N0 q8 F
. U! ~3 U/ z) I$ A
同時我會默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)
0 w; s5 h0 s) x
  m. z+ s( e1 h. x' x  V[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-11-3 11:13 編輯 ]

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-11-2 13:45 發表   5 r8 h7 c0 r9 n( I+ ?

& J0 }( x' i$ N/ ~2 L: S; w( m$ ~1 y( C5 i
我都同你一樣著開40碼,如果係淘寶買入D鞋既話,
, \5 x5 p8 W2 |( A- e$ ]6 q
; b2 i& t) Q' g40碼我著會有逼逼地、窄窄地感覺,需要買大一個碼先得,7 J/ I2 Y1 x5 \5 I
5 g7 L" [3 ^4 S
只不過換著size係40名牌既話,就fit晒,5 B$ \6 Z- s# b$ s9 a) r9 e% T
3 r4 b# h5 N# I
不過自從買左一款名牌後,淘寶野已經漸漸遠離我或好少 ...
, W  h- e6 ^# m& E: u) e9 L5 G

& z( G, c0 c4 g# c  E淘寶的碼通常比正式歐碼小,所以要大一碼!

引用:
原帖由 samou 於 2021-11-2 23:03 發表   
# a; y0 t# C+ @: l2 L- K, V1 k

- B" h) k. \+ c6 }3 Y5 |1 p淘寶的碼通常比正式歐碼小,所以要大一碼!
2 E, [, R+ C- y( ]4 \; _! I( ^. A1 B8 A: s

1 I/ F: E. `) Q$ {( [# P我已經漸漸遠離淘寶野,或好少再需要佢,
- s1 J7 e$ ]# A& M4 ~* y2 v% f. ]( y
反而我默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)

9 [0 y& P3 P1 b1 J5 Z5 `  c  Z+ q1 y; q

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-11-3 11:08 發表   & A% \3 t& U3 x" v- l8 R
2 u2 @/ t; |5 {
+ B0 g/ u$ R) d
! @7 z4 B" ^+ @4 e
我已經漸漸遠離淘寶野,或好少再需要佢,, p6 a$ J2 i" y  Y% v- G8 ~

+ q2 q& ~- ?* s, t0 O3 c! L: s反而我默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)
- C, T" j* q9 {; J' J& v$ M

/ G# n1 ?8 S" f; l0 Z, R期待你的新目標!