嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Shein 115mm玫瑰金色一字帶高跟涼鞋[24P]

回復 1# samou 的帖子

十分高根  @, q; V8 @8 h
外出真行不了

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
let me see see

很好看的高跟鞋
, ?# w2 U# s- C! o5 ~- `' T請問是在那裡買的?

引用:
原帖由 yany1991 於 2021-10-22 13:44 發表   " ~/ \& O# ^) N  P
很好看的高跟鞋
  l1 ~; S) A4 S; ~請問是在那裡買的?
5 p, O$ k2 ^  y& Z# y2 X0 I

4 j& L' z4 m8 e0 @8 B+ F淘寶

40碼能穿太幸福了 我一定要41碼 扼挽

引用:
原帖由 5438g 於 2021-10-22 22:15 發表   3 V. I: m3 x% V) X$ i* ^
40碼能穿太幸福了 我一定要41碼 扼挽
6 a. a9 [$ V# r

4 _( i( [' b9 s) q8 P+ J如果係包鞋我穿41碼,涼鞋40碼就可以了

回復 24# samou 的帖子

請問有連結嗎?

引用:
原帖由 yany1991 於 2021-10-23 03:41 發表   & @: ?4 B% W0 m& [
請問有連結嗎?
- m# d& ^3 k# P+ Z8 v4 j/ o0 M( O  M) o) e- G' d8 }+ k
每個碼只有一對,已經售罄!

可惜

个金色好好睇。唔错

引用:
原帖由 samou 於 2021-10-22 22:50 發表   
, I$ h6 l* _& ]! L: S, q  H; D1 h* H/ V. x2 \* X% c$ ^
/ Q, [1 t# N- K- ~. p
如果係包鞋我穿41碼,涼鞋40碼就可以了
+ r' o% {1 T7 s  \& e7 e
! W. g9 u) d% K  I; M
我都同你一樣著開40碼,如果係淘寶買入D鞋既話,+ Y; ?' M: F; O& U
* u. S% y# y7 k9 I6 E
40碼我著會有逼逼地、窄窄地感覺,需要買大一個碼先得,
& O5 Y; I1 d* L7 W
+ s( \  b0 m; z$ x! r5 Z% n只不過換著size係40名牌既話,就fit晒,; m( W8 C+ s- _1 G( s" }, P3 e# F
' I3 i) q7 k. T) F4 z9 O
不過自從買左一款名牌後,我已經漸漸遠離淘寶野或好少再需要佢, g7 c0 c8 h1 b
9 A' Y2 M# X" N- G8 \- v# F
===========================題外話====================================
+ ]+ H8 L9 ~6 M" a  L, F
3 S  ~& g( @3 ]* [暫時我13款名牌高跟鞋,其中3款已絕版貨,點樣都唔會放售,留番自著自用
& A6 N/ k. b( X7 b: F  ~8 R! v
' |! U7 H' y- B5 ~5 ^' X; `同時我會默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)
) q9 H. l  D- i
0 O7 l1 n4 u1 J) R/ j4 t5 z! F[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-11-3 11:13 編輯 ]

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-11-2 13:45 發表   
- M- b$ ]) q. |2 H. y: U; M! I9 u* y1 j. V* O- Y& u

6 b# A& z& n* e- H. D. l& n我都同你一樣著開40碼,如果係淘寶買入D鞋既話,% t% k. @, O; b" A- M( i

. v8 o5 m$ z6 @- x) [40碼我著會有逼逼地、窄窄地感覺,需要買大一個碼先得,( R7 l( o6 G7 D$ l7 i7 b4 |7 ^
' z# @+ w3 l8 V8 `7 O9 K1 H6 C
只不過換著size係40名牌既話,就fit晒,. k2 L9 M4 i% V: m; B( ]) E# N

/ j: b' T! a# B' B& a( w  B不過自從買左一款名牌後,淘寶野已經漸漸遠離我或好少 ...
8 U5 y9 H* s! ^: e' |9 K) n( m+ Y# b, R& c2 b2 s
淘寶的碼通常比正式歐碼小,所以要大一碼!

引用:
原帖由 samou 於 2021-11-2 23:03 發表   
3 g4 o4 C! c. I6 t+ {8 |" z, k# M* Y4 `7 Q" y" O9 }, P
& C% _# l3 P7 }& i# ^8 F# N
淘寶的碼通常比正式歐碼小,所以要大一碼!
5 u# E0 p9 K& k

$ C! M2 L5 Q/ G* _* Q+ ]6 P9 }+ C0 }, ]& b, h4 H4 @; x
我已經漸漸遠離淘寶野,或好少再需要佢,
. O* z' q. D) R  O0 |& N
& J4 y7 o: H( M9 S9 q反而我默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)
, C  c/ I, {) ?+ Q- p

) A7 k; c3 x9 O% `& X7 @. C( f[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-11-3 11:12 編輯 ]

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-11-3 11:08 發表   # Y) f* v- \! p- Q: Y7 G9 ]

4 a' Y) S* x. [8 x
# Q  B0 g& K/ L( ~- g9 e* B' G  n1 C! W
我已經漸漸遠離淘寶野,或好少再需要佢,
1 H6 V& @7 h! {3 k0 V) J
+ v$ J5 L, Z2 o$ O4 w5 p反而我默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)
# `* s. X2 i' ?7 R0 \2 K8 k# h5 Q# T; \  K
期待你的新目標!