嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Shein 115mm玫瑰金色一字帶高跟涼鞋[24P]

回復 1# samou 的帖子

十分高根5 K& }' N# G2 r3 {4 Z8 W
外出真行不了

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
let me see see

很好看的高跟鞋
) P8 @2 D  ^3 ~/ L0 \: k5 C( T# Y請問是在那裡買的?

引用:
原帖由 yany1991 於 2021-10-22 13:44 發表   & \% q1 `2 t: c; `
很好看的高跟鞋 . b- n# ~6 ?9 o- z6 _3 Z
請問是在那裡買的?
, |- [8 z. {1 A
% K% h4 w9 B/ Y2 W/ z, ^4 I淘寶

40碼能穿太幸福了 我一定要41碼 扼挽

引用:
原帖由 5438g 於 2021-10-22 22:15 發表   6 X3 |; K; Q" R9 `5 e  o
40碼能穿太幸福了 我一定要41碼 扼挽
% f4 s, U) w% a" a& R6 ?! A
, F2 i& z% h7 K. E如果係包鞋我穿41碼,涼鞋40碼就可以了

回復 24# samou 的帖子

請問有連結嗎?

引用:
原帖由 yany1991 於 2021-10-23 03:41 發表   
( b6 K/ x8 m  T' r% v( W3 @請問有連結嗎?
6 R+ g! ?) x0 ~7 D" Y3 ]
! ?9 O  P% W, |- k+ g( }% ~
每個碼只有一對,已經售罄!

可惜

个金色好好睇。唔错

引用:
原帖由 samou 於 2021-10-22 22:50 發表   ( r# K7 o- U% I# h7 x8 n- n

. z! Y# K3 Y: _. L$ e( H) v1 t& w7 @% h  q. u( ?, @7 A8 m
如果係包鞋我穿41碼,涼鞋40碼就可以了
3 P* d4 J; _& y2 o
+ y3 q& g/ o& S7 K, {+ b  U0 t0 E! X我都同你一樣著開40碼,如果係淘寶買入D鞋既話,
4 k: x7 J( k7 [/ ~8 q+ n3 x- Y0 c1 Q  R! O" M) z) j2 z% \
40碼我著會有逼逼地、窄窄地感覺,需要買大一個碼先得,5 b  I. p. B* c% u  |  P1 p  \/ W

9 Y  ]( {4 O# k4 M" s+ p只不過換著size係40名牌既話,就fit晒,
& F4 |- D0 x  H, J: z0 }# o5 U* U* o) j! a8 L+ q5 N
不過自從買左一款名牌後,我已經漸漸遠離淘寶野或好少再需要佢
  A2 [9 l9 D' b" W
- x( o5 @# t$ o& i===========================題外話====================================
' N# ?  d) l1 Z# x6 l, z9 P
1 d9 m6 S( F; m4 j$ t6 ~* O暫時我13款名牌高跟鞋,其中3款已絕版貨,點樣都唔會放售,留番自著自用
2 A1 Y1 E! v9 G4 }% b$ u! v
/ p! P5 k# W4 K$ r/ E/ [+ X同時我會默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)7 F( K" G' ]+ @  M

- z' f- q" i  \8 m9 z2 b' k5 M[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-11-3 11:13 編輯 ]

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-11-2 13:45 發表   9 T  a, u, @  _
( e$ i* q& s% {9 T* s9 H- I! {
; ?/ ~9 r& H4 N! L, j
我都同你一樣著開40碼,如果係淘寶買入D鞋既話,0 v! t* M  b# r# g1 V- ?. }

( |' g+ L$ L& N" l) u40碼我著會有逼逼地、窄窄地感覺,需要買大一個碼先得,2 \5 x/ K  e" O) ^0 w

7 J1 i$ R' y( \& b只不過換著size係40名牌既話,就fit晒,
) i$ {) d8 I( |( K( \8 w8 L  l, E( C6 m
不過自從買左一款名牌後,淘寶野已經漸漸遠離我或好少 ...
8 Y6 {8 G6 b9 t* V7 q, ^* ^

0 z) E8 y5 o* P2 J7 ~) W淘寶的碼通常比正式歐碼小,所以要大一碼!

引用:
原帖由 samou 於 2021-11-2 23:03 發表   2 Y- k& E  H: }' u3 N; d3 J

2 V4 v! m7 E+ }1 I# V1 A! R" s/ A  @* ?2 l0 w9 |
淘寶的碼通常比正式歐碼小,所以要大一碼!
7 K3 `4 r9 K- _$ N6 _3 ^0 F1 j! X
" B- r! M0 E4 ~7 n$ ^
, p/ H6 ?- b0 f" y8 O
我已經漸漸遠離淘寶野,或好少再需要佢,
6 X* Z7 `! H" M4 m6 }+ g9 Y2 F, _% Y: E6 [% I
反而我默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)
* S, y1 @; m) B
9 ]" O! c; a1 v0 u; g3 z6 ^8 `

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-11-3 11:08 發表   : Z5 F3 ^: M- r, H: v: d  ~  S
) o$ s1 N  f2 k; `% D
4 }. p- S4 {: ~- E( G# ~, A& u

- ^7 e9 a9 c. v/ G我已經漸漸遠離淘寶野,或好少再需要佢,  K  ?& {) y4 L* U+ z

% H. u: ^' Y6 F5 X反而我默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)
. ?" }8 k4 p- e) h
5 ]7 X% @* j$ V) a7 {: b
期待你的新目標!