嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Shein 115mm玫瑰金色一字帶高跟涼鞋[24P]

回復 1# samou 的帖子

十分高根7 g, c# g1 Y9 @4 j1 }# G7 s" h
外出真行不了

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
let me see see

很好看的高跟鞋
; }& o& M- ?& Z/ y; W2 V. E  T請問是在那裡買的?

引用:
原帖由 yany1991 於 2021-10-22 13:44 發表   / c+ |0 Y) \  p
很好看的高跟鞋 4 k) ^( S% Z" w0 N
請問是在那裡買的?
% q; U: A* Y1 L$ L4 }2 D& i, g
0 ]5 i+ b; M4 m6 \/ f. o淘寶

40碼能穿太幸福了 我一定要41碼 扼挽

引用:
原帖由 5438g 於 2021-10-22 22:15 發表   $ V( C# x& L+ T3 b/ N3 V/ O
40碼能穿太幸福了 我一定要41碼 扼挽
) H: u# ?- S- a6 w' i2 B+ T) i# m2 G# w! Q
如果係包鞋我穿41碼,涼鞋40碼就可以了

回復 24# samou 的帖子

請問有連結嗎?

引用:
原帖由 yany1991 於 2021-10-23 03:41 發表   
$ R, F, `- K9 F- Q請問有連結嗎?
) p' `  I' G" X& K! w. |# w. H, J1 S5 |$ {
每個碼只有一對,已經售罄!

可惜

个金色好好睇。唔错

引用:
原帖由 samou 於 2021-10-22 22:50 發表   
7 X: r6 H6 Q; A( d
. |# q% M4 s) X% H% V* [7 B$ s0 y3 G- N' o9 T9 }" `& j
如果係包鞋我穿41碼,涼鞋40碼就可以了
7 g1 d; S5 U3 R" A, C/ a/ s6 N
* c  i( y% w. M( r8 l* V
我都同你一樣著開40碼,如果係淘寶買入D鞋既話,
. M' H" N* y1 h& Z1 L& d* I/ A2 w% h2 \+ r
40碼我著會有逼逼地、窄窄地感覺,需要買大一個碼先得,1 |, Z' w4 z5 N% p' f9 k# @6 Q% s

. A& e0 u7 n0 _( u5 L0 z; T& [只不過換著size係40名牌既話,就fit晒,/ T! S3 z; m0 \
$ X% e  ]; \: H4 Y/ g
不過自從買左一款名牌後,我已經漸漸遠離淘寶野或好少再需要佢) }0 o& M% H# j$ ^" K6 t5 F+ A! t% j
3 y) g( I0 a* m6 x
===========================題外話====================================
: K$ g; o: X3 H7 [  l; c
0 B( Q2 P0 @1 ]) X, W; }暫時我13款名牌高跟鞋,其中3款已絕版貨,點樣都唔會放售,留番自著自用
  u% D4 f! W% }7 O5 S3 x: M2 w) d: M9 J3 g3 |2 F8 M" E9 Y
同時我會默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)
/ c" b- k' ]! L$ c
5 S' j+ K$ k" N[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-11-3 11:13 編輯 ]

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-11-2 13:45 發表   
: P. K7 T6 [: t9 n) g) Z+ p
% M1 c, a% A& T; W3 F- M' Y0 Z+ K6 L
我都同你一樣著開40碼,如果係淘寶買入D鞋既話,% X+ H! \. ?3 T2 k7 s" i0 D
9 E8 q; b' s' Q
40碼我著會有逼逼地、窄窄地感覺,需要買大一個碼先得,
1 s( g' N# w1 q. [( u' H; p& T7 Z0 b/ u
只不過換著size係40名牌既話,就fit晒,( `* n$ [9 y- }1 e( o2 ^" A2 I

2 h) v0 a! G* c* x: m不過自從買左一款名牌後,淘寶野已經漸漸遠離我或好少 ...
; S3 R5 U8 [# Z. A( a/ [% Y+ N0 q5 r* e! `6 z+ \
淘寶的碼通常比正式歐碼小,所以要大一碼!

引用:
原帖由 samou 於 2021-11-2 23:03 發表   - d) D9 o+ c0 j# y+ W. Y
1 E6 n/ d: \: y% F# u4 y
' A! E( ]- e4 v  y
淘寶的碼通常比正式歐碼小,所以要大一碼!
% f, W+ E, B% q2 g; {4 V) [/ F$ W( Q. S1 D9 g1 t- Z2 a- i
! x3 T4 A9 s+ M' \7 p
我已經漸漸遠離淘寶野,或好少再需要佢,
, ]" d9 Q& [/ M% j8 O- v$ y: ~1 `4 H- ?  b) |
反而我默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)
+ h9 {0 `  K, v( t& v

: \$ Q' W3 _9 M9 u8 ?; a[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-11-3 11:12 編輯 ]

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-11-3 11:08 發表   
( x! L9 d1 |4 A% d5 Y9 w/ }: d4 S2 ]# A4 p5 l
0 L1 O; O. J2 Q1 O8 u' `

5 C9 |* F. |: B8 d' E0 R我已經漸漸遠離淘寶野,或好少再需要佢,! {4 p0 F6 N% R* S8 F$ ?" H

6 p7 N0 ^, P$ \1 g- n+ q反而我默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)
9 I3 F! G4 _. X: ~

& @1 H2 l0 a6 @, h# m% q% m期待你的新目標!